:idea:SanaLBeLa yazdı:SUÇ TAMAMEN ARKADAŞINDADIR.40 TANE UYARIYI OKUYMAYIP AÇARSA SONRA GELİPDE YENİSİNİ ALAMAM DERSE ORADA DURSUN YÖNETİM SANA 30 TL LİK BİR KOD DAHA MI VERECEK SIR OKUMAYI BİLMİYON DİYE YÖNETİME ÇAMUR ATMA
KLANSIZ LONCA AÇTIK DİYE YENİDEN KUTU ALMAMIZ GEREKİYORMUŞ !
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: KLANSIZ LONCA AÇTIK DİYE YENİDEN KUTU ALMAMIZ GEREKİYORM

LEPRECHAUN
Ben açmadım loncayı adam oyunu bilmiyor fazla. Yeni lisans versinler demiyorum klan değişse ne olucak ? Çokmu zor loncanın klanını değiştirmek ? Yeni açılmış klansızken klana girecek üstelik kimse yok seviyesi 0 ?
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
qq hata elemanda dıyorsun lonca gırıp cıkma sınırsız.LEPRECHAUN yazdı::idea:SanaLBeLa yazdı:SUÇ TAMAMEN ARKADAŞINDADIR.40 TANE UYARIYI OKUYMAYIP AÇARSA SONRA GELİPDE YENİSİNİ ALAMAM DERSE ORADA DURSUN YÖNETİM SANA 30 TL LİK BİR KOD DAHA MI VERECEK SIR OKUMAYI BİLMİYON DİYE YÖNETİME ÇAMUR ATMA
lonca kurma hakkın 1tane var oyle sacmalık varmıla sen nerde yasıyorsun remsen goz gore gore adam kazık yıyor ..
her lonca kurusunda 30 tl verırsenız Salak derım ben adama ..sacma
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Bazıları işin suyunu çıkarmasınlar diye böyle yapıldı samed.Kafası kızınca lonca kuracaklar birilk sağlanamaz o şekilde.Maddı bişeyler olacakki insanlar bir arada dursun.samedsedir06 yazdı:qq hata elemanda dıyorsun lonca gırıp cıkma sınırsız.LEPRECHAUN yazdı::idea:SanaLBeLa yazdı:SUÇ TAMAMEN ARKADAŞINDADIR.40 TANE UYARIYI OKUYMAYIP AÇARSA SONRA GELİPDE YENİSİNİ ALAMAM DERSE ORADA DURSUN YÖNETİM SANA 30 TL LİK BİR KOD DAHA MI VERECEK SIR OKUMAYI BİLMİYON DİYE YÖNETİME ÇAMUR ATMA
lonca kurma hakkın 1tane var oyle sacmalık varmıla sen nerde yasıyorsun remsen goz gore gore adam kazık yıyor ..
her lonca kurusunda 30 tl verırsenız Salak derım ben adama ..sacma

LEPRECHAUN
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
EVET KAFASINA ESEN KURUP DURAMAZ CİDDİ BİR ŞEKİLDE BİR TANE KURARSIN ASIL DOĞRUSU ŞUANKİ LONCA KURMA SİSTEMİDİR...