ARZ KLANI İÇERİ (HİDRA ORGANİZASYONLARI)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: ARZ KLANI İÇERİ (HİDRA ORGANİZASYONLARI)
Benim Önsezime Göre ( daha doğrusu tecrübelerime göre ) 1. kez kadimi kestikten sonra kopmalar başlayacak çok büyük bir mucize olursa 2. keseceğiz 2. kestikten sonra etrafta adam kalmayacak benden söylemesi diğer gruplarda aval aval bakacak umarım bu sahneler yaşanmaz

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
abi toplanıyoruzda hiç kesmedik ki 5 kere dnedik hiçbirinde yapamadık bide abi pazar günü 4 erken değilmi :?: saat 8 9 gibi olsakurtreis yazdı:ustax66 yazdı:Murat abi yeşilede cumaerteszi gecesi toplanıp yapalım pazar günü gurub ve reallerin desteği vardı lodoslar bi türlü kesmeyi beceremedi bizde yapamdık
Alparslan biz zaten en az 2 günde bir Yeşil Hidraya gidiyoruz klandan toplanılmasını istediğimizde görev gruplarından birinde yerini al ...

[right]Arif YAMAN[/right]
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Saat çok önceden kararlaştırıldı ortalama herkesin müsait olabileceği bir saat de hem fikir olduk (istisnalar olabilir tabiyki ) ayrıca 5defa gidip Yeşil Hidrayı nasıl kesemediniz anlamadım Alparslan Cumzartesi günü gidicez Yeşil Hidraya oyunda ol sende keselim ...ustax66 yazdı:abi toplanıyoruzda hiç kesmedik ki 5 kere dnedik hiçbirinde yapamadık bide abi pazar günü 4 erken değilmi :?: saat 8 9 gibi olsakurtreis yazdı:ustax66 yazdı:Murat abi yeşilede cumaerteszi gecesi toplanıp yapalım pazar günü gurub ve reallerin desteği vardı lodoslar bi türlü kesmeyi beceremedi bizde yapamdık
Alparslan biz zaten en az 2 günde bir Yeşil Hidraya gidiyoruz klandan toplanılmasını istediğimizde görev gruplarından birinde yerini al ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
kasaphasan06 yazdı:Benim Önsezime Göre ( daha doğrusu tecrübelerime göre ) 1. kez kadimi kestikten sonra kopmalar başlayacak çok büyük bir mucize olursa 2. keseceğiz 2. kestikten sonra etrafta adam kalmayacak benden söylemesi diğer gruplarda aval aval bakacak umarım bu sahneler yaşanmaz
Taşkın ilk grup benim grubum olucak söylermisin benim grubumda kim kider sence ? ayrıca grupları ben oluşturuyorum işini halledim gidebilecek bir adamı gruplara aldırmam deiğil mi girse bile böyle bir fırsatçılığı ancak 1 defa yapabilir ya sonra bir daha bizden yardım görebilir mi ?
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
Birincisinde Alparslan Ve ekibi kesmişti 2.MasumprenS'in Grubuna kesildi bildiğiniz üzere Memo bütün şaheserleri üretti geri kalan 6 Kadim hidra pençesi de uçarak geldiAzazel yazdı:aZiz aBisi Lex yanışş dediDemiyor ArZ Lar olmasa Bizz Kesmeyecektikkk ..
) daha Diyor 3 defa 2 defa kesildii 3 degil Unutma Tılsımda aRz lar olmasa Lodos lar görev bile yapmazz İflisde İksirle Direçi demesek 6 grup gidiyordunuz Nerden Geldiğinii Unutmayacankii Gideceğin Yerin Belii Olsun
;);)
HİPHOPSTYLE
ha birde arzlar olmasa lodoslar görev bile yapamaz demişsinKayzer yazdı:Birincisinde Alparslan Ve ekibi kesmişti 2.MasumprenS'in Grubuna kesildi bildiğiniz üzere Memo bütün şaheserleri üretti geri kalan 6 Kadim hidra pençesi de uçarak geldiAzazel yazdı:aZiz aBisi Lex yanışş dediDemiyor ArZ Lar olmasa Bizz Kesmeyecektikkk ..
) daha Diyor 3 defa 2 defa kesildii 3 degil Unutma Tılsımda aRz lar olmasa Lodos lar görev bile yapmazz İflisde İksirle Direçi demesek 6 grup gidiyordunuz Nerden Geldiğinii Unutmayacankii Gideceğin Yerin Belii Olsun
;);)
Solucan diye bir görev var hatırladığım kadarıyla Bu görevi İlk kesen Yine bizdik
HİPHOPSTYLE
Gidin Kadimi Lodos klanı olarak kesin Carlarıı Silip Gidecemmm
)) Arz lar olmasa memoo oo görevi yapardıı hea 4 grup arz 10 şifa orda
yardım etmese 3 gruplamı kesicektiniz koptum Sen ilk lere bakarsan yapmadığımız ne kaldı biz hiç olmasa minet olmadan yapıyoruz..
)

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Tartışmalarınızı Buraya Taşımayın Derdii OLAN varsa arar bulur Konuşur bii klana Duyruu amacıla acılan Konuya Tartışmayıı Taşımasak Daha iyi

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Azazel yazdı:Gidin Kadimi Lodos klanı olarak kesin Carlarıı Silip Gidecemmm)) Arz lar olmasa memoo oo görevi yapardıı hea 4 grup arz 10 şifa orda
yardım etmese 3 gruplamı kesicektiniz koptum Sen ilk lere bakarsan yapmadığımız ne kaldı biz hiç olmasa minet olmadan yapıyoruz..
)
HİPHOPSTYLE
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
La reis savascı ve sıfayı arz edmemde
dıger buyum var onunda kadım var arz edek bende gelırım:DD senn yanında eslık ederm olurmu kankı:D

Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................