herkez içeri..
herkez içeri..
ark son zamanlarda Millete güvenip çarının şifresini veripte çarı çalınanlar oyun yetmio forumada dadandılar.. arkadaslar bura sanal kimseye güvenmeyin benim 1 abim bilir şifremi baska kimsede bilmez biraz akıllı olun kimseye şifrenizi vermeyin verdikten sonrada bu çarımı soydu o çarımı soydu die forumu kirletmeyin.suçlusunuz Güvenmeseydiniz eger o çalan kişide delikanlı olsaydı onu yapmazdı zatende unutmuyalım bu 1 oyun kendimizi fazla kaptırmayalım... beni dinliyen ark teşekkür ederim... yorumlarınızı bekliyorum. herkeze iyi oyunlar,iyi forumlar
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Re: herkez içeri..
Sana katılıyorumda benim salak kardeşim :lol: (öz değil) :lol: akraba babında, her neyse kardeşime aldıgımız Full Alman,urban seti güvenip Rapmaster adlı şahsa 1-2 günlüğüne ödünç veriyor.Nedeni şu o kardeşime güvenip element itemlerini verdi tabi bizim kimsenin malında gözümü yog hamdolsun. Sonra bu kendi itemleirni geri aldıkdan sonra bu sefer kardeşimin ona güvencini (sözde,yalan) test etmek babıylan max itemlerini ödünç istiyor. Tabi kardeşimde o bana güvendi bende ona güveniyorum manası ile sne git itemleri ver 1 hafta geçti aradan geri alama :evil: .
Rapmaster yazı göreceksin biliyorum bir kaç güne bunun kanıtlanmış fotoları elime geçiyor.Az daha oyna çarında sonra suç duyurusu yapıcam görürsün bak bakim bir daha Rapmaster adlı bir çar kalıyormu.
Sakın ha Rapmaster adlı şahsa asla ve kat'a güvenmeyin yogsa sizde yanarsınız.
:evil: :evil: :twisted: :evil: :evil:
:arrow: Saygılarımla :!:
Kapıkulu,Kapıkuluxsavaş 
Rapmaster yazı göreceksin biliyorum bir kaç güne bunun kanıtlanmış fotoları elime geçiyor.Az daha oyna çarında sonra suç duyurusu yapıcam görürsün bak bakim bir daha Rapmaster adlı bir çar kalıyormu.
Ark böyle kendini bilmezlerden baska ne beklersin ..halil02 yazdı:Sana katılıyorumda benim salak kardeşim :lol: (öz değil) :lol: akraba babında, her neyse kardeşime aldıgımız Full Alman,urban seti güvenip Rapmaster adlı şahsa 1-2 günlüğüne ödünç veriyor.Nedeni şu o kardeşime güvenip element itemlerini verdi tabi bizim kimsenin malında gözümü yog hamdolsun. Sonra bu kendi itemleirni geri aldıkdan sonra bu sefer kardeşimin ona güvencini (sözde,yalan) test etmek babıylan max itemlerini ödünç istiyor. Tabi kardeşimde o bana güvendi bende ona güveniyorum manası ile sne git itemleri ver 1 hafta geçti aradan geri alama :evil: .
Kapıkulu,Kapıkuluxsavaş
Eminönü
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- Hermanxllxserman
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar: sunucu[MERAN]
Çarlarınızdaki İtemler Çalındıgı Taktirde Lütfen Destek Takımına Baş vurmayınız.
Çarlarınızdaki İtem,Metaryal şifre ve Kullanıcı adı Sadece siz User lere Aittir. Bunları Kimseyle Paylaşmayınız.
UYARI:Oyun içerisinde Metaryal,İtem,Gözlük,Para Ve Oyun Evrenindeki Bütün Herşey sadece Soobe ye Aittir. Bunları Elden TL ile Satmanız Takdirinde Yasal İşlem Başlatılır. Satmamnız konusunda Uyarılır.
NOT:İtem Satmak için Kapalı çarşıyı kullanınız.
Çarlarınızdaki İtemler Çalındıgı Taktirde Lütfen Destek Takımına Baş vurmayınız.
Çarlarınızdaki İtem,Metaryal şifre ve Kullanıcı adı Sadece siz User lere Aittir. Bunları Kimseyle Paylaşmayınız.
UYARI:Oyun içerisinde Metaryal,İtem,Gözlük,Para Ve Oyun Evrenindeki Bütün Herşey sadece Soobe ye Aittir. Bunları Elden TL ile Satmanız Takdirinde Yasal İşlem Başlatılır. Satmamnız konusunda Uyarılır.
NOT:İtem Satmak için Kapalı çarşıyı kullanınız.
H€R@Nxllxs£RmØn
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
Dostumuz Az düşmanımız Çok KORKUMUZ YOK
***Hermanxllxsting***Hermanxllxvuslat***
-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'- -'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-'-
[*]Akıllı olun OqLim[*][/size]
kendini Yonetici sandın sanırım
)
Eminönü
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ