Eğer turnuvayı yönetim düzenliyorsa bırakalım da kuralları onlar koysun.
Sunucu Şampiyonası Ağustos ayı Tam bir(fiyasko)
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Sunucu Şampiyonası Ağustos ayı Tam bir(fiyasko)
Eğer turnuvayı yönetim düzenliyorsa bırakalım da kuralları onlar koysun.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Verilen ödüllerin ufakta olsa bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum. :!:ReaLMADRID2 yazdı:parası olmayanın turnuvaya girme hakkı yokmu adam belki senden iyi oynuyor ?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
ReaLMADRID2 yazdı:parası olmayanın turnuvaya girme hakkı yokmu adam belki senden iyi oynuyor ?
Madem arkadaş çok iyi oynuyor.Neden parası yok ? Hiç vs atıp parada mı kazanamıyor ? Madem benden iyi oynuyor benden zeki gidip maden de mi çekemiyor ? gidip gb de hidrojen düşürüpte mi satamıyor ? Bıraksana bu işleri ya :arrow:
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
Diğer şampiyonada ödül 50 milyon iken bşavuran sayısı 10 u geçmezdi toplamda,20 ye düşünce arttı, şimdi bedava .
oynamayı bilende bilmeyende katılacak bu turnuvaya , maksat etkinlik salonuna girmek olabilir
bir çok insan listeyi dolduracak ve hakedenler alınmayacak , güneş asalarla cellat satırlarıyla vsler atılacak,en iyi olmak fedakarlık gerektirir turnuvaya katılım en azından geçen seferki gibi 20 milyon olmalıydı,şuan yapılan şey şu ki savaşa gidiyorsun , kaybetsende ölmüyorsun
cebinden eksilen bişeyde yok,risk yok anlatabiliyormuyum
oynamayı bilende bilmeyende katılacak bu turnuvaya , maksat etkinlik salonuna girmek olabilir
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ferhat ilk kez sana bir konuda katılmıyorum. Paralı yaptılar itiraz ettin bedava yaptılar yine itiraz ettin. Bu adamlar sizlere hiç yaranamayacak mı ?
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Arkadaş haklı 50m oluncada isyan etmiştin ne istiyosun sen ?Wotkasarap yazdı:Ferhat ilk kez sana bir konuda katılmıyorum. Paralı yaptılar itiraz ettin bedava yaptılar yine itiraz ettin. Bu adamlar sizlere hiç yaranamayacak mı ?
umutdeniz
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
umutdeniz yazdı:Arkadaş haklı 50m oluncada isyan etmiştin ne istiyosun sen ?Wotkasarap yazdı:Ferhat ilk kez sana bir konuda katılmıyorum. Paralı yaptılar itiraz ettin bedava yaptılar yine itiraz ettin. Bu adamlar sizlere hiç yaranamayacak mı ?
Evet 50milyon olunca itiraz ettim.50m fazlaydı.20m uygundu.Ve katılan sayısıda 20m olunca çok olmadı.20m koymakda yürek ister.Ben hiç bedava olsun istemedim. 20m e itiraz etmedim kapiş. :arrow:
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
yaLnizadam66 yazdı:Diğer şampiyonada ödül 50 milyon iken bşavuran sayısı 10 u geçmezdi toplamda,20 ye düşünce arttı, şimdi bedava .
oynamayı bilende bilmeyende katılacak bu turnuvaya , maksat etkinlik salonuna girmek olabilirbir çok insan listeyi dolduracak ve hakedenler alınmayacak , güneş asalarla cellat satırlarıyla vsler atılacak,en iyi olmak fedakarlık gerektirir turnuvaya katılım en azından geçen seferki gibi 20 milyon olmalıydı,şuan yapılan şey şu ki savaşa gidiyorsun , kaybetsende ölmüyorsun
cebinden eksilen bişeyde yok,risk yok anlatabiliyormuyum
Aynen emin tamamen katılıyorum .Ama bazı arkadaşlarımız anlamamakta ısrar ediyor..
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
+1IMMORTAL55 yazdı:KaPLaN yazdı:Ferhat beğenmedim diyorsa doğru bir iş yapıyoruz demektir![]()
İKV camiasına kattığın renk için teşekkür Ferhat
Merak ediyorum acaba bu adam olmazsa ne ile vakit geçireceksiniz ben inanıyorum o adam sırf meşgale olsun diye sizinle kafa buluyor.
aynen sırf meşgale olsun diye sizinle kafa buluyor