Daha önceden kutu yüklenmiş ama plus yokken silinen çar hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Daha önceden kutu yüklenmiş ama plus yokken silinen çar hk.

Mesaj gönderen Hirs »

Neden sanki ancak plus varken silinen çarı geri getirebiliyosun ki ?
yönetim bence bu çok saçma plus yokken silinen çarlarımızın başı kel mi onlarıda geri getirelim
mesela bi çar dizmek nerden baksan 10bin akçe gerektiriyo ( silah yükselmesiydi yardımcısıydı iksiriydi lonca lisansıydı(geçri bu akçeyle satılmıyo ama) bla bla bla....
demek istediğim yönetim daha çok para kazanmak dururken neden daha azı seçiyosunuz ki gelin plus yokken silinen çarlarıda kurtarma şansı verin bize bizimde yüzümüz gülsün sizinde ?
Hırs
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca İHTİLAL

Re: Daha önceden kutu yüklenmiş ama plus yokken silinen çar

Mesaj gönderen pacoct »

Hirs yazdı:Neden sanki ancak plus varken silinen çarı geri getirebiliyosun ki ?
yönetim bence bu çok saçma plus yokken silinen çarlarımızın başı kel mi onlarıda geri getirelim
mesela bi çar dizmek nerden baksan 10bin akçe gerektiriyo ( silah yükselmesiydi yardımcısıydı iksiriydi lonca lisansıydı(geçri bu akçeyle satılmıyo ama) bla bla bla....
demek istediğim yönetim daha çok para kazanmak dururken neden daha azı seçiyosunuz ki gelin plus yokken silinen çarlarıda kurtarma şansı verin bize bizimde yüzümüz gülsün sizinde ?
aslında haklısın plus yüklü iken silinen çarlar geri getirilebilirken neden plus yokkenki çarımız geri getirilmesin bu konuda bir çalışma iyi olurdu çünkü bu uygulama sadece kendi sildigin çarı geri getirmeye yarıyor benimde zamanında başıma geldi askere gittim geri geldigimde çarım silinmişti beta çarımdı ve hiç bir şekilde artık geri alamıyorum o çarımı o konuda farklı bir uygulama getirilebilir aslında :?:
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

Kullanıcı avatarı
TiTFoRTaT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen TiTFoRTaT »

bencede çok mantıklı sonuçta silinen BÜTÜN çarları geri getirebilmek dediğin gibi hem bizi mutlu eder hem de yönetimi :D
bunun için yönetime öneride bulunabiliriz destekten tabi.
iki taraf içinde çıkar sağlayan bu öneriyi dikkate alacaklarını düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
flieqendx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen flieqendx »

:D titfortat sen zaten hırssın kendı konuna farklı bır kişi gibi mesaj atıon birde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön