Ya ne SAÇMA bir çalışma işlemi bu ya siz niye 1 gün bunu önceden yazmıyorsunuz son 1 saat kala niye yazıyorsunuz ilk buna ceavp verın ne kadar biçim nesinizki acaba nasıl beceriyorsunuz bunu bir destek yapmısınız hiç biç bışey yapmıyorlar kopyala yapıştır yapıp duruyorlar son 1 hafta kaldı süremin bıtmesene sızde ınsansınızdır acaba su ıadeyı 1 gun önceden yazsanızda bızde alabılsek bizde. Sıze soruyorum kaç kısı arabıldı? en fazla 3 kısıdır dığerlerı niye acaba alamadılar su topkapı paketı gelmeden 1 ay önceden yazdınız şu ıadeye neden 1 saat önceden yazıyorsunuz sızın keyfınız yuzunden gıremıyorum kaç gundur gunde pc basında 5 saat yakın duruyorum bide 2 saat yada az gırebılenler nasıl alsın bazen 22:00 bazen 15:00 sımdıde 18:00 da yapıyorsunuz bır sabıt değilsınız hıc kusara bakmayın saçmalıyorsunuz.Sız bunu okuyun okuyupta sılıp yıne yaparsanız kafanıza göre saat koymaya ve 1 saat önceden yazmaya ben hep yapıcam bnu saten başka işınız yok
şunu haftada 2 kez yapıyorsanız hafta 1 kez yapın ama ne zman verinecekse 1 gün önceden yazın bizde alalım
beceriksizler
Re: beceriksizler
Adam haklı diyecek bi şey yok.
tekbrikler bugün baktım 1 gün önceden haber vermisiniz açıklamam netti çözümünü yapmısınız
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Öncelikle sizin hata ile silmiş olduğunuz eşyayı geri kazanımınız için çalışan bir ekip var lütfen bunu unutmayınız.
Eşya iadeleri zaten önceden verilen tarihe göre yapılmaktadır, bahsi geçen zaman değişimi aynı günde birkaç defa iade yapılmasından kaynaklıdır.
Bilgi ve dikkatinize.
Öncelikle sizin hata ile silmiş olduğunuz eşyayı geri kazanımınız için çalışan bir ekip var lütfen bunu unutmayınız.
Eşya iadeleri zaten önceden verilen tarihe göre yapılmaktadır, bahsi geçen zaman değişimi aynı günde birkaç defa iade yapılmasından kaynaklıdır.
Bilgi ve dikkatinize.
Koray YAR