Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkında :)
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkında :)
Öncelikle selamlar.Bir çoğunun bildiği gibi Adana'da oturmaktayım.Gerek facebookta atılan davette gerek arkadaşlarıma söylediğim sözlerde buluşmaya gelmeyeceğimi söylemiştim.Bazı arkadaşlarım şaka olsun diye isim kısmına DevRelaxefendy diye eklemiş.Birçok kişinin sorması üzerine bu konuyu açıyorum.Ben yoktum buluşmada bu resimdeki olay bazı beni seven arkadaşlarım tarafından şaka amaçlı yapılmıştır.Hoşumada gitmedi değil hani

RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
Re: Mini buluşma'da yapılan DEV RELAXEEFENDYY şakası hakkınd
Ben içeri girerken yaka kartıma Acaba diyerek; ReLaxEfeNDyy Yazdım. Önce 7-8 kişi uzakdan beni kesmeye başladı sonra dışarı çektiler, sen şu merandaki antenmisin dediler. Evet deseydim sanırım Cinayete kurban gidecektim.
Çok kötü zamanlar yaşadım. Yaka kartına TreyxAlicii yazan arkadaşlarda vardı, Onlara gerçekden çok üzüldüm...
Çok kötü zamanlar yaşadım. Yaka kartına TreyxAlicii yazan arkadaşlarda vardı, Onlara gerçekden çok üzüldüm...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

bizlerde ailecek tılsım buluşmasında tatarian isimli şahısın yediği dayağı dinledik ve güldük halada gülmeye devam ediyoruz..Tatarian yazdı:Ben içeri girerken yaka kartıma Acaba diyerek; ReLaxEfeNDyy Yazdım. Önce 7-8 kişi uzakdan beni kesmeye başladı sonra dışarı çektiler, sen şu merandaki antenmisin dediler. Evet deseydim sanırım Cinayete kurban gidecektim.
Çok kötü zamanlar yaşadım. Yaka kartına TreyxAlicii yazan arkadaşlarda vardı, Onlara gerçekden çok üzüldüm...![]()
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
hahahohoho Evren Sakın ol qq ne cok dayak yedın sen bu aralar:DFerhatreyizzzz yazdı:bizlerde ailecek tılsım buluşmasında tatarian isimli şahısın yediği dayağı dinledik ve güldük halada gülmeye devam ediyoruz..Tatarian yazdı:Ben içeri girerken yaka kartıma Acaba diyerek; ReLaxEfeNDyy Yazdım. Önce 7-8 kişi uzakdan beni kesmeye başladı sonra dışarı çektiler, sen şu merandaki antenmisin dediler. Evet deseydim sanırım Cinayete kurban gidecektim.
Çok kötü zamanlar yaşadım. Yaka kartına TreyxAlicii yazan arkadaşlarda vardı, Onlara gerçekden çok üzüldüm...![]()
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Lonca: <Nemesis>
Ağzı olan konuşuyor. Adanaya gelip ağzını burnunu kırdım. Sanamı inanırlar bana mı inanırlar? Senin gibi maymunlar olmasa nasıl gülerdik kiminle alay ederdik, İnsanlığın kusurlarını nasıl böylesine apaçık görebilirdik falan filan. Yazık... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eğlendir bizi panpa. Yaşadığın hayatın ezikliği, Yaşamın sona erene kadar karşına çıkan herkezi güldürmeye yeter sanırım.
Eğlendir bizi panpa. Yaşadığın hayatın ezikliği, Yaşamın sona erene kadar karşına çıkan herkezi güldürmeye yeter sanırım.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Nemesis
Ferhatreyizzzz yazdı:bizlerde ailecek tılsım buluşmasında tatarian isimli şahısın yediği dayağı dinledik ve güldük halada gülmeye devam ediyoruz..Tatarian yazdı:Ben içeri girerken yaka kartıma Acaba diyerek; ReLaxEfeNDyy Yazdım. Önce 7-8 kişi uzakdan beni kesmeye başladı sonra dışarı çektiler, sen şu merandaki antenmisin dediler. Evet deseydim sanırım Cinayete kurban gidecektim.
Eğer orada olmasam cidden inanacaktım sayın DEV :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: NEMESİS
Soru-Cevap etkinliğinde Ahmet Avcı' nın Ferhatı rahmetle anıyoruz demeside ortalığı kahkahaya boğdu :mrgreen: :mrgreen:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı

Konuya cevap verenler 3 tane tılsım NEemesis +1 tılsım dan gene samed sedir .Evrencan adlı arkadaşın zoruna gitmiş olsa gerek tüm aşiretini toplamış konuya millette yicek bu çocukca sözlerinizi oldu yeğenlerim :idea:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: NEMESİS
Hatta arkadan bi kro o espiriden sonra akşam ferhat bunlara forumdan sövücek felan mırıldandı
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
Kıskançlık, insanı alçaltan ve küçülten bir duygudur. ( Tolstoy )
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim