Merhaba şifacımı kasıyorum şuan 46 lvl exp %70. m2.5 şifa göz , ibni cevriye set herşey hazır. 49 yapabilsem direk sığınak-migrat sokacam ama 49 yapamıyorum. Resmen zulüm halini aldı. Meran görevlerim var. Meranda kasan birsürü ejderli büyücü var ama sağolsunlar hiçbiri sallamıyor. Şifacımı 49 lvl yapana 20 adet ejderha kudretlendiren iksir ve 1 adet liderlik sembolü vericem. (liderlik ve ejderleri size 2 seçenek olarak sunmuyorum. Hem 20 ejderi hem liderliği verecem)
Oyun içinden /f Chatermakves pm atın yada konu altından iletişime geçin.
49 lvl yapana 20 adet ejderha iksir ve liderlik verecem
Re: 49 lvl yapana 20 adet ejderha iksir ve liderlik verecem
48 lvl oldum exp %70 49 lvl yapana 5 adet ejderha iksir verecem.
49 lvl olmuş bulunmaktayım. Şuan ibni cevo pantalon ve ibni cevo ceket alıyorum bu konuyla ilgili kapalı çarşı bölümüne açmış olduğum konumu inceleyebilirsiniz. Konu kilit lütfen.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Hacı sen mlmısın yoksa Oo ayaklaramı yatıyorsun
:arrow:
adam 5ejder ıcın senımı kasacakla Allahım ne antık kuntık adamlar var
adam 5ejder ıcın senımı kasacakla Allahım ne antık kuntık adamlar var
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Herkeste olduğu gibi bende de ramazan paketi var buna ilaveten plusta var bu nedenle çok iyi exp geliyor. Tek sorunum şifacı olduğum için tek tabanca takılamıyordum. O 5 ejder iksiri ben 48 lvl iken exp im %70 iken 49 yapması için veriyordum.Adam beni %30 kasacak karşılığında 5 adet ejder iksir alacaktı.Örnek vereyim; Meranda takılan birüsür ejderli büyücü var beni gruba alıp 10dk kassa 49 olacaktım ve 10dk için 5 ejderha iksir almış olacaktı. Ama kimseye tek bir item vermeden benim gibi görevi olan playerlar ile takılıp 49 oldum . Sen bu mesajı atmadan öncede 49 lvl ye ulaştığımı belirttim ve konuyu kilitlemelerini rica ettim. O 1200 küsür iletiyi nasıl kastığını ve ne kadar boş bir insan olduğunu attığın mesajlardan anlayabiliyorum. Tekrar söylüyorum şu konuyu kilitleyinde boş mesajlar görmeyelim şu konu altında.samedsedir06 yazdı:Hacı sen mlmısın yoksa Oo ayaklaramı yatıyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
:arrow:
adam 5ejder ıcın senımı kasacakla Allahım ne antık kuntık adamlar var![]()
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Evet kardeşim kurt görevlerine yardım etmiştim
Daha sonra ne olduysa büyük bir hızla 2-3 gün içinde 49 oldun. İlk gördüğümde inanamadım
Diyecek birşey yok helal olsun.Uğraşılırsa yapılıyor.
Teşekkür ederim hatırladım sizi.Hiç kimse görevlerime yardım etmek için pm lerime cevap bile vermezken siz karakürk görevine kadar olan bütün kurt görevlerime yardım etmiştiniz. Oyunda hiçbir çevrem,tanıdıgım player olmamasına rağmen 3 günde 49 yaptım işteXxblackmanxX yazdı:Evet kardeşim kurt görevlerine yardım etmiştimDaha sonra ne olduysa büyük bir hızla 2-3 gün içinde 49 oldun. İlk gördüğümde inanamadım
Diyecek birşey yok helal olsun.Uğraşılırsa yapılıyor.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Konu sahibi isteği üzerine kilitlenmiştir.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU