Bak berkancetin.BB cinin bb kaçırma ihtimaline göre adam aranması beni baglamaz.Benim burada anlatmaya çalıştıgım şey 29 k canlı tank item kesişime göre ve daha sonra canımı 33 kya çıkardıgımda,29 k ile keserken 33 k ile daha rahat X i kesmiş olmam.Eger BB ci biraz işini biliyorsa BB yi kaçırmaz.Zaten gruplara işini bilenini alıyorlar.Ayrıca tank savaşcı heryerde sıkıntılı giriyor çevren yoksa.Tabi herşey tank savaşcının üstüne kalıcak işi bu zaten tüm yük sende sen tutacaksın,zamanla ögreneceksin,diğerleride kesecek.Bu konunun biraz abartılmasında sanada hak veriyorum ama.Oyunda hakkaten bazı cinslikler oldugu gibi cins adamlar ve cins gruplarda var.berkancetin yazdı:Deepmaker yazdı:X in rahat ve grubu yormadan kesimi için 32 k can ve yüksek bir savunma gerekir.29 K Ateş 1000 Asit 822 Kesen arkadaşım var.Daha sonra canını 33 k ya çıkardı,ve gerçekten çok rahat kesildiğini söyledi.Yani Asit seni 700 e kadar kurtarır.Fazla kafana takma ateşi 1000le tamam.Ancak X den kritik yemek ve grubu yormak istemiyorsan ki Özellikle şifacıyı Canının 32 k ve üzerinde olması şart.Aksinde Kritik yemen kaçınılmaz.
Herkes bunları söylüyor.Bu durumda yük tanka kalıyor.Bb ci nin bb kaçırma ihtimaline göre adam aranıyor.O zaman bb ci adam gibi oynayıp kaçırmasın.Adam bb kaçırıyorsa tank ne yapsın.Bende buna uyuz oluyor.Bb'cinin hata yapma ihtimaline göre mi tank aranıyor yani ?
Asit illa 1000 olmak zorunda mı?
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Re: Asit illa 1000 olmak zorunda mı?
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Cinslikler fazlasıyla var.Bizzat bb ci grup kurmuş,tank geleyim diyor canımı beğenmiyor.Adam heralde ben bb kaçırırsam tank tek yemesin diye mi düşünüyor nedir.Sen zaten bb cine güveniyorsan tankın canının pek bi önemi yok.Şifada biraz sağlamsa hiç sıkıntı değil.Ama millet kendine bakmadan mükemmeli aramaya çalışıyor.Garip...Deepmaker yazdı:Bak berkancetin.BB cinin bb kaçırma ihtimaline göre adam aranması beni baglamaz.Benim burada anlatmaya çalıştıgım şey 29 k canlı tank item kesişime göre ve daha sonra canımı 33 kya çıkardıgımda,29 k ile keserken 33 k ile daha rahat X i kesmiş olmam.Eger BB ci biraz işini biliyorsa BB yi kaçırmaz.Zaten gruplara işini bilenini alıyorlar.Ayrıca tank savaşcı heryerde sıkıntılı giriyor çevren yoksa.Tabi herşey tank savaşcının üstüne kalıcak işi bu zaten tüm yük sende sen tutacaksın,zamanla ögreneceksin,diğerleride kesecek.Bu konunun biraz abartılmasında sanada hak veriyorum ama.Oyunda hakkaten bazı cinslikler oldugu gibi cins adamlar ve cins gruplarda var.berkancetin yazdı:Deepmaker yazdı:X in rahat ve grubu yormadan kesimi için 32 k can ve yüksek bir savunma gerekir.29 K Ateş 1000 Asit 822 Kesen arkadaşım var.Daha sonra canını 33 k ya çıkardı,ve gerçekten çok rahat kesildiğini söyledi.Yani Asit seni 700 e kadar kurtarır.Fazla kafana takma ateşi 1000le tamam.Ancak X den kritik yemek ve grubu yormak istemiyorsan ki Özellikle şifacıyı Canının 32 k ve üzerinde olması şart.Aksinde Kritik yemen kaçınılmaz.
Herkes bunları söylüyor.Bu durumda yük tanka kalıyor.Bb ci nin bb kaçırma ihtimaline göre adam aranıyor.O zaman bb ci adam gibi oynayıp kaçırmasın.Adam bb kaçırıyorsa tank ne yapsın.Bende buna uyuz oluyor.Bb'cinin hata yapma ihtimaline göre mi tank aranıyor yani ?
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are Legend
Önceki konulardada belirttiğim gibi cinslikler ve batıl inançlar varberkancetin yazdı:Cinslikler fazlasıyla var.Bizzat bb ci grup kurmuş,tank geleyim diyor canımı beğenmiyor.Adam heralde ben bb kaçırırsam tank tek yemesin diye mi düşünüyor nedir.Sen zaten bb cine güveniyorsan tankın canının pek bi önemi yok.Şifada biraz sağlamsa hiç sıkıntı değil.Ama millet kendine bakmadan mükemmeli aramaya çalışıyor.Garip...Deepmaker yazdı:Bak berkancetin.BB cinin bb kaçırma ihtimaline göre adam aranması beni baglamaz.Benim burada anlatmaya çalıştıgım şey 29 k canlı tank item kesişime göre ve daha sonra canımı 33 kya çıkardıgımda,29 k ile keserken 33 k ile daha rahat X i kesmiş olmam.Eger BB ci biraz işini biliyorsa BB yi kaçırmaz.Zaten gruplara işini bilenini alıyorlar.Ayrıca tank savaşcı heryerde sıkıntılı giriyor çevren yoksa.Tabi herşey tank savaşcının üstüne kalıcak işi bu zaten tüm yük sende sen tutacaksın,zamanla ögreneceksin,diğerleride kesecek.Bu konunun biraz abartılmasında sanada hak veriyorum ama.Oyunda hakkaten bazı cinslikler oldugu gibi cins adamlar ve cins gruplarda var.berkancetin yazdı:Deepmaker yazdı:X in rahat ve grubu yormadan kesimi için 32 k can ve yüksek bir savunma gerekir.29 K Ateş 1000 Asit 822 Kesen arkadaşım var.Daha sonra canını 33 k ya çıkardı,ve gerçekten çok rahat kesildiğini söyledi.Yani Asit seni 700 e kadar kurtarır.Fazla kafana takma ateşi 1000le tamam.Ancak X den kritik yemek ve grubu yormak istemiyorsan ki Özellikle şifacıyı Canının 32 k ve üzerinde olması şart.Aksinde Kritik yemen kaçınılmaz.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
Buyucu bb kaçırabilir gayet dogaldır yapması gereken cok isi var sonucta, bu durumda sifanın 1cksına bakar.berkancetin yazdı:Deepmaker yazdı:X in rahat ve grubu yormadan kesimi için 32 k can ve yüksek bir savunma gerekir.29 K Ateş 1000 Asit 822 Kesen arkadaşım var.Daha sonra canını 33 k ya çıkardı,ve gerçekten çok rahat kesildiğini söyledi.Yani Asit seni 700 e kadar kurtarır.Fazla kafana takma ateşi 1000le tamam.Ancak X den kritik yemek ve grubu yormak istemiyorsan ki Özellikle şifacıyı Canının 32 k ve üzerinde olması şart.Aksinde Kritik yemen kaçınılmaz.
Ray malifalitiko
X keserken bb kaçsa bile tecrübeli bir şifacının ck atıp önlemesi gerekir.Zaten X yanlış hatırlamıyorsam 20sn de bir dk kırıyor ve şifacının ck sı 15sn de bir geliyor.Şifacı böyle bir durumda daima 5sn ck atmıyım tam dk kırıldığı an atmalıdır.
Aynen öyle tankı idare eden büyücü değil şifacıdır X te. İşini bilen şifacı bb kaçsada tankı yatırmaz.berkan587 yazdı:X keserken bb kaçsa bile tecrübeli bir şifacının ck atıp önlemesi gerekir.Zaten X yanlış hatırlamıyorsam 20sn de bir dk kırıyor ve şifacının ck sı 15sn de bir geliyor.Şifacı böyle bir durumda daima 5sn ck atmıyım tam dk kırıldığı an atmalıdır.
- Panaromiks
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Eminönü Efeleri
BEnce 30-35 bin arası canı olan bir tank ve dirençlerini 1000 lediğinde çok rahat x kesebilir.
Tecrübeli bi şifacı Ateş+Asit saldırısında tanka ck bırakıyorsa bb kaçsada yatmama ihtimali var zaten.
asit 1000 olsa çok daha rahat olur ama bence 700 en az olmalı
Tecrübeli bi şifacı Ateş+Asit saldırısında tanka ck bırakıyorsa bb kaçsada yatmama ihtimali var zaten.
asit 1000 olsa çok daha rahat olur ama bence 700 en az olmalı