ALLAHIM SANA GELİYORUM."TANGRİSS HK"
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Re: ALLAHIM SANA GELİYORUM."TANGRİSS HK"
Kimsenin Bilgisi Olmadığı Halde Bu Konular Hk. Yorum Yapması Kafaları Kurcalıyor. Herkes Olağanustu gozuken basit Bir şey ile Kendisini Bir Şekilde Göstermek Istiyor.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Olum Sizene Adamlar Arastrıyor işlerı guclerı yok canları sıkılıyor Sızlere bılgıler verıyor .. canınız ıstemıyorsa Okumayın qq ne sacma sacma yorup yapıp arastıran arkadasların şevkını kırıyorsunuz.
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
Kendi Kafalarını Karıştırıyorlar Bari Milleti Ellemesinler.
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
yahu dostum karıssa ne olcak adam zevk olsun arastırma olsun dıye Sana sunuyor ılla sana gel gec oku demıyor bos bosuna elestırı yapıyorsunuz ortamı gerıyorsunuz qq.. :arrow:AfoRozCuPaPazZ yazdı:Kendi Kafalarını Karıştırıyorlar Bari Milleti Ellemesinler.
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

:arrow: :arrow: :arrow:samedsedir0606 yazdı:Olum Sizene Adamlar Arastrıyor işlerı guclerı yok canları sıkılıyor Sızlere bılgıler verıyor .. canınız ıstemıyorsa Okumayın qq ne sacma sacma yorup yapıp arastıran arkadasların şevkını kırıyorsunuz.
Dostum izlicem ya gerçekten ama bleach ı bitirmem lazım daha 100. bölümdeyim izledikten sonra tekrar ufak bi fikir tartışması daha yapabiliriz diye düşünüyorum izleyim ulaşıcam ben sana.SOVE yazdı:Suçlular doğal yolla ölmüyor. Medyaya yansıyan hüküm giymiş suçlular akabinde kalp krizinden ölüyor. Bunun normal olmadığını düşündükleri için olay araştırılıyor.xPrince yazdı: Ben Death Note un ilk bölümlerini izlemiştim ve bu L ile ilk karşılaşmada o çocuğun adı neydi ya ilk deftere sahip olan çocuğun işte, onunla karşılaşmasında, o mantık hatasını gördükten sonra gerçekten izlememiştim, suçlular doğal yollardan ölüyo ve bunu birisi yapıyo gibi düşünüyolar tekrar L adında bi suçluyu televizyona çıkarıyolar ve bizim eleman o L i öldürüyo ama o gerçek L değil, bu kadar düşünebilmesi bana mantık hatası geldi ve şey o 2 karakterinde süper zeki olduğunu biliyorum, aslında ön yargılı olabilirim bi ara izlicem ya bleach bitsin cidden bak.
Kira (light) ile L nin karşılaşması dediğin olay L nin tv'ye çıkması bölümü sanırım . O anda L nin ne kadar zeki olduğunu anlaya bilirsin. Tv ye çıkan adam idam cezası almış ama medyadan gizlenmiş biriydi. L, onu tv ye çıkarıp "ben L, senin peşindeyim" dediği anda canlı yayında kalp krizi geçirmesi bütün iddaları kanıtlıyordu. Ve o yayın sadece Tokyo'nun bir bölümünde yayınlandığı için katilin yani kira nın o bölgede olduğu, sadece suçluların değil masumlarında canına kıyabileceği, kurbanını öldürebilmesi için isim ve suratına ihtiyacı olduğu ispatlanıyordu. Tek bir hamleyle neredeyse olayın yarısını çözüyor L.
ilk 1-2 bölüm den sonraki bölümlerde fena halde bağımlık yapıyor. Ayrıca çok hızlı gelişiyor olaylar hiç boş sahne yok. boş sahneden kastım, Türk dizilerinde 10 dakika süren bakışmalar...
Aynen haklısınAfoRozCuPaPazZ yazdı:Kimsenin Bilgisi Olmadığı Halde Bu Konular Hk. Yorum Yapması Kafaları Kurcalıyor. Herkes Olağanustu gozuken basit Bir şey ile Kendisini Bir Şekilde Göstermek Istiyor.
O kadar saçma yerden bakmıyorum ya boşver sen bende sana bu konuyu zorla takıcaksın demiyorum..samedsedir0606 yazdı:Olum Sizene Adamlar Arastrıyor işlerı guclerı yok canları sıkılıyor Sızlere bılgıler verıyor .. canınız ıstemıyorsa Okumayın qq ne sacma sacma yorup yapıp arastıran arkadasların şevkını kırıyorsunuz.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Antık kuntık adamlar var abı ya
:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
Millet oyun oynamak yerine forumda bu sekilde saçmalamaya devam ederse cok beklerler oyunda ilerlemeyi.
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Gora
istersen fillerları atla 110 da mı ne bitiyor oradan devam et sonra 170 lere kadar yine filler sanırım 223 265 arası yine bi' filler oraları atlasan da pek bir şey kaybetmezsin sıkıcı hikayesixPrince yazdı:Dostum izlicem ya gerçekten ama bleach ı bitirmem lazım daha 100. bölümdeyim izledikten sonra tekrar ufak bi fikir tartışması daha yapabiliriz diye düşünüyorum izleyim ulaşıcam ben sana.SOVE yazdı:Suçlular doğal yolla ölmüyor. Medyaya yansıyan hüküm giymiş suçlular akabinde kalp krizinden ölüyor. Bunun normal olmadığını düşündükleri için olay araştırılıyor.xPrince yazdı: Ben Death Note un ilk bölümlerini izlemiştim ve bu L ile ilk karşılaşmada o çocuğun adı neydi ya ilk deftere sahip olan çocuğun işte, onunla karşılaşmasında, o mantık hatasını gördükten sonra gerçekten izlememiştim, suçlular doğal yollardan ölüyo ve bunu birisi yapıyo gibi düşünüyolar tekrar L adında bi suçluyu televizyona çıkarıyolar ve bizim eleman o L i öldürüyo ama o gerçek L değil, bu kadar düşünebilmesi bana mantık hatası geldi ve şey o 2 karakterinde süper zeki olduğunu biliyorum, aslında ön yargılı olabilirim bi ara izlicem ya bleach bitsin cidden bak.
Kira (light) ile L nin karşılaşması dediğin olay L nin tv'ye çıkması bölümü sanırım . O anda L nin ne kadar zeki olduğunu anlaya bilirsin. Tv ye çıkan adam idam cezası almış ama medyadan gizlenmiş biriydi. L, onu tv ye çıkarıp "ben L, senin peşindeyim" dediği anda canlı yayında kalp krizi geçirmesi bütün iddaları kanıtlıyordu. Ve o yayın sadece Tokyo'nun bir bölümünde yayınlandığı için katilin yani kira nın o bölgede olduğu, sadece suçluların değil masumlarında canına kıyabileceği, kurbanını öldürebilmesi için isim ve suratına ihtiyacı olduğu ispatlanıyordu. Tek bir hamleyle neredeyse olayın yarısını çözüyor L.
ilk 1-2 bölüm den sonraki bölümlerde fena halde bağımlık yapıyor. Ayrıca çok hızlı gelişiyor olaylar hiç boş sahne yok. boş sahneden kastım, Türk dizilerinde 10 dakika süren bakışmalar...
Sssslice!