oyunun zevki kalmadı!!!
- junioryamyam
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
oyunun zevki kalmadı!!!
oyunun tadı tuzu kaçtı. kaç binlerce kişi oyunu bıraktı artık son bende bırakıyorum saygılarla sevgilerle kalın hoşçakalın .......
[Dailymotion][/Dailymotion]CRESHEWER[color=#8080FF][/color]
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Re: oyunun zevki kalmadı!!!
kardeş itemlerini bana verirmisinjunioryamyam yazdı:oyunun tadı tuzu kaçtı. kaç binlerce kişi oyunu bıraktı artık son bende bırakıyorum saygılarla sevgilerle kalın hoşçakalın .......
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

404 error not found, beyler dağılın.Furkaaaaann yazdı:kardeş itemlerini bana verirmisinjunioryamyam yazdı:oyunun tadı tuzu kaçtı. kaç binlerce kişi oyunu bıraktı artık son bende bırakıyorum saygılarla sevgilerle kalın hoşçakalın .......
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
HahahahahaWotkasarap yazdı:404 error not found, beyler dağılın.Furkaaaaann yazdı:kardeş itemlerini bana verirmisinjunioryamyam yazdı:oyunun tadı tuzu kaçtı. kaç binlerce kişi oyunu bıraktı artık son bende bırakıyorum saygılarla sevgilerle kalın hoşçakalın .......
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Oyun zorla değil herşeye itiraz edeceğinize bırakın oyunu bizide bunaltmayın
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
Epiloque yazdı:Oyun zorla değil herşeye itiraz edeceğinize bırakın oyunu bizide bunaltmayın
Sen bunalsan ne yazar bebe, al elma şekerini doğru ikv ye. zaten bebelerin oyunu oldu
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Kendi görüşlerini kendine saklayıp sessizce ara verebilir veya oyunu tamamen bırakmak daha sağlıklı bir karar olacaktır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
En son böyle bir konuya yorum yaptığımda 1 ay blok yedim
Ya birader binlerce oyunu bırakan mı var? emin ol ki ben bıraktım diyenlerin çoğu gaffar da kıyamet asa düşürmeye çalısıyor
Kaldı ki siz oyunu bıraktınız diye dünyanın sonu değil bu oyuna bırakanın 2 katı adam başlıyor. Emin ol ki bu oyun senin gibi bırakıcam diyenler yiri kafalılarla dolu sözüm meclisden dışarı . Neyse hayırlı iftarlar