Oldukça Hoş Bir Oyun Hatası
- BlackStell
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Büyükleri
Oldukça Hoş Bir Oyun Hatası
Oyunda eminönüde farkettim bugüntüm bölgelerde var bazı duvarların içinde sığınakda tüm kapılarda ve yheraltında duvarların bazılarında ve tüm ikvdeki yerlerin büyük kısmındaki bir hata gayet hoşuma gitti VLC PLAYER den flv formatındaki şarkılarımı dinliyorum hepside klipli eminönüde arz kovalıyorum o sırada zihin atınca farkettim bankanın üst kısmında shakira dans ediyor
alt tab yapınca vlcde o klibin oynadığını gördüm sığınakta yeraltında ve migratdada böyleydi gayet hoşuma gitti bu hata oyunumu engellemediği için görüntü konusuda gayet hoş oldu hani
VLC Playeri alta almadan tam ekranda klip açıp alt tab ile oyuna geçince oluyor bu benzer bir hatayla karşılaşan varmı
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- BlackStell
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Büyükleri
Re: Oldukça Hoş Bir Oyun Hatası
VLC Kullanan arkadaşlarda denerse servinirim bu ilgnç hata sadece bendemi merak ediyorum :
)
)
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..
Re: Oldukça Hoş Bir Oyun Hatası
Hayır altta video klibi seyredittimmi bazı yerlerde super görüntülü ışıltılı yerler çıkıyor.
Vlc yada kmp masaüstü modunda oynarsan daha şık görüntüler çıkıyor bir keresinde karakürke gitmiştim her yer gökkuğaı gibi ışıldıyan yerlar çıkmıstın.
yanıp sönen sekiller oluyoır ama bankanın üstünde büyük boş bir yyer varsa dedğin gibi çok hoş yerler çıkar.
Vlc yada kmp masaüstü modunda oynarsan daha şık görüntüler çıkıyor bir keresinde karakürke gitmiştim her yer gökkuğaı gibi ışıldıyan yerlar çıkmıstın.
yanıp sönen sekiller oluyoır ama bankanın üstünde büyük boş bir yyer varsa dedğin gibi çok hoş yerler çıkar.
A R Z L O D O S