Teşşekkürler Yönetim, Teşşekkürler TÜRKİYE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EndopLazmikBuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gece Süvarileri

Re: Teşşekkürler Yönetim, Teşşekkürler TÜRKİYE

Mesaj gönderen EndopLazmikBuyu »

Sırf konu açmak için ve birilerini suçlamak için açıyorsunuz şu lanet saçma sapan konularınızı . Eğer sen 45 50 dakika kala o bölgeye giriyorsan olasılıkları değerlendireceksin . Adamlar o güncellemeyi hergün yapıyorsa senin daha iyi bir oyun oynaman için yapıyor . Ama yok siz hiç mutlu olamazsınız hep suçlu bu yönetim . Adamlar ne yapsa suçlu , artık onlar da ne yapacaklarını şaşırdılar . Girmeyeceksin kardeşim son 45 dakika kalmış son bir kez keselim diye giriyorsunuz girme , giriyorsan laf etmeyeceksin kendi hatanızı yönetime vurmayın !!!
Resim
Kullanıcı avatarı
flieqendx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Teşşekkürler Yönetim, Teşşekkürler TÜRKİYE

Mesaj gönderen flieqendx »

EndopLazmikBuyu yazdı:Sırf konu açmak için ve birilerini suçlamak için açıyorsunuz şu lanet saçma sapan konularınızı . Eğer sen 45 50 dakika kala o bölgeye giriyorsan olasılıkları değerlendireceksin . Adamlar o güncellemeyi hergün yapıyorsa senin daha iyi bir oyun oynaman için yapıyor . Ama yok siz hiç mutlu olamazsınız hep suçlu bu yönetim . Adamlar ne yapsa suçlu , artık onlar da ne yapacaklarını şaşırdılar . Girmeyeceksin kardeşim son 45 dakika kalmış son bir kez keselim diye giriyorsunuz girme , giriyorsan laf etmeyeceksin kendi hatanızı yönetime vurmayın !!!
2311 fizik ha :Dd yazmıs brde :d

“Genel Etkileşim” sayfasına dön