Teşşekkürler Yönetim, Teşşekkürler TÜRKİYE
- EndopLazmikBuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gece Süvarileri
Re: Teşşekkürler Yönetim, Teşşekkürler TÜRKİYE
Sırf konu açmak için ve birilerini suçlamak için açıyorsunuz şu lanet saçma sapan konularınızı . Eğer sen 45 50 dakika kala o bölgeye giriyorsan olasılıkları değerlendireceksin . Adamlar o güncellemeyi hergün yapıyorsa senin daha iyi bir oyun oynaman için yapıyor . Ama yok siz hiç mutlu olamazsınız hep suçlu bu yönetim . Adamlar ne yapsa suçlu , artık onlar da ne yapacaklarını şaşırdılar . Girmeyeceksin kardeşim son 45 dakika kalmış son bir kez keselim diye giriyorsunuz girme , giriyorsan laf etmeyeceksin kendi hatanızı yönetime vurmayın !!!

- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Teşşekkürler Yönetim, Teşşekkürler TÜRKİYE
2311 fizik haEndopLazmikBuyu yazdı:Sırf konu açmak için ve birilerini suçlamak için açıyorsunuz şu lanet saçma sapan konularınızı . Eğer sen 45 50 dakika kala o bölgeye giriyorsan olasılıkları değerlendireceksin . Adamlar o güncellemeyi hergün yapıyorsa senin daha iyi bir oyun oynaman için yapıyor . Ama yok siz hiç mutlu olamazsınız hep suçlu bu yönetim . Adamlar ne yapsa suçlu , artık onlar da ne yapacaklarını şaşırdılar . Girmeyeceksin kardeşim son 45 dakika kalmış son bir kez keselim diye giriyorsunuz girme , giriyorsan laf etmeyeceksin kendi hatanızı yönetime vurmayın !!!