Emek Karşılığı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Emek Karşılığı ?

Mesaj gönderen LyKaoN »

Emek karşılığı nedir bilir misiniz İkv Yöneticileri :) Bilmezsiniz çünkü siz sadece para ne demek onu bilirsiniz :) Cemberlitas geldiğinden beri sınırsız bölge attım gerek gbmx gerek ise gaffar BİR CHARIMDA 1 SET VAR :) Oda full üretim asa ve ceket haricinde :) Şans işi demekle olmuyor. Ben Bu sene üniversite sınavına girdim , istediğim yerde tutuyor Bu yaz sonu da oyunu bırakıyorum . Tek isteğim neydi biliyor musunuz ? Bilmezsiniz paradan baska birşey, o isteğimde full bir savaşçımın olmasıydı ve herkes ile vs atmaktı fakat kimse ile atamadım. Yazıklar olsun hepinize bu oyuna 4 seneden fazla emek vermişimdir.Fazla fazla para yatırdım ama bir isteğim vardı oda gerçekleşmedi. Bir full savaşçı ile bir şampiyonaya katılamadım. Hakkım hepinize SONUNA KADAR HARAM OLSUN . İNŞALLAH , İNŞALLAH ALLAH O PARALARI BURNUNUZDAN FİTİL FİTİİİL GETİRİR.

Yazıklar olsun bu emeğe , sizin şans işinize de ! ! !
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Emek Karşılığı ?

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

LyKaoN yazdı: Emek karşılığı nedir bilir misiniz İkv Yöneticileri :) Bilmezsiniz çünkü siz sadece para ne demek onu bilirsiniz :) Cemberlitas geldiğinden beri sınırsız bölge attım gerek gbmx gerek ise gaffar BİR CHARIMDA 1 SET VAR :) Oda full üretim asa ve ceket haricinde :) Şans işi demekle olmuyor. Ben Bu sene üniversite sınavına girdim , istediğim yerde tutuyor Bu yaz sonu da oyunu bırakıyorum . Tek isteğim neydi biliyor musunuz ? Bilmezsiniz paradan baska birşey, o isteğimde full bir savaşçımın olmasıydı ve herkes ile vs atmaktı fakat kimse ile atamadım. Yazıklar olsun hepinize bu oyuna 4 seneden fazla emek vermişimdir.Fazla fazla para yatırdım ama bir isteğim vardı oda gerçekleşmedi. Bir full savaşçı ile bir şampiyonaya katılamadım. Hakkım hepinize SONUNA KADAR HARAM OLSUN . İNŞALLAH , İNŞALLAH ALLAH O PARALARI BURNUNUZDAN FİTİL FİTİİİL GETİRİR.

AMİN
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LyKaoN »

Demekki herkes emeğinin karşılığını almış şaştım dogrusu :shock:
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Talha kardeşim sözlerine tamamen katılıyorum.Çemberlitaş,Sığınak,Migrat geldiğinden beri sürekli atıyoruz.Yıllardır '' Nucleus Yüzük '' düşüremedim.Kıyamet veya Transformatör bir asa düşüremedim.Neymiş şansmış.Yahu anladık şansta verdiğimiz onca '' emek '' nolacak.

Neyse kardeşim sözü uzatmaya gerek yok bu forumdaki çoğu insan yönetim yanlısı yazılar yazarak gözlerine girmeye çalışıyor.Onlardan güzel bir cevap beklemek zor.Bende bu sene hayırlısıyla bir üniversiteye giriyorum.Dediğini yap kardeşim okul herşeyden önemli..

son olarak dediğin gibi ;

Hakkım hepinize SONUNA KADAR HARAM OLSUN . İNŞALLAH , İNŞALLAH ALLAH O PARALARI BURNUNUZDAN FİTİL FİTİİİL GETİRİR.

> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Kesinlikle haklısın Talha.Çemberlitaş bölgesi geleli uzun bir süre olmasına rağmen şuan üstünü tamamlayamayan yüzlerce oyuncu var.Daha yüzlerce insan itemini tamamlayamamış,çemberlitaş geleli ne kadar süre olmuş.Bir oyun böyle mi ilerleyecek gelişecek? Yeni bölge getirecekler,ne olacak peki? Çemberliden itemini alamayanlar onu geç daha Kenan'dan itemini alamayanlar var.Her şeyi geçiyorum oyuna yeni başlayan bir büyü düşün yeni bölge de geldikten sonra bu büyü ne yapacak? Kenan mı atacak,junon mu atacak çemberli mi atacak yeni bölge ye mi girecek? Zaten kenan dan ve junon dan alana kadar rahat kafadan 2-3 ayı gider.Çemberlitaş desen , oho daha itemini alamayan yüzlerce kişi.. Oyunun gidişatı çok kötü.Sonu gelebilecek gibi duruyor bakalım ne olacak.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Bir yıldız daha kaydı.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LyKaoN »

Böyle gerekli bir konuya da neden hep bu gmler cevap vermez ? Onlar da herşeyin farkında fakat para , daha fazla para gözlerini bürümüş durumda.Şans işi saçmalığı da onlar da oyun zevkimi mahvettiniz . Diyecek bir kelime daha yok !
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

6 Adet karakterim var. Büyücümün TÜM Gblerden toplam eksiği ''4''... Savaşçımın ''1'' Kalanlarının 2'şer 3'er Tane.

(Hiçbir karakterime üretim yapmadım. Hatta şifacılarıma ashab bile üretmeyip İbni Cevriye asa ile girmeyi tercih ettim)

Emek verenlerin karşılığını alamadığına inanmıyorum.

Sınırsız çemberli diyorsunuz. Kenanı Junonu Saymadan Karakterinizdeki Çemberli Taş LP'sini Ortalama olarak söylermisiniz?

Benim tek karakterimdeki 6 Milyon. ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

sana sonuna kadar katılıyorum talha, bu oyunun şans sisteminden eeeeeen çok nefret edenlerinden biriside benim,sıfırdan açtığım bir savaşcı karakterime toplam 550 bin lp de , sıgınaktan alacagı yok mıgrattan alacagı yok , çemberliden sadece taş kanat ayakkabı ve taş kanat tabancası eksik gerisi tamamı düştü,fakat çemberlitaş geldiğinden beri büyücümle çemberlitaş atıyorum şuanki lp si 4 milyon ve bir kaç kez loncadan çıktım toplamda 5.5 - 6 ya yakın lp si olması gerekiyor düşenler ne mi ? trans ceket-trans zırh-cehennem eldıven-cehennem pantolon, sadece bu 4 parça item düştü,çemberlitaşın geldiği ay kıyamet eldiven zırh ayakkabı ürettim,gaffarın kesildiği ilk hafta kıyamet ceket pantolon u ürettim , ben bunları üretmeye mecbur muyum?harcadığım parayı kimse bilemez köşk madalyonlarını 50 milyondan galataları 25 milyondan hidrojenlerı 40 milyondan ateş boyasını 25 milyondan erg yongasını 30 milyondan almıştım,ben kesinlikle bunları üretmeye mecbur degılım karakterımle halaa ve halaa hergün çemberlitaş atıyorum fakat nafile yani poşeti açarken içimde o heyecan bitti bişey düşmeyeceğini bile bilee giriyorum laf olsun diye :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

konuyu açan arkadaş tıpkı benim durumuma benzer bi durumla bende bunda
2 sene önce lise sınavlarına(SBS'ye) hazırlanmak istemiştim ama bu oyun yüzünden yapamadım ve düz lisede sürünüyorum size tavsiyem gelin bizi dinleyin
dinleyin hiç bi ücret istemeyen bu bedbahtları ki ;sizde sonra hayatınıza dair kritik bi durumla karşılaştığınızda bizim yaşadıklarımızı yaşamayın şimdi 17 yaşındayım ve önümde uzun bi yol olmasına rağmen geçmişe dönüp baktığımda ''ah nolurdu geçmişe geri dönebilsem!!'' diyorum ...

seninde dediğin gibi LyKaoN:
Hakkım hepinize SONUNA KADAR HARAM OLSUN . İNŞALLAH , İNŞALLAH ALLAH O PARALARI BURNUNUZDAN FİTİL FİTİİİL GETİRİR.

Hırs

“Genel Etkileşim” sayfasına dön