Lonca Pasaportu Hk.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Lonca Pasaportu Hk.
Arkadaşlar benim üyeliğimde loncalara katılmak için kullandığım bir pasaport vardı. Sonra ben bir pasaport daha yükleyip kendi loncamı kurdum bununla. Şimdi kurduğum loncayı kapatırsam eski pasaportumla yine bir loncaya katılabilir miyim? Yoksa yine pasaport mu yüklemem lazım?
PIRASASAPI
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Lonca Pasaportu Hk.
Tekrar loncaya girebilirsin bence sonuçta SINIRSIZ loncalara girme hakkı veriyor pasaport.ozaerdenn yazdı:Arkadaşlar benim üyeliğimde loncalara katılmak için kullandığım bir pasaport vardı. Sonra ben bir pasaport daha yükleyip kendi loncamı kurdum bununla. Şimdi kurduğum loncayı kapatırsam eski pasaportumla yine bir loncaya katılabilir miyim? Yoksa yine pasaport mu yüklemem lazım?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- avss123
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
lonca kurduysan yanar lonca hakkın yeniden alcan
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: İnferno Team
Her lisans ile 2 seçenek karşınıza çıkar. Bunlardan hangisini kullanırsanız daha sonra diğer seçeneği o lisans ile kullanamazsın.
Bir lonca lisansı ile loncaya girme çıkma hakkını kullanmışsanız daha sonra loncadan çıkıp kendi loncanızı kuramazsınız.
Aynı şey lonca kurduğunuz lisans için de geçerlidir. Lonca kurduğunuz lisansınızı, loncanızı silseniz dahi loncaya giriş çıkış için tekrar kullanamazsınız.
Bir lonca lisansı ile loncaya girme çıkma hakkını kullanmışsanız daha sonra loncadan çıkıp kendi loncanızı kuramazsınız.
Aynı şey lonca kurduğunuz lisans için de geçerlidir. Lonca kurduğunuz lisansınızı, loncanızı silseniz dahi loncaya giriş çıkış için tekrar kullanamazsınız.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Karargah
Arkadaşın anlattığını anlamamışsınız.Karakterine önce girip çıkma hakkı yüklemiş.Sonra da bir kutu daha yükleyip lonca kurmuş.Bu loncayı kapatırsam ilk yüklediğim lisansın loncalara girip çıkma hakkını kullanabilirmiyim diye soruyor.Silahci yazdı:Her lisans ile 2 seçenek karşınıza çıkar. Bunlardan hangisini kullanırsanız daha sonra diğer seçeneği o lisans ile kullanamazsın.
Şimdi anladığım kadarıyla bu olaylar için sadece bir karakterden bahsediyorsun.Bir karakterinle loncalara girip çıkma hakkını kullanmışsın.Artık karakterin ne olursa olsun istediğin gibi loncaya girer çıkar tamamdır.Sonra bu karakterle bir lonca kurmuşsun ve kapatırsam ilk kullandığım lonca lisansının loncalara girip çıkma hakkını kullanabilirmiyim diye soruyorsan,kullanabilirsin bence.Çünkü girip çıkma hakkını bir kere yüklemişsin.Ama hesabının genelindeki tüm karakterleri kastediyorsan,her karaktere ayrı olarak lisans yüklemek gerektiği için sadece lonca kurmak için kullandığın bir karakterini,loncalara girmek çıkmak için kullanamazsın.Umarım açıklayıcı olmuştur.ozaerdenn yazdı:Arkadaşlar benim üyeliğimde loncalara katılmak için kullandığım bir pasaport vardı. Sonra ben bir pasaport daha yükleyip kendi loncamı kurdum bununla. Şimdi kurduğum loncayı kapatırsam eski pasaportumla yine bir loncaya katılabilir miyim? Yoksa yine pasaport mu yüklemem lazım?
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gece Süvarileri
Kullanabiliyorsun kardeş , bende bir karakterime pasaport yüklmeiştim daha sonra lisans aldım tekrar lonca kurdum kapattım başka loncadayım şuan girebiliyorsun

- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu satın aldığınızda içerisinde,
• 3 Aylık Plus paket ve beraberinde gelen Lonca Lisansı
• 4 Dev Poster
• Devasa Çemberlitaş ve İKV Haritaları
• Oyun Rehberi (Çok özel ipuçları ve hızlı seviye atlama rehberi ile birlikte)
• Çemberlitaş eklenti paketini içeren kurulum dosyası
• Videolar
• DVD’ye özel Çemberlitaş Müzikleri
• Tüm İKV Müzikleri
• Duvar kağıtları
• Ekran Görüntüleri
• Konsept Çalışmaları
• Hatıra fotoğrafları
• Sizlerden gelen eserler
Plus Paket'i yüklediğinizde karşınızda 2 seçenek çıkmaktadır. Bunlardan bir tanesi, Lonca kurmak, diğeri ise
Loncalara girmek, Lonca kurduğunuz zaman herhangi bir loncaya giremezsiniz. Yani 1 kere lonca kurabilirsiniz.
Loncalara girdiğinizde ise lonca kuramazsınız, ancak sınırsız loncalara girip, çıkma hakkına sahipsinizdir.
• 3 Aylık Plus paket ve beraberinde gelen Lonca Lisansı
• 4 Dev Poster
• Devasa Çemberlitaş ve İKV Haritaları
• Oyun Rehberi (Çok özel ipuçları ve hızlı seviye atlama rehberi ile birlikte)
• Çemberlitaş eklenti paketini içeren kurulum dosyası
• Videolar
• DVD’ye özel Çemberlitaş Müzikleri
• Tüm İKV Müzikleri
• Duvar kağıtları
• Ekran Görüntüleri
• Konsept Çalışmaları
• Hatıra fotoğrafları
• Sizlerden gelen eserler
Plus Paket'i yüklediğinizde karşınızda 2 seçenek çıkmaktadır. Bunlardan bir tanesi, Lonca kurmak, diğeri ise
Loncalara girmek, Lonca kurduğunuz zaman herhangi bir loncaya giremezsiniz. Yani 1 kere lonca kurabilirsiniz.
Loncalara girdiğinizde ise lonca kuramazsınız, ancak sınırsız loncalara girip, çıkma hakkına sahipsinizdir.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

Teşekkürler arkadaşlar. Evet önce tek bir karakterime giriş çıkış için yükledim. Sonra bir pasaport daha alıp aynı karakterimle lonca kurdum ki zaten tek karakter oynuyorum
Ve kurduğum loncayı sildim. Giriş çıkış hakkım yanmamış, eskisi gibi kullanabiliyorum.
Tekrardan teşekkürler herkese..
Tekrardan teşekkürler herkese..
PIRASASAPI