Ben Death Note un ilk bölümlerini izlemiştim ve bu L ile ilk karşılaşmada o çocuğun adı neydi ya ilk deftere sahip olan çocuğun işte, onunla karşılaşmasında, o mantık hatasını gördükten sonra gerçekten izlememiştim, suçlular doğal yollardan ölüyo ve bunu birisi yapıyo gibi düşünüyolar tekrar L adında bi suçluyu televizyona çıkarıyolar ve bizim eleman o L i öldürüyo ama o gerçek L değil, bu kadar düşünebilmesi bana mantık hatası geldi ve şey o 2 karakterinde süper zeki olduğunu biliyorum, aslında ön yargılı olabilirim bi ara izlicem ya bleach bitsin cidden bak.SOVE yazdı:Orda dur bakalım.xPrince yazdı: mesela death note berbattır.
Death Note, konusu zaten fantastik bir animedir. Dram / Gizem / Suç / Gerilim / Fantastik severler için harika kurgulanmış bir yapıttır. Konusundaki akıl dolu olaylar izleyiciye müthiş hazlar verir.
2 süper zeki insanın birbirlerini alt edebilmek için baş vurduğu yollar, olayları çözmedeki kullanılan mantık genel izleyici cezbetti. Senaristler bu akıl oyunlarını yazarken ne yedi ne içti çok merak ediyorum.
Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama Death Note bence harika kurgulanmış bir anime.
Ha bu arada Ryuzaki (L) en sevdiğim karakterdir :lol:
ALLAHIM SANA GELİYORUM."TANGRİSS HK"
Re: ALLAHIM SANA GELİYORUM."TANGRİSS HK"
Ne animesi arkadaş ya 
Gidin walking death izleyin 1 ayda hepsini bitirdim yeni sezonlarını bekliyorum harbi çok güzel bir dizi
Gidin walking death izleyin 1 ayda hepsini bitirdim yeni sezonlarını bekliyorum harbi çok güzel bir dizi
umutdeniz
- EmreSancar
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
yazdıgım bütün dizileri izleyin doctor who , the walking dead , teen wolf , how İ met your mother , the vampire diaries
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
4200 max
41 bin enerji
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Pardonn
bleach e bi türlü ısınamadım tam diyorum bu sefer izlicem hepsini 15. bölümden sonra olmuyo artık
hellsing i izle bi ara mantık hatasını gör 
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
ProtectorDragon'a hitaben....................................

Bleach iyidir ya
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Ben animeyi sadece şey sanıyordum
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Pardonn
ramazanda bari yapmayın :mrgreen: :mrgreen:turkoxHAMSTER yazdı:Ben animeyi sadece şey sanıyordum![]()
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
O genelde Hentai diye geçerturkoxHAMSTER yazdı:Ben animeyi sadece şey sanıyordum![]()
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Suçlular doğal yolla ölmüyor. Medyaya yansıyan hüküm giymiş suçlular akabinde kalp krizinden ölüyor. Bunun normal olmadığını düşündükleri için olay araştırılıyor.xPrince yazdı: Ben Death Note un ilk bölümlerini izlemiştim ve bu L ile ilk karşılaşmada o çocuğun adı neydi ya ilk deftere sahip olan çocuğun işte, onunla karşılaşmasında, o mantık hatasını gördükten sonra gerçekten izlememiştim, suçlular doğal yollardan ölüyo ve bunu birisi yapıyo gibi düşünüyolar tekrar L adında bi suçluyu televizyona çıkarıyolar ve bizim eleman o L i öldürüyo ama o gerçek L değil, bu kadar düşünebilmesi bana mantık hatası geldi ve şey o 2 karakterinde süper zeki olduğunu biliyorum, aslında ön yargılı olabilirim bi ara izlicem ya bleach bitsin cidden bak.
Kira (light) ile L nin karşılaşması dediğin olay L nin tv'ye çıkması bölümü sanırım . O anda L nin ne kadar zeki olduğunu anlaya bilirsin. Tv ye çıkan adam idam cezası almış ama medyadan gizlenmiş biriydi. L, onu tv ye çıkarıp "ben L, senin peşindeyim" dediği anda canlı yayında kalp krizi geçirmesi bütün iddaları kanıtlıyordu. Ve o yayın sadece Tokyo'nun bir bölümünde yayınlandığı için katilin yani kira nın o bölgede olduğu, sadece suçluların değil masumlarında canına kıyabileceği, kurbanını öldürebilmesi için isim ve suratına ihtiyacı olduğu ispatlanıyordu. Tek bir hamleyle neredeyse olayın yarısını çözüyor L.
ilk 1-2 bölüm den sonraki bölümlerde fena halde bağımlık yapıyor. Ayrıca çok hızlı gelişiyor olaylar hiç boş sahne yok. boş sahneden kastım, Türk dizilerinde 10 dakika süren bakışmalar...

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -