Çemberlitaş kutu yok satılmıyor!!!!
- ASSASIN
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yeterli
Çemberlitaş kutu yok satılmıyor!!!!
Game masterler şu oyundan para kazanıyonuz madem şu oyunun adam akıllı satışlarını yapın ankarada sincan / kızılay / ulus / sıhhıye / kent park tüm awea bayilerini dolastım hepsi kalmadı bitti gelmicek diyor . ya şuna adam akllı bi çözüm bulun yada hasta etmeyin adamı ulan !!!!!
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Re: Çemberlitaş kutu yok satılmıyor!!!!
Sincanda Vatan caddesine 2 tane kutu gelmişti onlarıda ben almıştım diğerlerinede baktım onlardada yok :?ASSASIN yazdı:Game masterler şu oyundan para kazanıyonuz madem şu oyunun adam akıllı satışlarını yapın ankarada sincan / kızılay / ulus / sıhhıye / kent park tüm awea bayilerini dolastım hepsi kalmadı bitti gelmicek diyor . ya şuna adam akllı bi çözüm bulun yada hasta etmeyin adamı ulan !!!!!
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

Eskiden Lathander bu konuyla sık sık ilgilenirdi. O ayrıldıktan sonra bu konuyu takan olmadı. Oyuncular mağdur durumda kimsenin umurunda değil.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- Serguzest
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ateş
Katılıyorum. Ankara' da hiç bir şekilde hiç bir yerde kutu YOK!
-
Sinholy
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
[quote="ASSASIN"]Game masterler şu oyundan para kazanıyonuz madem şu oyunun adam akıllı satışlarını yapın ankarada sincan / kızılay / ulus / sıhhıye / kent park tüm awea bayilerini dolastım hepsi kalmadı bitti gelmicek diyor . ya şuna adam akllı bi çözüm bulun yada hasta etmeyin adamı ulan !!!!
Game Masterler oyundan para kazanmıyorlar sanıyordum
- ASSASIN
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Tek Yeterli
Takıldığın yeri sevdim biraderSinholy yazdı:ASSASIN yazdı:Game masterler şu oyundan para kazanıyonuz madem şu oyunun adam akıllı satışlarını yapın ankarada sincan / kızılay / ulus / sıhhıye / kent park tüm awea bayilerini dolastım hepsi kalmadı bitti gelmicek diyor . ya şuna adam akllı bi çözüm bulun yada hasta etmeyin adamı ulan !!!!
- Sunucu: Eminönü
ASSASIN yazdı:Takıldığın yeri sevdim biraderSinholy yazdı:ASSASIN yazdı:Game masterler şu oyundan para kazanıyonuz madem şu oyunun adam akıllı satışlarını yapın ankarada sincan / kızılay / ulus / sıhhıye / kent park tüm awea bayilerini dolastım hepsi kalmadı bitti gelmicek diyor . ya şuna adam akllı bi çözüm bulun yada hasta etmeyin adamı ulan !!!!