Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkında :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkında :)

Mesaj gönderen Ferhatreyizzzz »

Öncelikle selamlar.Bir çoğunun bildiği gibi Adana'da oturmaktayım.Gerek facebookta atılan davette gerek arkadaşlarıma söylediğim sözlerde buluşmaya gelmeyeceğimi söylemiştim.Bazı arkadaşlarım şaka olsun diye isim kısmına DevRelaxefendy diye eklemiş.Birçok kişinin sorması üzerine bu konuyu açıyorum.Ben yoktum buluşmada bu resimdeki olay bazı beni seven arkadaşlarım tarafından şaka amaçlı yapılmıştır.Hoşumada gitmedi değil hani :)

Resim
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Re: Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkınd

Mesaj gönderen Tatarian »

Ben içeri girerken yaka kartıma Acaba diyerek; ReLaxEfeNDyy Yazdım. Önce 7-8 kişi uzakdan beni kesmeye başladı sonra dışarı çektiler, sen şu merandaki antenmisin dediler. Evet deseydim sanırım Cinayete kurban gidecektim.

Çok kötü zamanlar yaşadım. Yaka kartına TreyxAlicii yazan arkadaşlarda vardı, Onlara gerçekden çok üzüldüm... :(
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Tatarian yazdı:Ben içeri girerken yaka kartıma Acaba diyerek; ReLaxEfeNDyy Yazdım. Önce 7-8 kişi uzakdan beni kesmeye başladı sonra dışarı çektiler, sen şu merandaki antenmisin dediler. Evet deseydim sanırım Cinayete kurban gidecektim.

Çok kötü zamanlar yaşadım. Yaka kartına TreyxAlicii yazan arkadaşlarda vardı, Onlara gerçekden çok üzüldüm... :(
bizlerde ailecek tılsım buluşmasında tatarian isimli şahısın yediği dayağı dinledik ve güldük halada gülmeye devam ediyoruz.. ;)
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Ferhatreyizzzz yazdı:
Tatarian yazdı:Ben içeri girerken yaka kartıma Acaba diyerek; ReLaxEfeNDyy Yazdım. Önce 7-8 kişi uzakdan beni kesmeye başladı sonra dışarı çektiler, sen şu merandaki antenmisin dediler. Evet deseydim sanırım Cinayete kurban gidecektim.

bizlerde ailecek tılsım buluşmasında tatarian isimli şahısın yediği dayağı dinledik ve güldük halada gülmeye devam ediyoruz.. ;)
hahahohoho Evren Sakın ol qq ne cok dayak yedın sen bu aralar:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Ağzı olan konuşuyor. Adanaya gelip ağzını burnunu kırdım. Sanamı inanırlar bana mı inanırlar? Senin gibi maymunlar olmasa nasıl gülerdik kiminle alay ederdik, İnsanlığın kusurlarını nasıl böylesine apaçık görebilirdik falan filan. Yazık... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eğlendir bizi panpa. Yaşadığın hayatın ezikliği, Yaşamın sona erene kadar karşına çıkan herkezi güldürmeye yeter sanırım. ;) ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Ferhatreyizzzz yazdı:

Eğer orada olmasam cidden inanacaktım sayın DEV :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

Soru-Cevap etkinliğinde Ahmet Avcı' nın Ferhatı rahmetle anıyoruz demeside ortalığı kahkahaya boğdu :mrgreen: :mrgreen:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Konuya cevap verenler 3 tane tılsım NEemesis +1 tılsım dan gene samed sedir .Evrencan adlı arkadaşın zoruna gitmiş olsa gerek tüm aşiretini toplamış konuya millette yicek bu çocukca sözlerinizi oldu yeğenlerim :idea:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

Hatta arkadan bi kro o espiriden sonra akşam ferhat bunlara forumdan sövücek felan mırıldandı :D
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
illegall
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen illegall »

Kıskançlık, insanı alçaltan ve küçülten bir duygudur. ( Tolstoy )
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER.. ;) illegall yollardan >> Relaxeefendyy ;)

Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim :D
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön