İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Epiloque
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: İZ BIRAKAN EÖ OYUNCULARI

Mesaj gönderen Epiloque »

Dangerousss Kardeşim gerçekten çok değişik takıntıların vardı ve bayağı hoşumuza gitmişti açıkçası :)

Bir anımızda Çemberlitaşa girdik X yolundayız birden baktık adamın üstünde transformatör ceket oyunun ilk başlarında tabi 4-5 kişide anca var her neyse dışarda neden takmıyorsun diyoruz yakışmıyor demişti bayağı kahkaha atmıştım.Yeni sunucuya geçmişsin bence iyisini yapmışsın hayırlısı :)
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!

ultrAslan
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Çoğunuz eskiyi bilmiyorsunuz bazı bilenlerde kulaktan dolma konuşuyor. :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

VBMaSTeR yazdı:Çoğunuz eskiyi bilmiyorsunuz bazı bilenlerde kulaktan dolma konuşuyor. :)
Tamam sen anlat da dinleyelim bakalım :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Afrodisyak yazdı:
VBMaSTeR yazdı:Çoğunuz eskiyi bilmiyorsunuz bazı bilenlerde kulaktan dolma konuşuyor. :)
Eskiden arz eö sancakta kurt adamlar vardı savaşçılar genelde rahat keserdi ama büyücülerden nadir kesenler vardı neyse bir gün orayı taş kanatlar bastı ozamanlar torbalar kişiye değil ortaya düşerdi kim kaparsa. :) İlk deriyi bankaya ben getirmiştim kimse daha görmemişti bile ozaman ne olduğunu bile bilmiyolardı. Neyse ozaman damgasını ESKİ vurmuştu. o yüzden oyunda ESKİ ve arkadaşları icadı itemler gördünüz. Çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam 1 gün olmadan 800 tane deriyi toplamıştı. Tek başına yapmadığı için tüm arkadaş grubuna bu şekilde atfedildi. Bir sürü isim var farklı yerlerde damgalarını vuran.
VBMaSTeR - BuRRaQ

Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

VBMaSTeR yazdı:
Afrodisyak yazdı:
Eskiden arz eö sancakta kurt adamlar vardı savaşçılar genelde rahat keserdi ama büyücülerden nadir kesenler vardı neyse bir gün orayı taş kanatlar bastı ozamanlar torbalar kişiye değil ortaya düşerdi kim kaparsa. :) İlk deriyi bankaya ben getirmiştim kimse daha görmemişti bile ozaman ne olduğunu bile bilmiyolardı. Neyse ozaman damgasını ESKİ vurmuştu. o yüzden oyunda ESKİ ve arkadaşları icadı itemler gördünüz. Çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam 1 gün olmadan 800 tane deriyi toplamıştı. Tek başına yapmadığı için tüm arkadaş grubuna bu şekilde atfedildi. Bir sürü isim var farklı yerlerde damgalarını vuran.
Elbette.Bunlar bilinen bilgiler zaten.Eminönü sunucusunda iz bırakmış birisi olmak için beta dönemi oyuncusu olmak zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.Ben yinede o dönemde oynamış bir büyücü söylemiştim.IIxStiGmATaxII
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

Themurox de vardı savaşçılardan :D
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

inciSOZLUK yazdı:Themurox de vardı savaşçılardan :D

Yahu bırak o ezikti.

Üstü full iken gözümün önünde gözlüksüz-kütüksüz adama 10-2 yenilmişti :evil: :roll: :D
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

KRaLeX yazdı:
inciSOZLUK yazdı:Themurox de vardı savaşçılardan :D

Yahu bırak o ezikti.

Üstü full iken gözümün önünde gözlüksüz-kütüksüz adama 10-2 yenilmişti :evil: :roll: :D
İKV de yenilmeyen kişi mi var ? O gözlüksüz kütüksüz adamı lodos kalesinin orda nasıl haşladığımı iyi bilirsin. En azından senin gibi 49 levellerde etin palpa jandarma ali kütük yaran sahibi olmadım.
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Afrodisyak yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
Afrodisyak yazdı:
Elbette.Bunlar bilinen bilgiler zaten.Eminönü sunucusunda iz bırakmış birisi olmak için beta dönemi oyuncusu olmak zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum.Ben yinede o dönemde oynamış bir büyücü söylemiştim.IIxStiGmATaxII
Bende zaten iz bırakanları değil eskiyi bilmiyosunuz dedim ki bu lafım sana değildi sanırım üstüne aldın. Ayrıca beta olup olmamakla alakalı birşey değil yani o yüzden önce oku anla ondan sonra salça ol :) Bizim zamanımızda Gnchacker vardı büyücülerden ve fazla kişi belki hatırlamaz birde ateşbey vardı. Daha birçok isim var bana göre ENSARBEY de izbırakmıştır Lidersavaşçıda. Lidersavaşçı hırsızlığıyla iz bırakanlardan tabi.
VBMaSTeR - BuRRaQ

Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Bildiğimiz kadarını yorumluyoruz salça olmak gibi olmasın :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön