Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkında :)
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkınd
Zaman nasılda geçmiş ezan okundu neyse ben iftarımı yapayım.Dönüşte umarım kilitlenir konu.

LEPRECHAUN
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Seviyeni gerçekten çok düşürüyosunFerhatreyizzzz yazdı:sözleri tam anlayamadıysan sen ve diğer arkadaşlar bidaha dinlesin.Size benden gelsin..DiSMoTi yazdı:sexy şempanze ferhat dpasflkasudfsa
:arrow: http://inciswf.com/1293181619.swf
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
afiyet olsun platonik aşkım.LEPRECHAUN yazdı:Zaman nasılda geçmiş ezan okundu neyse ben iftarımı yapayım.Dönüşte umarım kilitlenir konu.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

Splash yazdı:Seviyeni gerçekten çok düşürüyosunFerhatreyizzzz yazdı:sözleri tam anlayamadıysan sen ve diğer arkadaşlar bidaha dinlesin.Size benden gelsin..DiSMoTi yazdı:sexy şempanze ferhat dpasflkasudfsa
:arrow: http://inciswf.com/1293181619.swfBir insan ancak bu kadar olur Dedirtebiliyosun....ıhım ıhım. pardon İnsan dedim.
Oğluşumm lütfen babanla dalga geçme eski toprağız biz.Atanla dalga geçmek hiç hoş değil biber sürerim ağzına.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

Ağzımı bozduracaksın.Mal herife bak ulan sen g*ymısın.Tövbe tövbe ya.Benim adım Üzeyir Şahin adam ol.Avatar kız resmi diye hemen mallaştı.Klavyeyi kıracam.Bak senle uğrasırım.Ferhatreyizzzz yazdı:afiyet olsun platonik aşkım.LEPRECHAUN yazdı:Zaman nasılda geçmiş ezan okundu neyse ben iftarımı yapayım.Dönüşte umarım kilitlenir konu.

LEPRECHAUN
ergenliği sert geçiyorLEPRECHAUN yazdı:Ağzımı bozduracaksın.Mal herife bak ulan sen g*ymısın.Tövbe tövbe ya.Benim adım Üzeyir Şahin adam ol.Avatar kız resmi diye hemen mallaştı.Klavyeyi kıracam.Bak senle uğrasırım.Ferhatreyizzzz yazdı:afiyet olsun platonik aşkım.LEPRECHAUN yazdı:Zaman nasılda geçmiş ezan okundu neyse ben iftarımı yapayım.Dönüşte umarım kilitlenir konu.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

LEPRECHAUN yazdı:Ağzımı bozduracaksın.Mal herife bak ulan sen g*ymısın.Tövbe tövbe ya.Benim adım Üzeyir Şahin adam ol.Avatar kız resmi diye hemen mallaştı.Klavyeyi kıracam.Bak senle uğrasırım.
enaaa avatardaki kız sensin sanmıştım . tüh.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

Artık sabrım taştı.Ferhatreyizzzz yazdı:LEPRECHAUN yazdı:Ağzımı bozduracaksın.Mal herife bak ulan sen g*ymısın.Tövbe tövbe ya.Benim adım Üzeyir Şahin adam ol.Avatar kız resmi diye hemen mallaştı.Klavyeyi kıracam.Bak senle uğrasırım.
enaaa avatardaki kız sensin sanmıştım . tüh.

LEPRECHAUN
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Nemesis
Şu an sanırım yetkili biri mesajları okuyup gülüyodur, ondan kapanmadı daha :mrgreen: :mrgreen:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
Black
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Forum Kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar.
Forum Kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İyi forumlar.