DESTEK CEVAP VERMİYOR
DESTEK CEVAP VERMİYOR
MERHABA BEN OLAYI KISACA ANLATAYIM BEN SAVAŞCIMA MOR BALYOZ ÜRETMEK İSTEDİM VE MAZLEMELERİ BÜYÜCÜMDE TOPLADIM VE DALGINLIĞIMA VE HEYCANLA BÜYÜCÜMDE ÜRETTİM YANLIŞLIKLA BALYOZU MOR İTEM OLUNCA TRANSFER OLMUYOR YANİ BÜYÜCÜMDE BALYOZ ÜRETTİM VE BU BALYOZU YETKİLİ KİŞİLERDEN SAVAŞCIMA GEÇİRMELERİNİ İSTİYORUM DESTEĞE 2 KES YAZDIM VE HALA CEVAP GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN YA BOŞA MI GİDİCEK BALYOZ !!!
Re: DESTEK CEVAP VERMİYOR
Bir hafta daha bekle mail gelmezse o zaman konu açQatermain yazdı:MERHABA BEN OLAYI KISACA ANLATAYIM BEN SAVAŞCIMA MOR BALYOZ ÜRETMEK İSTEDİM VE MAZLEMELERİ BÜYÜCÜMDE TOPLADIM VE DALGINLIĞIMA VE HEYCANLA BÜYÜCÜMDE ÜRETTİM YANLIŞLIKLA BALYOZU MOR İTEM OLUNCA TRANSFER OLMUYOR YANİ BÜYÜCÜMDE BALYOZ ÜRETTİM VE BU BALYOZU YETKİLİ KİŞİLERDEN SAVAŞCIMA GEÇİRMELERİNİ İSTİYORUM DESTEĞE 2 KES YAZDIM VE HALA CEVAP GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN YA BOŞA MI GİDİCEK BALYOZ !!!
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
1 HAFTA NEY ABİCİM YA 1 HFTA BEKLENİRMİ 1 KİŞİMİ ÇALIŞIYOR DESTEKTE YA OFFFO FFF
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Eğer savaşçı karakterinizde üretmiş olup silinseydi bunu alma imkanı vardı. Lakin büyücüye ürettiğiniz şaheser büyücüde kalır. Şaheserler ve nadideler aktarılamaz. Büyücünüze bıçak kılıç bile üretseniz o büyücünüzde kalır.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
kardeşim tamam ben transfer yapamıyorum ama yetkili kişilerin GM lerin transfer yapabilirler çünkü onlar yetkili kişiler !!!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Olmamış xLuCaGox... Dersine iyi çalışmamışsın. :ugeek:xLuCaGox yazdı:Eğer savaşçı karakterinizde üretmiş olup silinseydi bunu alma imkanı vardı. Lakin büyücüye ürettiğiniz şaheser büyücüde kalır. Şaheserler ve nadideler aktarılamaz. Büyücünüze bıçak kılıç bile üretseniz o büyücünüzde kalır.
Geçmiş olsun.
Qatermain > Biraz beklersen büyücü karakterindeki eşya, savaşçına aktarılır. Sonuçta bu olay tamamen kişisel hatadan kaynaklanıyor. Yakın zaman da bildirimine dönüş olacaktır.
Onur GÜRSOY
tamam tşk ederim susutum

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Adamsın adamın dıbısın Hocan ben bunu bılmıyordum bak supermısVoyant yazdı:Olmamış xLuCaGox... Dersine iyi çalışmamışsın. :ugeek:xLuCaGox yazdı:Eğer savaşçı karakterinizde üretmiş olup silinseydi bunu alma imkanı vardı. Lakin büyücüye ürettiğiniz şaheser büyücüde kalır. Şaheserler ve nadideler aktarılamaz. Büyücünüze bıçak kılıç bile üretseniz o büyücünüzde kalır.
Geçmiş olsun.
Qatermain > Biraz beklersen büyücü karakterindeki eşya, savaşçına aktarılır. Sonuçta bu olay tamamen kişisel hatadan kaynaklanıyor. Yakın zaman da bildirimine dönüş olacaktır.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
abi 2 gün geçti hala cevap yok ya ne olur bir el atın valla sıkıldım aktarın lütfen destek yazdı bana hatalı eşyanın adı -- üretilen hesap --- aktarılmak istenen hesap diye yazdım istediklerini hala cevap yok bir bakın desteğe mesajda atıyom cevapta vermiyorlar bana kesin bir gün verin lütfen ya beklemek koyuyor insana

Bu konularda yönetimin duyarlı olduğunu biliyorum benzer bir hatayı bende yapmıştım.
Şöyle ki bayan büyücüme aktarımlar sonrasında erkek bilge fevzi ceket üretmiştim.
Başımı nerelere vursam diye düşünürken desteğe mesaj attım.
Ertesi gün erkek ceket gitti bayan ceket geldi.
Çoğu zaman desteği kötü eleştirsek de hakkını vermemiz gereken yanları da olmuyor değil.
Şöyle ki bayan büyücüme aktarımlar sonrasında erkek bilge fevzi ceket üretmiştim.
Başımı nerelere vursam diye düşünürken desteğe mesaj attım.
Ertesi gün erkek ceket gitti bayan ceket geldi.
Çoğu zaman desteği kötü eleştirsek de hakkını vermemiz gereken yanları da olmuyor değil.