Yapacağım iş belli 1000 tane her sunucuda 1 Level çar açacam zaten her sunucuda arkadaşım var 100 er tane madalya çok rahat bulurum.Kurallarda 1 level olmaz diye bir şey yok .
her sunucuda 1 Level 1000 hesaptan başvuracam nasıl olsa katılmasamda bir sorun olmuyor Çekildi turnuvadan yazıyor..
anlatabiliyo muyum bedava olunca nolduğunu .. yukarıdaki attığım adamın başvurusu buna bir örnek mesela
KaPLaN yazdı:Ferhat beğenmedim diyorsa doğru bir iş yapıyoruz demektir
İKV camiasına kattığın renk için teşekkür Ferhat
:lol:
Turnuvanın böyle olması lazım zaten. Bir turnuva yapılıyorsa buna herkesin katılma hakkı vardır, yalnızca parası olanların değil. Şaheserin yada parası olsun olmasın tüm oyuncular yararlana bilmeli.
Bence yönetim bu konuda bu sefer doğru olanı yaptı.
Ayrıca ilk turnuvaya yapılan eleştirilerin değerlendirildiğini görmek iyiye işaret.
Merhaba ferhat; İsterse 500 kişi katılsın; Word sayfası açılır, ardından kullanıcıların isimleri ctrl+v ile kopyalanır. Daha sonra word'de numaralandırma yapılır. Ardından Random.org'a giriş yapılır, ardından sadece 2 işlem yapılır ve seçim tamamlanır;
1-Max'imum katılan oyuncu sayısı girilir. (500 oyuncu katıldı diyelim)
2-Katılan oyuncu sayısı kaçtan başlıyor? (Örn: 1)
Splash yazdı:Merhaba ferhat; İsterse 500 kişi katılsın; Word sayfası açılır, ardından kullanıcıların isimleri ctrl+v ile kopyalanır. Daha sonra word'de numaralandırma yapılır. Ardından Random.org'a giriş yapılır, ardından sadece 2 işlem yapılır ve seçim tamamlanır;
1-Max'imum katılan oyuncu sayısı girilir. (500 oyuncu katıldı diyelim)
2-Katılan oyuncu sayısı kaçtan başlıyor? (Örn: 1)
Demek istediğim o değil.. ! 500 tane adamın kimi güneş asa lı kimi rasgele yazim aman diyip yazıyo neden çünkü yarışma sadece 100 MADALYA istiyor. yensede yenilsede cebinden bişe gitmiyor demek istediğim daha bir gün olmadan 60 70 başvuru var..! ayrıca parası olmayanlarda katılsın diyosunuzda.parası olmayan biri beni kesecek güçde zekada ise o zekayı kullanıp gidip hidrojen düşürüp satsın.Ne bilim maden çeksin.Olmadı yeraltında kassın bulsun o parayı 20 milyon vb. ücretler çok değil.. ve adamın biri sırf gevezeliğine 50 çar koymuş 50 çarının 16 sı as kadroya seçilirse tamamen komedi olur.Umarım demek istediğimi anladınız iyi günler.