DESTEK CEVAP VERMİYOR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

DESTEK CEVAP VERMİYOR

Mesaj gönderen Qatermain »

MERHABA BEN OLAYI KISACA ANLATAYIM BEN SAVAŞCIMA MOR BALYOZ ÜRETMEK İSTEDİM VE MAZLEMELERİ BÜYÜCÜMDE TOPLADIM VE DALGINLIĞIMA VE HEYCANLA BÜYÜCÜMDE ÜRETTİM YANLIŞLIKLA BALYOZU MOR İTEM OLUNCA TRANSFER OLMUYOR YANİ BÜYÜCÜMDE BALYOZ ÜRETTİM VE BU BALYOZU YETKİLİ KİŞİLERDEN SAVAŞCIMA GEÇİRMELERİNİ İSTİYORUM DESTEĞE 2 KES YAZDIM VE HALA CEVAP GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN YA BOŞA MI GİDİCEK BALYOZ !!!
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: DESTEK CEVAP VERMİYOR

Mesaj gönderen Forumkral »

Qatermain yazdı:MERHABA BEN OLAYI KISACA ANLATAYIM BEN SAVAŞCIMA MOR BALYOZ ÜRETMEK İSTEDİM VE MAZLEMELERİ BÜYÜCÜMDE TOPLADIM VE DALGINLIĞIMA VE HEYCANLA BÜYÜCÜMDE ÜRETTİM YANLIŞLIKLA BALYOZU MOR İTEM OLUNCA TRANSFER OLMUYOR YANİ BÜYÜCÜMDE BALYOZ ÜRETTİM VE BU BALYOZU YETKİLİ KİŞİLERDEN SAVAŞCIMA GEÇİRMELERİNİ İSTİYORUM DESTEĞE 2 KES YAZDIM VE HALA CEVAP GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN YA BOŞA MI GİDİCEK BALYOZ !!!
Bir hafta daha bekle mail gelmezse o zaman konu aç
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

1 HAFTA NEY ABİCİM YA 1 HFTA BEKLENİRMİ 1 KİŞİMİ ÇALIŞIYOR DESTEKTE YA OFFFO FFF
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Eğer savaşçı karakterinizde üretmiş olup silinseydi bunu alma imkanı vardı. Lakin büyücüye ürettiğiniz şaheser büyücüde kalır. Şaheserler ve nadideler aktarılamaz. Büyücünüze bıçak kılıç bile üretseniz o büyücünüzde kalır.
Geçmiş olsun.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kardeşim tamam ben transfer yapamıyorum ama yetkili kişilerin GM lerin transfer yapabilirler çünkü onlar yetkili kişiler !!!
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Voyant »

xLuCaGox yazdı:Eğer savaşçı karakterinizde üretmiş olup silinseydi bunu alma imkanı vardı. Lakin büyücüye ürettiğiniz şaheser büyücüde kalır. Şaheserler ve nadideler aktarılamaz. Büyücünüze bıçak kılıç bile üretseniz o büyücünüzde kalır.
Geçmiş olsun.
Olmamış xLuCaGox... Dersine iyi çalışmamışsın. :ugeek:

Qatermain > Biraz beklersen büyücü karakterindeki eşya, savaşçına aktarılır. Sonuçta bu olay tamamen kişisel hatadan kaynaklanıyor. Yakın zaman da bildirimine dönüş olacaktır.
Onur GÜRSOY
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

tamam tşk ederim susutum :( :( :( :( :( :( :( :(
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Voyant yazdı:
xLuCaGox yazdı:Eğer savaşçı karakterinizde üretmiş olup silinseydi bunu alma imkanı vardı. Lakin büyücüye ürettiğiniz şaheser büyücüde kalır. Şaheserler ve nadideler aktarılamaz. Büyücünüze bıçak kılıç bile üretseniz o büyücünüzde kalır.
Geçmiş olsun.
Olmamış xLuCaGox... Dersine iyi çalışmamışsın. :ugeek:

Qatermain > Biraz beklersen büyücü karakterindeki eşya, savaşçına aktarılır. Sonuçta bu olay tamamen kişisel hatadan kaynaklanıyor. Yakın zaman da bildirimine dönüş olacaktır.
Adamsın adamın dıbısın Hocan ben bunu bılmıyordum bak supermıs :D:D :arrow:
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

abi 2 gün geçti hala cevap yok ya ne olur bir el atın valla sıkıldım aktarın lütfen destek yazdı bana hatalı eşyanın adı -- üretilen hesap --- aktarılmak istenen hesap diye yazdım istediklerini hala cevap yok bir bakın desteğe mesajda atıyom cevapta vermiyorlar bana kesin bir gün verin lütfen ya beklemek koyuyor insana :( :( :(
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Bu konularda yönetimin duyarlı olduğunu biliyorum benzer bir hatayı bende yapmıştım.
Şöyle ki bayan büyücüme aktarımlar sonrasında erkek bilge fevzi ceket üretmiştim.
Başımı nerelere vursam diye düşünürken desteğe mesaj attım.
Ertesi gün erkek ceket gitti bayan ceket geldi.
Çoğu zaman desteği kötü eleştirsek de hakkını vermemiz gereken yanları da olmuyor değil.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön