Lütfen Bakın

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Neonx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Lütfen Bakın

Mesaj gönderen Neonx »

Merhaba Ben Neonx,Neonxx ve Neonxxx Karakterlerinin Sahibiyim

Neonx savaşçı , Neonxx büyücü ve Neonxxx Karakterim şifacı

Şifacım Hariç Diğer Karakterlerim 49 Şifacı 47 Bana Para Kasma Taktiği Verebilir Misiniz.Gerçek Para Yükleyebilirim öyle Bir Sıkıntım Yok Ve Ayrıca Plusım Karizmada Satabilirim Ne Yapsam Bir Şey Yapamadan Oturuyorum Şuana Kadar 3 Gano Çektim Kasamda. Sizin Fikirlerinizle Onlarıda Satmayı Düşünüyurm...
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lütfen Bakın

Mesaj gönderen benzombi01 »

arkadaşım para kasmak istiyorsan ilk önce sen biraz karizma yapman lağzım 1000 karizma yap sonra kp satmaya başla plusun olursa 500 bine kadar satarsın 3 karakterin varmış o 3 karakteri günde 10 saat satsan yani 5 er kere 15*500.000
7.500.000 yapıyor bunu hergün yaparsın diyemeyiz sonra geceleri alış olmaz onun için hangi madenleri çekiyorsan onun arttırıcısını al ve her gece çekebildiğin kadar çek .. beyaz köşkte en çok para yapanları sayim yani değerlileri.
Mavi topaz ; 2-2,5 milyon
Ganoderma ; 5-6 milyon
Alexandre ; 2-2,5 milyon
4 Yapraklı yonca ; 4 milyon
İridyum ; 3 m civarı olması lağzım.
Şelit ; 4 milyon
Akik ; 2 milyon
Sibiryalı ; 2milyon
Menekşe elmas ; 8 milyon
Neonx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Neonx »

benzombi01 yazdı:arkadaşım para kasmak istiyorsan ilk önce sen biraz karizma yapman lağzım 1000 karizma yap sonra kp satmaya başla plusun olursa 500 bine kadar satarsın 3 karakterin varmış o 3 karakteri günde 10 saat satsan yani 5 er kere 15*500.000
7.500.000 yapıyor bunu hergün yaparsın diyemeyiz sonra geceleri alış olmaz onun için hangi madenleri çekiyorsan onun arttırıcısını al ve her gece çekebildiğin kadar çek .. beyaz köşkte en çok para yapanları sayim yani değerlileri.
Mavi topaz ; 2-2,5 milyon
Ganoderma ; 5-6 milyon
Alexandre ; 2-2,5 milyon
4 Yapraklı yonca ; 4 milyon
İridyum ; 3 m civarı olması lağzım.
Şelit ; 4 milyon
Akik ; 2 milyon
Sibiryalı ; 2milyon
Menekşe elmas ; 8 milyon
Yorumun İçin Saol Ancak Her Karakterin Karizmasını 1000 Yapmam Biraz Zor Savaşçının Çok Kolay Zaten Karizması 400 1000 Yapabilirim Şifacıyıda 49 Yapıp Satabilirim Zaten Ejder Asa Üretmeme Son 3 Mavi kaya, 5 Menekşe,Meran 2 Tane Ve Kadim hidra Pençesi 2 tane Kaldı Onuda Üretirsem Çok Rahat Para Kasabilirim Acaba 400 Karizmalı Karaktere Kaç Verirler?
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen benzombi01 »

vallahi hiç karizman olmayınca 250-300 bin değişiyor .. herhalde öyle biliyorum .. benimde ejderime 3 menekşe 3 akik 2 kadim 1 liderlik kaldı ..

“Genel Sohbet” sayfasına dön