izdirapgrafik yazdı:Adamın şekline bak.İKV bu yüzden güzel işte.Abartıdan uzak.Abartıyı kötülemiyorum,ama her sanatın da yeri bellidir.XxBaDFeeLxX yazdı: Buda baska bi oyundaki karakterim...![]()
Hangi oyundur bu
izdirapgrafik yazdı:Adamın şekline bak.İKV bu yüzden güzel işte.Abartıdan uzak.Abartıyı kötülemiyorum,ama her sanatın da yeri bellidir.XxBaDFeeLxX yazdı: Buda baska bi oyundaki karakterim...![]()
Shaiya TR.LyKaoN yazdı:izdirapgrafik yazdı:Adamın şekline bak.İKV bu yüzden güzel işte.Abartıdan uzak.Abartıyı kötülemiyorum,ama her sanatın da yeri bellidir.XxBaDFeeLxX yazdı: Buda baska bi oyundaki karakterim...![]()
Hangi oyundur bu
umutabi yazdı:Krdş neden 30 veya 32 değilde 31 ?
samedsedir06 yazdı:Mk Yukarıdakı BUNUDABANLAYIN arkadaşş ne mllsın sen 1 tane foto koysan yeter 31 taneye ne gerek var![]()
Adamlar haklı qq banlarlar senı:D
Arkadaşım benim 16 tane fotoğraf koyup bütün karakterlerimi sergilemem batıyor bunlara.. Çekemeyen çok kişi var zaten beni bu oyundaSinholy yazdı:Bu oyunu bu yüzden bırakacaksınız işte yaş sınırı yok forumda kendinden büyük abilerine hakaretler yağıyor size ne adam 31 tane koymuşsa kıskanıyorsanız sizde koyun zorunuzamı gidiyor anlamadımki