İkv Yönetiminden Yenilik Bekliyoruz.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv Yönetiminden Yenilik Bekliyoruz.
Tabiki kendine göre haklısın herkesin düşüncesine saygım var.Ben çarımı sildim kurtuldum plus olmadığı için geride alamıyorum almakta istemiyorum
Bu arada ikv oynamaktan başka alternatiflerinde illaki vardır mesela ben bugün kız arkadaşımla buluşup denize gidip yüzdük yaklaşık 3.5 saat oruç tutmuyorsun diyeceksin evet tutuyorum 13 senedir hiç bozmadım orucumu yani çık dışarıya gez eve tıkılma kötü bir şey söylemiyorumki ben sadece gözünüzü açmanızı istiyorum bu sıcakta bu yaz gününde ölümlü dünya sonuçta pc başında geçirmeyi bırak hayatı yaşamak için artık uyumuyorum bile en fazla 3 4 saat umarım yardımcı olabilmişimdir 
eger arzlı lodoslu olursa nasıl olacak sancaktaki lonca listelerine bakın dedigimi anlayacagınız
Ray malifalitiko
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Forumkral yazdı:Kardeşim kusura bakma boşuna bekliyorsun tangirisi.Tangiris er meydanı tarzında bir grup bölgesi olacak.Forumda dolaşan resim gelecek bir kaç yetenek gösteriyor.Ordaki yetenekler aynı er meydanındaki gibi 3 tane mavi ve kırmızı aynı yetenekler var.Zaten haritada bir birbirinin kopyası iki bölge var kırmızı ve mavi bölge büyük ihtimal şöyle olacak.Aynı anda bölgeye başlayakcak arz lodos grupları içeriyi en kısa sürede bitiren itemi yada eşyayı kazanacakM1btLa yazdı:Arkadaşlar her zaman oyuna girdiğimizde aynı yerleri görmekten . Aynı grup bölgesi miğrat , sığınak , çemberlitaş atmaktan cogu kişi sıkılmıştır artık oyununu monoton bir hal aldığını söyleyebiliriz . Artık ikv yönetımınden tangris gibi bir genişleme paketini bekliyoruz . İkvnın ne kadar sıkıcı bır hal aldıgını kendıleride görmeliler artık . 59 levellerin gelmesine ne kadar daha süreç var bilmiyoruz ama yeni bir genişleme paketi geldiğinde oyunun kendine geleceği ve oyuncularında sıkılmayacağı bir alan olacaktır . İnşallah bu yenilikleri bekliyoruzz.
Saçma Saçma Saçma ! Klavyesi olan işkembe i kübra dan sallıyor.Böyle bir şey yok.

LEPRECHAUN
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Dediğiniz gibi birşey olmayacaktır.Bence o 2 maden bölgesine herkes girebilecek aynı meteor eminönü gibi.Oranın ilerisindeki tangriss grup bölgesi olabilir.Sonuçta hikayeye göre maden kazısı sırasında lodoslar ve arzlar çatışıyordu.Forumkral yazdı:Kardeşim kusura bakma boşuna bekliyorsun tangirisi.Tangiris er meydanı tarzında bir grup bölgesi olacak.Forumda dolaşan resim gelecek bir kaç yetenek gösteriyor.Ordaki yetenekler aynı er meydanındaki gibi 3 tane mavi ve kırmızı aynı yetenekler var.Zaten haritada bir birbirinin kopyası iki bölge var kırmızı ve mavi bölge büyük ihtimal şöyle olacak.Aynı anda bölgeye başlayakcak arz lodos grupları içeriyi en kısa sürede bitiren itemi yada eşyayı kazanacakM1btLa yazdı:Arkadaşlar her zaman oyuna girdiğimizde aynı yerleri görmekten . Aynı grup bölgesi miğrat , sığınak , çemberlitaş atmaktan cogu kişi sıkılmıştır artık oyununu monoton bir hal aldığını söyleyebiliriz . Artık ikv yönetımınden tangris gibi bir genişleme paketini bekliyoruz . İkvnın ne kadar sıkıcı bır hal aldıgını kendıleride görmeliler artık . 59 levellerin gelmesine ne kadar daha süreç var bilmiyoruz ama yeni bir genişleme paketi geldiğinde oyunun kendine geleceği ve oyuncularında sıkılmayacağı bir alan olacaktır . İnşallah bu yenilikleri bekliyoruzz.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
LEPRECHAUN yazdı:Forumkral yazdı:Kardeşim kusura bakma boşuna bekliyorsun tangirisi.Tangiris er meydanı tarzında bir grup bölgesi olacak.Forumda dolaşan resim gelecek bir kaç yetenek gösteriyor.Ordaki yetenekler aynı er meydanındaki gibi 3 tane mavi ve kırmızı aynı yetenekler var.Zaten haritada bir birbirinin kopyası iki bölge var kırmızı ve mavi bölge büyük ihtimal şöyle olacak.Aynı anda bölgeye başlayakcak arz lodos grupları içeriyi en kısa sürede bitiren itemi yada eşyayı kazanacakM1btLa yazdı:Arkadaşlar her zaman oyuna girdiğimizde aynı yerleri görmekten . Aynı grup bölgesi miğrat , sığınak , çemberlitaş atmaktan cogu kişi sıkılmıştır artık oyununu monoton bir hal aldığını söyleyebiliriz . Artık ikv yönetımınden tangris gibi bir genişleme paketini bekliyoruz . İkvnın ne kadar sıkıcı bır hal aldıgını kendıleride görmeliler artık . 59 levellerin gelmesine ne kadar daha süreç var bilmiyoruz ama yeni bir genişleme paketi geldiğinde oyunun kendine geleceği ve oyuncularında sıkılmayacağı bir alan olacaktır . İnşallah bu yenilikleri bekliyoruzz.
Saçma Saçma Saçma ! Klavyesi olan işkembe i kübra dan sallıyor.Böyle bir şey yok.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Siz sıkılıyorsunuz da ben ve benim gibi bir ton insan var.Oyuna ara vermiştim lanet olsun vermeseydim sığınak geldiği gün 1 kez sığınak attım sonra oyuna ara vermiştim.Geri geldim e haliyle unutmuşum adamlar üstünü fullemiş biz ancak sığınak atabiliyoruz onda da tecrübem yok diye almıyorlar gruba.Daha oyunu kavramaya çalışan bir sürü genç arkadaşımız var.Siz sıkılıyorsunuz diye yeni bölge gelsin sonra biz sığınak atamayalım , kasamayalım , üstümüzü dizip zevk alamayalım.Yeter ki siz sıkılmayın
'' You wanna know a secret? Daddy kills people. ''