Şans artırıcı hk. görüşleriniz
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Şans artırıcı hk. görüşleriniz
Maden , Lokman , Sarraf 3 artırıcıyıda 1 Aylık alıp Ankada Eminönündeki madenleri çekmiştim.Çok güzel para elde ettim.Çöp madenler özellikle Turkuaz Adaçayı Ökse gibi iyi para ediyorlar.Setimi onlardan gelen paralarla yapmıştım.Tabi sen bilirsin genede . Şahsen almanı öneririm..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Ilk olarak seslıce guluyorum gelelım nedenıne;OlumuneFener yazdı:Aslında hem iyi hem kötü , neden diyeceksen arkadaşım var Romulus ( kulakları çınlasın) 1 günde tam 5 menekşe çekti. Kaç günlük aldın diye sordum 1 günlük denemelik aldım dedi . Ben 1 Aylık almıştım 10 - 11 günde 3 menekşe 7 akik , 5 sibir çektim ve ejder asamı ürettim . Kıssadan hisse çok dengesiz bişey
![]()
Ben kendi fikrimi söyleyeyim bence al . Azda olsa arttırıyor bence , normalde hiç menekşe çekemeyen ben tek çekişte menekşe çektim
Maden cekme ıle grup bolgelerının olasılıkları farklıdır ve bır degıldır
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- OlumuneFener
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
TRrelaxTR yazdı:Ilk olarak seslıce guluyorum gelelım nedenıne;OlumuneFener yazdı:Aslında hem iyi hem kötü , neden diyeceksen arkadaşım var Romulus ( kulakları çınlasın) 1 günde tam 5 menekşe çekti. Kaç günlük aldın diye sordum 1 günlük denemelik aldım dedi . Ben 1 Aylık almıştım 10 - 11 günde 3 menekşe 7 akik , 5 sibir çektim ve ejder asamı ürettim . Kıssadan hisse çok dengesiz bişey
![]()
Ben kendi fikrimi söyleyeyim bence al . Azda olsa arttırıyor bence , normalde hiç menekşe çekemeyen ben tek çekişte menekşe çektim
Maden cekme ıle grup bolgelerının olasılıkları farklıdır ve bır degıldırDıger bır sebep dedıgın seylerı yalanlıyorum ortagım ıle 7gunluk arttırıcı aldık abartısız dıyorum 24saat maden cektık(nobet tuttuk)Karsılıgı sadece 1 tane menekse oldu
Ben grup bölgesine değinmedim sadece maden arttırıcılarından bahsettim . Sesli güldüysen de o senin sorunun beni ilgilendirmiyor. :geek:
Ayrıca 1 Hafta 24 saat nöbet tuttuk falan demişsin olabilir kardeşim 0 çekende var günde 5menekşe çekende gel eminönü sunucusuna herşeyi kanıtlayayım
Fenerbahçelı [(^)Latif]
Xdifference [(^)Ejder Asa]
Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
- OlumuneFener
- İskele Babası
Ferhatreyiz haklı %60'lık alınca 2 çanta çıkma olasılığı çok fazla oluyor . Birde şimdi ramazan paketi var dükkanda beleşeFerhatreyiz yazdı:Maden , Lokman , Sarraf 3 artırıcıyıda 1 Aylık alıp Ankada Eminönündeki madenleri çekmiştim.Çok güzel para elde ettim.Çöp madenler özellikle Turkuaz Adaçayı Ökse gibi iyi para ediyorlar.Setimi onlardan gelen paralarla yapmıştım.Tabi sen bilirsin genede . Şahsen almanı öneririm..
Fenerbahçelı [(^)Latif]
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
OlumuneFener yazdı:Ferhatreyiz haklı %60'lık alınca 2 çanta çıkma olasılığı çok fazla oluyor . Birde şimdi ramazan paketi var dükkanda beleşeFerhatreyiz yazdı:Maden , Lokman , Sarraf 3 artırıcıyıda 1 Aylık alıp Ankada Eminönündeki madenleri çekmiştim.Çok güzel para elde ettim.Çöp madenler özellikle Turkuaz Adaçayı Ökse gibi iyi para ediyorlar.Setimi onlardan gelen paralarla yapmıştım.Tabi sen bilirsin genede . Şahsen almanı öneririm..onuda aldın mı muhteşem etkileride toplanıyor ve % 90 oluyor . Eğer alıcaksan bence şimdi almalısın tam zamanı .
Etkiler toplanmaz. Büyük olan geçerli olur.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- OlumuneFener
- İskele Babası
Wotkasarap yazdı:OlumuneFener yazdı:Ferhatreyiz haklı %60'lık alınca 2 çanta çıkma olasılığı çok fazla oluyor . Birde şimdi ramazan paketi var dükkanda beleşeFerhatreyiz yazdı:Maden , Lokman , Sarraf 3 artırıcıyıda 1 Aylık alıp Ankada Eminönündeki madenleri çekmiştim.Çok güzel para elde ettim.Çöp madenler özellikle Turkuaz Adaçayı Ökse gibi iyi para ediyorlar.Setimi onlardan gelen paralarla yapmıştım.Tabi sen bilirsin genede . Şahsen almanı öneririm..onuda aldın mı muhteşem etkileride toplanıyor ve % 90 oluyor . Eğer alıcaksan bence şimdi almalısın tam zamanı .
Etkiler toplanmaz. Büyük olan geçerli olur.
HEDİYE PAKETİ!
Ramazan ayı boyunca her gün Dükkan'dan ücretsiz olarak alabileceğiniz Ramazan Hediye Paketinin sağladığı avantajlardan sadece sahurda değil tüm gün yararlanabileceksiniz! Hem de bu avantajlar Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Yağma, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da ekleniyor!
Bize biliyoruz
Fenerbahçelı [(^)Latif]
adam şans attırıcıları sormuş grup bölgesini niye kattın anlamadımTRrelaxTR yazdı:Ilk olarak seslıce guluyorum gelelım nedenıne;OlumuneFener yazdı:Aslında hem iyi hem kötü , neden diyeceksen arkadaşım var Romulus ( kulakları çınlasın) 1 günde tam 5 menekşe çekti. Kaç günlük aldın diye sordum 1 günlük denemelik aldım dedi . Ben 1 Aylık almıştım 10 - 11 günde 3 menekşe 7 akik , 5 sibir çektim ve ejder asamı ürettim . Kıssadan hisse çok dengesiz bişey
![]()
Maden cekme ıle grup bolgelerının olasılıkları farklıdır ve bır degıldırDıger bır sebep dedıgın seylerı yalanlıyorum ortagım ıle 7gunluk arttırıcı aldık abartısız dıyorum 24saat maden cektık(nobet tuttuk)Karsılıgı sadece 1 tane menekse oldu
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Adam maden şans artırıcı sormuş. Türkçen mi yok, yoksa anlama kıtlığınmı var. Yanlış bilgi vermeyin lütfen.TRrelaxTR yazdı:Ortalama bir kanıt gösterirmisinWaSd yazdı:Kesinlikle pişman olmazsın dükkandaki en yararlı ürünlerden biri .
Maden şans artırıcılar Dükkandaki en yararlı ürünlerdir. Aksi tartışılamaz...
Bakınız; Tek madenden 1. Poşet Ganoderma, 2. Poşet Mantar, 3. Poşet Ganoderma.
Tek Madenden 1. Poşet Yonca, 2. Poşet Yonca.
Gibi gibi, Lonca ile birlikte alındığında faydasını aşırı şekilde göreceksin.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Katılıyorum tamamen şans işi bende hiç arttırıcı olmadan 2 hafta önce tek çekişte menekşe çektim:)Şimdide Ramazan ayı boyunca ücretsiz %30 arttırıcı hediyesi var.Ondada tek çekişte Ganoderma çektim 3 gün önce.Alıpda günde 5 menekşe çeken adam gördüm.Dediğim gibi tamamen şans işi.OlumuneFener yazdı:Aslında hem iyi hem kötü , neden diyeceksen arkadaşım var Romulus ( kulakları çınlasın) 1 günde tam 5 menekşe çekti. Kaç günlük aldın diye sordum 1 günlük denemelik aldım dedi . Ben 1 Aylık almıştım 10 - 11 günde 3 menekşe 7 akik , 5 sibir çektim ve ejder asamı ürettim . Kıssadan hisse çok dengesiz bişey
![]()
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
1 aylık alıyorum ben ve acayip para kazanıyorum burda ise yaramıyor diyenler tek madenin başında bekleyenler tek gecede 2 menekse 3 akik yüzlerce turkuaz obsidyen çektim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome