Merhaba,
Ben birçok kez staurtı gbm-xi kestim. Artık gaffara gidebilecek seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp atasözünüde ele alarak yetenekler ve kısaca ne yapmam hakkında bilgili arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Gaffarda Büyü
Re: Gaffarda Büyü
Öncelik klasik bir grup düzenini yazıcam sana 2 şifacı 2 büyücü 2 savaşçıOlizVel yazdı:Merhaba,
Ben birçok kez staurtı gbm-xi kestim. Artık gaffara gidebilecek seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp atasözünüde ele alarak yetenekler ve kısaca ne yapmam hakkında bilgili arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Büyücüleri ele alalım, Bir büyücü hasarcı olur yani direnç kırma,diğer büyücü büyü bozmacı.
İlk semihayıda yazayim ;
Tank elektriğini 1000 zırhını 75 yapıp semihayı çeker ve diğer grup üyelerinin tankın yanında bulunmaması gerekir elektrik hasarı sizi etkilemesin.Bu sırada bb(büyü bozmacı) büyücü tankın direnç kırmasını bozar.Tank ofansife hedef saptırma atar ve ofansif ağır sert vurarak başlanır kesime d.k.(Direnç kırmacı) oda vurmaya başlar ta ki hs bitene kadar bu böyle devam eder 84 canda Semiha Akılsız,Teşkilat uşakları der ve hiddet sıfırlar burda ne d.k ne bir büyü hiç bişe yapmıcaksınız tank semihayı üstüne çeker.Tank yine ofansife hs (hedef saptırma) atar kesime devam edilir.64 canda Ateşimle kül olun gibi birşey der ve o anda kutup açılması gerekir,aynı yol savaşçısının mermisi gibi 30 sn de bir tekrarlar,daha sonra bu kesim bitene kadar devam eder diğer büyücüye skypetan süre sayarsan daha iyi olur ve Akılsız,Teşkilat uşakları demeye devam eder 59 canda semiha iksir içer üstünde ayının kanatması olması gerekir iksir içtiğindede hiddet sıfırlar hs yoksa vurmayın yoksa döner ölürsünüz ve 49 canda semiha içerdeki odaya kaçar ve gaffar semiha ikilisi sizi bekler.
Gaffar ve Semiha kesimi ;
Başlanmadan önce grup üyeleri tankın zıt yönüne geçer.Semihayı gaffarın mesafesine göre uzak tutulur.Çünkü semiha ateş çemberi atmaktadır ve etkinlememeniz gereklidir,semihayı genelde hasarcı büyücü kaçırır kapı girişine kadar çekmeniz yeterli olacaktır.Gaffar ise yerinde bulunması yeterlidir,ilk olarak semihanın çemberi ayarlanmaya çalışılmalıdır semiha birisini çektikten sonra diğer çemberini yere vurduktan 1 sn sonra kutup açılır ve semiha yanına çektiğini çemberi ile hasar vermemesini sağlar.Daha sonra tank hasarcı büyüye hs atar ve süre bitene kadar vurulur.(hasarcıya tavsiyem d.k dan sonra 4 elektrik 4 buz sonra d.k yı bekleyip 4 elektrik 4 buz atması hs süresini tam bitiminde fazladan vurup ölmenizi engeller.)Canı 90 da tutularak semihayı 10 cana kadar indirmeye başlanır.Bu sırada bb ci büyü sürekli tankın d.k sını bozmaya çalışır semiha 22 canda d.k sını geciktirmeye başlar.Semiha daha çabuk inmeye başlıcaktır 10 canda durulur ve gaffarın canı 89 olduğunda kaos atar burda herkes kendine büyü bozması gerekir,yoksa ölür c.k dahi kurtarmaz kutup açarsan kurtulursun fakat açmanızı önermem kaos 45 snde bir tekrarlar.Tank hasarcı büyüye hs atarak gaffarın canını azatlmaya başlar gaffar 74 canda sana acıyorum deyip hiddet sıfırlar hs yok ise vurmayın ölürsünüz.Gaffar 69 canda deprem atar burda kutup açmanız gerekir,deprem 40 sn bir tekrarlar erken açmanız sizin menfeatinize semiha tam kutup açarken kutup açıcak büyücüyü yanına çekebilir.Gaffar 49 canda yer değiştirmeye başlıcaktır yerinizden oynamanıza gerek yok kesime aynen devam deprem süreleri kaosunuzu bozmanız gerekir.Sonunda gaffar 10 canda semiha 10 canda bırakılarak depremden sonra tank bb ci büyücüye hs atar ve gaffara vurur bu sırada hasarcı büyücü semihaya d.k atar ve semihayı 9 cana indirmeye çalışır ve canlar 9 9 olduğunda erg paylaşıp kendilerine can basmasını önlersiniz.Depremden sonra tank hasarcı büyüye hs attıktan sonra gaffarı kesmeye çalışır,hs bittikten sonra semihaya biraz vurmanız iyi olacaktır yoksa yanına çektiğinde çember vurursa kendine can basar 10 olursa erg paylaşır onca emek boşa gider.Tank hs atıp hasarcı büyücü gaffarı kesene kadar vurur ve kesim başarılı olur.Daha sonra semihayı kesip ruh taşından karabasanlardan subaya gidip ordakileride kesip iksirlerinizi alıp çıkabilirsiniz.Bunlar hasarcı büyücü gözünden bb ci büyücü gözünden bakarsakta sürekli d.k lara dikkat etmesi gerekir ezber bozabilir misal tankın altındakinin d.k sı bittiğinde direk bb yapabilir d.k görünmeden bozulmuş olur bu da sistemle aynı işlem görmüş olursun,kaçarsada şifacılardan hakaret yemen kaçınılmaz olur.Anlatılacak fazla birşeyde yok bunları uygulayabilirsen ne mutlu sana kolay gelsin.
Açıklamanız çok yardımcı oldu. Teşekkür ederim. Güzel sistematik ve zorlayıcı bölüm ama zevli olduğundan şüphem yok :lol: Tekrar teşekkür ederim
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Hiç bir önemi yok
. Ve haklısınız ;
Güzel ve sistematik bir bölgedir ama çok zevkli olduğu tartışılamaz.
Güzel ve sistematik bir bölgedir ama çok zevkli olduğu tartışılamaz.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
4 Buyu girmek daha mantıklı bence. Baska sunucuda kesim taktikleri farklı oldugundan yardımcı olamayacagım.

- ScZhoPhReN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
4 büyü girildiği zaman da büyücülere item çıkması zorlaşıyor gm captainatx açıklama yaptı çemberli taş 2-2-2 sitemine göre gidilir diye
Bana "kalbimdesin" deme. Bilirsin, kalabalık yerleri sevmem..!
Hayırmı HafıZ
Hayırmı HafıZ
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
AsiRuh yazdı:4 Buyu girmek daha mantıklı bence. Baska sunucuda kesim taktikleri farklı oldugundan yardımcı olamayacagım.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz