başlıktaki gibi adaçayı yaprağı ve turkuaz alınır yada tilki kudret iksiri yüksek level can iksiri ile takas edilir oyunda bana
worldxkıyamet
yenicherry
xtoplayıcıx
miltonyus
çarlarından ulaşabilirsiniz satanlar tane fiyatıyla buraya yazsın
adaçayı yaprağı ve turkuaz alınır
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Re: adaçayı yaprağı ve turkuaz alınır
Bolca Turkuaz ve adacayi yapragi satilir.Tane15 binden takasi konusurus olabilir /f Dissolver
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
saat kaç gibi oyundasın
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
Ben goruyorum kardes seni oyunda.Gorusurus tam bir zaman dilimi soylersem yalan olur.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Küçük seviye bir maden için 15 bin mi ? Tane 5 binden alırım satarsanDeepmaker yazdı:Bolca Turkuaz ve adacayi yapragi satilir.Tane15 binden takasi konusurus olabilir /f Dissolver
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
:s Madenleri Seviyesine göre değerlendiriyorsan,piyasası hakkında bir bilgin yok demektir.Dikkatini çekerim Nerdeyse 1 aylık 1 konuyu canlandırmış bulunmaktasın:)MAOTUN yazdı:Küçük seviye bir maden için 15 bin mi ? Tane 5 binden alırım satarsanDeepmaker yazdı:Bolca Turkuaz ve adacayi yapragi satilir.Tane15 binden takasi konusurus olabilir /f Dissolver
Ayrıca Küçük seviye bir maden 5 bin ise,Neden Osmiridyum Titanyum Krizoberil 10-15 bin degilde 3 bin:)Piyasayı araştırmanı tavsiye ederim.Sancak sunucusu piyasası hakkında bir bilgin yoksa seve seve yardım ederim kardeşim.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
bende sabit fiyat 5 bin küçük seviyelerden alıyorum daha hesaplıya geliyor bazende tanesine 2 bin verdiğimde oluyorDeepmaker yazdı::s Madenleri Seviyesine göre değerlendiriyorsan,piyasası hakkında bir bilgin yok demektir.Dikkatini çekerim Nerdeyse 1 aylık 1 konuyu canlandırmış bulunmaktasın:)MAOTUN yazdı:Küçük seviye bir maden için 15 bin mi ? Tane 5 binden alırım satarsanDeepmaker yazdı:Bolca Turkuaz ve adacayi yapragi satilir.Tane15 binden takasi konusurus olabilir /f Dissolver
Ayrıca Küçük seviye bir maden 5 bin ise,Neden Osmiridyum Titanyum Krizoberil 10-15 bin degilde 3 bin:)Piyasayı araştırmanı tavsiye ederim.Sancak sunucusu piyasası hakkında bir bilgin yoksa seve seve yardım ederim kardeşim.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
Evet bazen piyasadan haberdar olmayan veya elinden bir şekilde çıkaramayan adamlardan o fiyata bulunabiliyorMAOTUN yazdı:bende sabit fiyat 5 bin küçük seviyelerden alıyorum daha hesaplıya geliyor bazende tanesine 2 bin verdiğimde oluyorDeepmaker yazdı::s Madenleri Seviyesine göre değerlendiriyorsan,piyasası hakkında bir bilgin yok demektir.Dikkatini çekerim Nerdeyse 1 aylık 1 konuyu canlandırmış bulunmaktasın:)MAOTUN yazdı:Küçük seviye bir maden için 15 bin mi ? Tane 5 binden alırım satarsanDeepmaker yazdı:Bolca Turkuaz ve adacayi yapragi satilir.Tane15 binden takasi konusurus olabilir /f Dissolver
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncasızlar
Beyler burada çene yapmayın 10 k dan alıyorum 3 turkuaz 3 adaçyını 60 k tilki üretiyorum 150 kdan satıyorum 2.5 katı kar yapıyorum
konu kilit
konu kilit
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncasızlar
Ozorbao benim eski forumum sonsuza kadar banlandı buradan yazıom anlayın