İKV Yİ PENCERE MODUNDA OYNAMA
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
İKV Yİ PENCERE MODUNDA OYNAMA
evet aslında bu konuyu gördüm ve yapılanları eskiden yapıyordum şimdi yeni güncellemeden sonra ayarları değiştirmek için olan dosya yok
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İKV Yİ PENCERE MODUNDA OYNAMA
Alakası yok. Ben şuan pencere modunda oynuyorum. Dikkatli incelersen görebilirsin.
Base klasörü içerisindeki "Pref_launch" dosyası üzerinden, gerekli ayarlar forumda mevcuttu.
Keyifli forumlar.
Base klasörü içerisindeki "Pref_launch" dosyası üzerinden, gerekli ayarlar forumda mevcuttu.
Keyifli forumlar.
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
WHiTexDeWiL yazdı:Alakası yok. Ben şuan pencere modunda oynuyorum. Dikkatli incelersen görebilirsin.
Keyifli forumlar.
- YusufTuran06
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar Tamam da Nasıl Ayarlanacak ?
- NouzaR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gangsta S Side
arkadaş bu pencere modu sevdası ne dir arada cafelere gidiyorum m2 yi pencerede oynuyorlar bu nasıl fantezi büyük ekran oynamak varken...

- AloneWarrioR
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
Merhaba ,
Forum kirliliğini önlemek için konunuzu lütfen 1 kanala açınız.Gerekli cevap Beyaz Köşk Sunucusu Kanalları ‹ Genel Sohbet başlıkları altındaki konunuzda :idea: :arrow: viewtopic.php?f=24&t=99495 verilmiş bulunmaktadır.
Konunuzu Forum kuralları 3'e istinaden kilitliyorum.
Forum kuralları ;
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir.Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Forum kirliliğini önlemek için konunuzu lütfen 1 kanala açınız.Gerekli cevap Beyaz Köşk Sunucusu Kanalları ‹ Genel Sohbet başlıkları altındaki konunuzda :idea: :arrow: viewtopic.php?f=24&t=99495 verilmiş bulunmaktadır.
Konunuzu Forum kuralları 3'e istinaden kilitliyorum.
Forum kuralları ;
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir.Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
YaLNıZSavaŞÇI
Meran Ailesinin eski müptelalarından...
Meran Ailesinin eski müptelalarından...