Bir anımızda Çemberlitaşa girdik X yolundayız birden baktık adamın üstünde transformatör ceket oyunun ilk başlarında tabi 4-5 kişide anca var her neyse dışarda neden takmıyorsun diyoruz yakışmıyor demişti bayağı kahkaha atmıştım.Yeni sunucuya geçmişsin bence iyisini yapmışsın hayırlısı
İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI
Dangerousss Kardeşim gerçekten çok değişik takıntıların vardı ve bayağı hoşumuza gitmişti açıkçası 
Bir anımızda Çemberlitaşa girdik X yolundayız birden baktık adamın üstünde transformatör ceket oyunun ilk başlarında tabi 4-5 kişide anca var her neyse dışarda neden takmıyorsun diyoruz yakışmıyor demişti bayağı kahkaha atmıştım.Yeni sunucuya geçmişsin bence iyisini yapmışsın hayırlısı
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Seyr-i Beka
Çoğunuz eskiyi bilmiyorsunuz bazı bilenlerde kulaktan dolma konuşuyor. 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Tamam sen anlat da dinleyelim bakalımVBMaSTeR yazdı:Çoğunuz eskiyi bilmiyorsunuz bazı bilenlerde kulaktan dolma konuşuyor.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
Eskiden arz eö sancakta kurt adamlar vardı savaşçılar genelde rahat keserdi ama büyücülerden nadir kesenler vardı neyse bir gün orayı taş kanatlar bastı ozamanlar torbalar kişiye değil ortaya düşerdi kim kaparsa.Afrodisyak yazdı:Tamam sen anlat da dinleyelim bakalımVBMaSTeR yazdı:Çoğunuz eskiyi bilmiyorsunuz bazı bilenlerde kulaktan dolma konuşuyor.
VBMaSTeR - BuRRaQ
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
Elbette.Bunlar bilinen bilgiler zaten.Eminönü sunucusunda iz bırakmış birisi olmak için beta dönemi oyuncusu olmak zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.Ben yinede o dönemde oynamış bir büyücü söylemiştim.IIxStiGmATaxIIVBMaSTeR yazdı:Eskiden arz eö sancakta kurt adamlar vardı savaşçılar genelde rahat keserdi ama büyücülerden nadir kesenler vardı neyse bir gün orayı taş kanatlar bastı ozamanlar torbalar kişiye değil ortaya düşerdi kim kaparsa.Afrodisyak yazdı:Tamam sen anlat da dinleyelim bakalımVBMaSTeR yazdı:Çoğunuz eskiyi bilmiyorsunuz bazı bilenlerde kulaktan dolma konuşuyor.İlk deriyi bankaya ben getirmiştim kimse daha görmemişti bile ozaman ne olduğunu bile bilmiyolardı. Neyse ozaman damgasını ESKİ vurmuştu. o yüzden oyunda ESKİ ve arkadaşları icadı itemler gördünüz. Çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam 1 gün olmadan 800 tane deriyi toplamıştı. Tek başına yapmadığı için tüm arkadaş grubuna bu şekilde atfedildi. Bir sürü isim var farklı yerlerde damgalarını vuran.
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
inciSOZLUK yazdı:Themurox de vardı savaşçılardan
Yahu bırak o ezikti.
Üstü full iken gözümün önünde gözlüksüz-kütüksüz adama 10-2 yenilmişti :evil: :roll:

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
İKV de yenilmeyen kişi mi var ? O gözlüksüz kütüksüz adamı lodos kalesinin orda nasıl haşladığımı iyi bilirsin. En azından senin gibi 49 levellerde etin palpa jandarma ali kütük yaran sahibi olmadım.KRaLeX yazdı:inciSOZLUK yazdı:Themurox de vardı savaşçılardan
Yahu bırak o ezikti.
Üstü full iken gözümün önünde gözlüksüz-kütüksüz adama 10-2 yenilmişti :evil: :roll:![]()
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
Bende zaten iz bırakanları değil eskiyi bilmiyosunuz dedim ki bu lafım sana değildi sanırım üstüne aldın. Ayrıca beta olup olmamakla alakalı birşey değil yani o yüzden önce oku anla ondan sonra salça olAfrodisyak yazdı:Elbette.Bunlar bilinen bilgiler zaten.Eminönü sunucusunda iz bırakmış birisi olmak için beta dönemi oyuncusu olmak zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.Ben yinede o dönemde oynamış bir büyücü söylemiştim.IIxStiGmATaxIIVBMaSTeR yazdı:Eskiden arz eö sancakta kurt adamlar vardı savaşçılar genelde rahat keserdi ama büyücülerden nadir kesenler vardı neyse bir gün orayı taş kanatlar bastı ozamanlar torbalar kişiye değil ortaya düşerdi kim kaparsa.Afrodisyak yazdı:Tamam sen anlat da dinleyelim bakalımVBMaSTeR yazdı:Çoğunuz eskiyi bilmiyorsunuz bazı bilenlerde kulaktan dolma konuşuyor.İlk deriyi bankaya ben getirmiştim kimse daha görmemişti bile ozaman ne olduğunu bile bilmiyolardı. Neyse ozaman damgasını ESKİ vurmuştu. o yüzden oyunda ESKİ ve arkadaşları icadı itemler gördünüz. Çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam 1 gün olmadan 800 tane deriyi toplamıştı. Tek başına yapmadığı için tüm arkadaş grubuna bu şekilde atfedildi. Bir sürü isim var farklı yerlerde damgalarını vuran.
VBMaSTeR - BuRRaQ
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
Bildiğimiz kadarını yorumluyoruz salça olmak gibi olmasın