Sorumsuzluk ! abi harbiden sorumsuzluk bana başlığın bini bi para muhabbeti yapmayın benim açtığım başlık siliniyo ve neden silindiğini bilmiyorum, bana mantıklı bi neden söyliceksiniz !!
viewtopic.php?f=46&t=97513
Bu forumda duruyosak eğer onuda burnumuzdan getirtmeyin yöneticiler ! sorumsuzsunuz hepiniz forum sizinmiş gibi davranıyosunuz yanlış ! forum oyunun forum bizim.
Böylesine büyük bi forumda kafanıza göre başlık silemezsiniz
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Re: Böylesine büyük bi forumda kafanıza göre başlık silemezs
Hiç boşuna uğraşma kardeş.Senin gibi konusu silinen böyle bir olaydan dert yananlar hariç hiç kimse bu konuya gelip evet yöneticiler şöyle yapmayın böyle yapmayın demez.Demiyorlar yani..Bu konudada 1 2 yazarsın konuyu kapatıp kilitlerler falan , filan , fıstık :arrow:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
-
Black
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Konunuz söylediğiniz gibi silinmedi güvenlik nedeniyle vermiş olduğunuz link gerekli kontrolleri yapılması adına gerekli bölüme alındı.
İyi forumlar.
Konunuz söylediğiniz gibi silinmedi güvenlik nedeniyle vermiş olduğunuz link gerekli kontrolleri yapılması adına gerekli bölüme alındı.
İyi forumlar.
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Ferhatreyiz yazdı:Hiç boşuna uğraşma kardeş.Senin gibi konusu silinen böyle bir olaydan dert yananlar hariç hiç kimse bu konuya gelip evet yöneticiler şöyle yapmayın böyle yapmayın demez.Demiyorlar yani..Bu konudada 1 2 yazarsın konuyu kapatıp kilitlerler falan , filan , fıstık :arrow:
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Aaa verdiğim linkin zararlı olmasını sağlıyacak kadar iyi olsaydım bu oyunda kullanmazdım o bilgiyi.. Anlayışınız için teşekkürler sayın forum yöneticileri dailymotion linkinin zararlı olup olmadığına bakmak için konumu kapatıyosunuz..BlackParadise yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
(bunlar bizi saf yerine koyuyo abi valla bak dalga geçiyolar.)