illegall yazdı:Kıskançlık, insanı alçaltan ve küçülten bir duygudur. ( Tolstoy )
boşver dayı adamlar 5 kişi birden yazarak kendilerini ispat etmeye çalışıyor ama millet görmüyor sanki hepsi tılsım hepsi nemesis üyesi olduğunu aman boşversene abi
LEPRECHAUN yazdı:Valla gelseydin sobeenin yerinde olsam direkt olarak olarak polis çağırır tutuklatırdım seni.Çakma hesaplarla iğrenç küfürler ettiğini biliyoruz.
ALO 155 Mİ?
evet buyrun
ADEKS e gelir misiniz LÜTFEN ?
neden
BURADA BİRİ ÇAKMA HESAP AÇIYOR SÖVÜYOR ?
mesut bütün ekipleri topla adekse gidiyoruz. :lol:
Selamlar
Resimin aslı budur. Gelmeyen iki arkadaş için şaka maksatlı yapılmıştır orada bulunan kişiler ile gülüp eğlendik.
(+)'sına (-)'sine gerek yok bence konu 2 tarafıda kırıcak boyuta geliyor konu kilitlenmeli bence
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
yokk bu konu kilitlenmeyecek o benle dalga geçen rahmetli ferhat diyip gülen yetkili gelecek adam gibi bana tek tek açıklama yapacak .. Bir şakanın sınırı vardır.Dozu vardır.Sınırı çoktan aştı o ATX :!:
Ulan forum üzerinden yapmadığın şaklabanlık karaktersizlik edepsizlik kalmadı. Bi de gelmiş haklıymış gibi hesap sormaya kalkıyo. Senin bu oyunda bu forumda hala bulunabilmen bile yöneticilerin ne kadar hoşgörülü sabırlı olduğunun kanıtıdır. Ben olacam onların yerinde neler yapardım sana neler.
Git mezarında relax ol efendi ol hadi zibidilik yapma.
Ulan forum üzerinden yapmadığın şaklabanlık karaktersizlik edepsizlik kalmadı. Bi de gelmiş haklıymış gibi hesap sormaya kalkıyo. Senin bu oyunda bu forumda hala bulunabilmen bile yöneticilerin ne kadar hoşgörülü sabırlı olduğunun kanıtıdır. Ben olacam onların yerinde neler yapardım sana neler.
Cloutier diyelim onların yerinde sen varsın bana neler yapardın Özeline adres felanda vereyim yapmazsan adam değilsin bu 1.
2. olarakta ben ne zaman konu açsam 10 - 15 arası forum sapığım var cloutier işte nebilim @ARZLODOS şu bu düzenli olarak gelirler açtığım konuya beni kötülerler.Bu konuda sorum captainatx a sizin gibi sazanların neden atladığıda belli..
neyse birazdan diğer takipçilerde gelir
size cevap vermiyorum yetkilinin cevap vermesini bekliyorum.. sonrasında konuyu kapatabilir.Ama adam gibi bir cevap bekliyorum YETKİLİ.. diğer yazanlar umrumda değilsiniz.başka kapıya hadee.. :!:
Cloutier diyelim onların yerinde sen varsın bana neler yapardın Özeline adres felanda vereyim yapmazsan adam değilsin bu 1.
2. olarakta ben ne zaman konu açsam 10 - 15 arası forum sapığım var cloutier işte nebilim @ARZLODOS şu bu düzenli olarak gelirler açtığım konuya beni kötülerler.Bu konuda sorum captainatx a sizin gibi sazanların neden atladığıda belli..
neyse birazdan diğer takipçilerde gelir
size cevap vermiyorum yetkilinin cevap vermesini bekliyorum.. sonrasında konuyu kapatabilir.Ama adam gibi bir cevap bekliyorum YETKİLİ.. diğer yazanlar umrumda değilsiniz.başka kapıya hadee.. :!:
Zoruna mı gitmeye başladı CaptainATX in falan şaka yapması :?:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
İyi bir tarafın yok ki dediğine katılalım. işin gücün zibidilik edepsizlik. Git kendine gerçek bir hayat kur.
Bana özelden yazdığın tek şey küfürlerin. Buna karşılık en büyük hobilerimden biri senin hesaplarını kapattırmak.
Ama sende birazcık karakter olsa bu kadar hesabın kapanmasına rağmen hala buralarda bulunmazdın.
Sende yüz yok işte hala hergün yeni hesaplar açıp zibidiliğe kaldığın yerden devam ediyorsun.
Olanlar Ferhat ile Yönetimin arasında anlamadığım tekşey siz ne diye avukatlık yapıyorsunuz ki yalakalığın manası yok ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün resmen bukalemun gibisiniz size ne adam yönetimle tartışmış atışmış veya başka bişey yapmış? Ne ferhatın nede yönetimin avukata ihtiyacı yok yorum yapıp kirletmeyin avukat lazım olduğu zaman emin olun ki sizlerle gerekli iletişime geçilecektir :!:
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER.. illegall yollardan >> Relaxeefendyy
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim