Selamın aleyküm arkadaşlar. Bir fikrimi, düşüncemi sizlere sunmak ve sizlerden de destek almak istedim. Bizler İKV camiası olarak kocaman bir aileyiz. Çogumuz birbirimizi tam tanımasada, bilmesede, konuşmasada öyleyiz. (Gerçi ailemizde hainler var ama canları sag olsun

) Neyse fazla uzatmayalım mevzuya girelim. Fikrim şu arkadaşlar Bu zamana kadar bir çok arkadaşımız ikv için birşeyler yaptı yazdılar ve çizdiler sag olsunlar. Ben bu arkadaşlarımızdan İKV için yazdıkları hikayeleri bana göndermelerini ve yazacak olan arkadaşlarında göndermeleri onlardan rica ediyorum. Bu hikayeler ne olacak peki.Arkadaşlar İKV yi daha fazla tanıtmak için bu hikayeleri bir kitap haline getirecez. Her Hikaye de farklı kahramanlar farklı olaylar olacak sürekli degişen konusuyla da en ilginç kitap olur herhalde

Böyle bir fikrim var. Eger böyle bir faaliyet te emegi olmak isteyen arkadaşlarım varsa lütfen hikayelerini buradan özel mesaj ile yollamarını rica ediyorum ve hikayesini yollayan arkadaşımında yazının yanında char adı ve sunucu da bulunsa iyi olur hikayenin kimin yazdıgı belli olması için hepiniz Allah'a emanet olun benim büyük İKV ailem.
Saygılarımla
sivaslısamuray