Tebrikler GM abilerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Tebrikler GM abilerim

Mesaj gönderen Tekadam »

ultor reyizin anısına !

Sayın gm ve forum kullanıcıları konuyu tartışma alanına çevirmeyiniz

aksi takdirde ;)
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

KaPTaNYaGiZ yazdı:Vee beni tanımıyan birinden bir yorum daskldsfsad sen sorsana beni yöneticilerden birine bakalım yalakamıyım öğren bi.hellriders hatırlar belki eminönünde herkez etrafını sarmıs sorular sorurken ben ağır konustugum icin kadime yolladılar önce karşındakini tanı sonra yorum yap.ölüm oyunlarını söylememe gerek bile yok girmemle kadime atılmam bir oluyor . şimdiye kadar rehberlik başvurum bile yok :) ufak ufak

arkadaşım seni ilgilendirmez benle geçtiği dalga yada benim ona takılmam .''daskldsfsad '' Yazarak klavyenin bozuk olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun TDK ya bir yazayım belki bir karşılık gelir.Yaptırdığın şeyler çok büyükmüş Kadime atmışlar seni VUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV AMAN TANRIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIYAMETTTTTTTTTTT GELMİŞ HARBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!

500 üstü forum 70 üstü oyun hesabı 999 gün blok yemiş biriyim hani bunlarla havada atılmazki sen nasıl atmaya çalışıyosun oda ayrı bir komedi.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Üslubunu takdir ettim. Yaşını ve eğitim seviyeni çok net belli ediyor.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Tekadam yazdı:aksi takdirde ;)

hellrıders o simgeyi bu kadar sık kullanma fuarda sana soru sormak isteyen olursa böyle bir surat arayacak artık mazallah :mrgreen:

uçur beni protectorr , bebeğim :lol:

Hoşuma gitti. :mrgreen:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Ferhatreyiz yazdı:
KaPTaNYaGiZ yazdı:Vee beni tanımıyan birinden bir yorum daskldsfsad sen sorsana beni yöneticilerden birine bakalım yalakamıyım öğren bi.hellriders hatırlar belki eminönünde herkez etrafını sarmıs sorular sorurken ben ağır konustugum icin kadime yolladılar önce karşındakini tanı sonra yorum yap.ölüm oyunlarını söylememe gerek bile yok girmemle kadime atılmam bir oluyor . şimdiye kadar rehberlik başvurum bile yok :) ufak ufak

arkadaşım seni ilgilendirmez benle geçtiği dalga yada benim ona takılmam .''daskldsfsad '' Yazarak klavyenin bozuk olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun TDK ya bir yazayım belki bir karşılık gelir.Yaptırdığın şeyler çok büyükmüş Kadime atmışlar seni VUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV AMAN TANRIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIYAMETTTTTTTTTTT GELMİŞ HARBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!

500 üstü forum 70 üstü oyun hesabı 999 gün blok yemiş biriyim hani bunlarla havada atılmazki sen nasıl atmaya çalışıyosun oda ayrı bir komedi.
Ya orucun etkisindesin yada beynini kullanamıyorsun.İlaçlarınımı almadın yoksa ? Sana kaç hesabın blok yediğinide sordugumu hatırlamıyorum ? Yaptıklarımın güzel birsey oldugunuda söylemedim ? Fakat sen bana yalaka dedin bende cevabı verdim neyin kafasında oldugunu söylememe gerek varmı ? Git orucunu aç beynin yerine gelsin

edit. Blok yiyen 70 üstü hesapların 1 seviyelik küfür karakterlerin sanırım benim küfür karakterlerimde blok yedi vay be gerçektende önemli hesapların blok yemiş :)
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

HellRiDerS yazdı:Bu övgüleri yeni açılan hesaplarla değil gerçek kimliğinizle yapmanızı dilerdik ;)
Haha helal Koray Dayıı Lafı vurmussun elemana:D.D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

DiSMoTi yazdı:Ya orucun etkisindesin yada beynini kullanamıyorsun.İlaçlarınımı almadın yoksa ? Sana kaç hesabın blok yediğinide sordugumu hatırlamıyorum ? Yaptıklarımın güzel birsey oldugunuda söylemedim ? Fakat sen bana yalaka dedin bende cevabı verdim neyin kafasında oldugunu söylememe gerek varmı ? Git orucunu aç beynin yerine gelsin

edit. Blok yiyen 70 üstü hesapların 1 seviyelik küfür karakterlerin sanırım benim küfür karakterlerimde blok yedi vay be gerçektende önemli hesapların blok yemiş :)

Ne alaka la oruç olan insan beynini sıfırlıyor mu ?. İlacım felanda yok zaten.Sanane arkadaşım ben blok yemiş hesaplarımdan bahsetmek istedim.Birinin sorması mı gerek.Yada bunu yazınca sana hesap vermem mi gerek ?.Sanki sana Hangi yetkili kadime yolluyor diye soru sordukda mı cevap veriyorsun.Forumu takip etmediğin yada beni tanımadığın zaten belli 1 level karakterlerim blok yemişmiş.La bi uza.Bide doktora görün kendi yazdığına gülüyorsun
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
Deepmaker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen Deepmaker »

HellRiDerS yazdı:Bu övgüleri yeni açılan hesaplarla değil gerçek kimliğinizle yapmanızı dilerdik ;)
Kalite cevap:)
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]

İsmet EROL
astalavistabebek
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen astalavistabebek »

Beyinler firarda :roll:
Kullanıcı avatarı
TheAnswer31
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Lie The World

Mesaj gönderen TheAnswer31 »

ahaahhaahhahahh başlığı değiştirmişler ahahahahahahhah önceden

AFERİM LAN GMLER gibi bir şeydi :D
TheAnswer3 ;)

FENERBAHÇE ;)

yapacağınız oyunu ........ çarlarımı sildim :)

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön