İMZA

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

İMZA

Mesaj gönderen vengeance »

Öncelikle Selam Arkadaşlar

İmza yapmasını bilmiyorum ve programımda yok. Bilen bir arkadaş bana imza yapabilirmi ? mertBABA şeklinde arka plan yeşil ama düz yeşil değil biraz hareketlilk olabilir arka planda ve mertBABA yazısı graffitiyi andırırsa çok süper olur ;) ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN ;)
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İMZA

Mesaj gönderen GaffarBEY »

vengeance yazdı:Öncelikle Selam Arkadaşlar

İmza yapmasını bilmiyorum ve programımda yok. Bilen bir arkadaş bana imza yapabilirmi ? mertBABA şeklinde arka plan yeşil ama düz yeşil değil biraz hareketlilk olabilir arka planda ve mertBABA yazısı graffitiyi andırırsa çok süper olur ;) ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN ;)
iKİ ÇEŞİT YAPTIM HANGİSİNİ beğenirsen dediğin gibi graffiti yaptım :)

Resim
Resim

İyi Forumlar ;)
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen vengeance »

kardeş görmemişim bunu çok saol valla yeni görüyorum imza isteği yapılır bölümüne mesaj attım ama bu süper olmuş çok saol =)
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ahsu6344 »

Asiasi nickim büyücü kıyamet asam var güzel bi imza yapabilir misin.başka arkadaşlara dedim 5 güne gireceğiz halen yapmadılar.siz yapsanız sevinirim.turuncu ve yeşilin dans ettiği
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ahsu6344 yazdı:Asiasi nickim büyücü kıyamet asam var güzel bi imza yapabilir misin.başka arkadaşlara dedim 5 güne gireceğiz halen yapmadılar.siz yapsanız sevinirim.turuncu ve yeşilin dans ettiği
K.b şuan pc yanımda değil aksatmak istemedim telefondan bu kadar yapabildim istersen pc yanımda olduğunda çok daha iyisini yaparım...buyur telefondan bu kadar oldu...

Resim

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ahsu6344 »

tşk ederim:)ben bunu nasıl ekleyecem peki.cep ten internete giriyorum da.emeğine sağlık mavi rengi biraz boğuk kalmış.bir merhaban olmuş ne demek:) yüreğine sağlık:)
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ahsu6344 yazdı:tşk ederim:)ben bunu nasıl ekleyecem peki.cep ten internete giriyorum da.emeğine sağlık mavi rengi biraz boğuk kalmış.bir merhaban olmuş ne demek:) yüreğine sağlık:)
resmin url sini koplayayıp Kullanıcı Paneli/Hesap Bilgiler/İmza ya girip [im]...[/img] içine koyacaksın imzayı k.b telden yaptığım için pek olmadı ;)

“Görseller” sayfasına dön