BetacıLar BiLir Lütfen İçeri !!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

BetacıLar BiLir Lütfen İçeri !!!

Mesaj gönderen musallat123 »

BiLiyorum Betadan Çok az kişi kaLdı ama ...

Bu Oyunu ben 2.5 yıLdır oynuyorum yani eski değilim . Fakat merak ettiğim şey şu eskiden neden kriprasın başında 20 kişi bekliyordu daha önce forumda betada olan ecel reçetesini ve karbon çeliği reçetesini gördüm gözlerime inanamadım . Kripraz Apa ve yeşiL eLmas istiyordu Lüften elinde foto veya reçete oLan payLaşsın . Ayrıca yaLnış hatırLamıyorsan eski reçeteLerde hidra pençesi örümcek gözü de istiyordu . Betada hidranın işi ne ? Hidra derindeki Sır ekLentisiyLe geLmedi mi ?? Lütfn biLen kardeşLerim elinde Foto oLanLar payLaşsın AYDINLATSIN .

İYİ FORUMLAR
:o :o
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :?: :?: :?:
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Re: BetacıLar BiLir Lütfen İçeri !!!

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Reçeteler hidradan önce geldi ama betada hiç görmemiştim. Ayrıca ilk reçetelerde değişiklik yapıldı hidra güncellemesinden sonra. Bu arada geldi dediysem rüsteme değil, nadiren düşüyordu muhafızlardan falan.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
tolgatuncbilek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Re: BetacıLar BiLir Lütfen İçeri !!!

Mesaj gönderen tolgatuncbilek »

29 seviye sınırının olduğu zamanlarda Meteor Tipi efsun çok önemliydi. Meteor Tipi efsunlu eşya reçetelerinde ise Kripraz istiyordu. O zamanlar da madenler tek olduğu için Kripraz madeninde yığılma oluyordu. :)

49 seviye sınırı geldiğinde Ecel Getiren, Latif vs. reçeteleri de geldi. Ama oyunda hidralar olmadığı için ve Dev Komododan Dev Komodo Dişi düşmediği için üretilemiyordu. :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön