Oyun iğrenç bi hal aldı ama yönetimin şeyinde değil?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Criminallll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Oyun iğrenç bi hal aldı ama yönetimin şeyinde değil?

Mesaj gönderen Criminallll »

Yeter len artık ejderini ashapını ecelini alan bütün bölgelere giriyo bizede atı alan üsküdarı geçti demek kalıyo şimdi bide yeni silahlar çıktı üstüne ee tanıdığı olan giriyomuş ulen bi oyunda tanıdığımız yoksa oynamıcakmıyız bölgelere giremicekmiyiz belki benim şansım açık girince yeni silah item düşürcem belki ama kimin şeyinde millet kendine bakıyo yönetimde öyle yönetime sesleniyorum anasını satayım şu olay yüzünden kaç tane oyuncu kaybediyosunuz farkında değilsiniz ben 9 senemin boşuna gitmesini istemiyorum şimdi diceksiniz 9 sene boyunca bi şaheser yapamadınmı evet yapamadım len niyemi ben 4 5 tane yeni silahı olanlar gibi zengin değilim hee maden arttırıcaya para vercek kadarda salak değilim ama yönetim bunuda takmıyo yönetim zengin olanla ilgileniyo yeni bölgeler açıyo sürekli o bölgelerede giricek belli başlı kişiler var zaten siz iyisimi ne yapın biliyomusunuz daha fazla oyuncuyu unutun yada ikvyi unutun yeni yaptığınız süpercanı falan kurtarın onlarda batmasın bi oyun zengine değil herkese çalışmalı maden çekin diyosunuz 1 saatim 4 tane madene gidiyo 4üde çöp +1 saat ne anladım ben bu işten ikv sayfasına girdiğinizde şöyle yazıyo tamam türkiyenin en büyük oyunu olabilir ama üye sayısının 700 bin olmadığı kesin ve adaletli bi oyun değil al bak bi çırpıda gidiverdi 9 sene hadi şimdi kolay gelsin beni destekleyenlere...
TAHİR ÖZİLBAN Criminalll
Kullanıcı avatarı
dahaka12
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyun iğrenç bi hal aldı ama yönetimin şeyinde değil?

Mesaj gönderen dahaka12 »

Arkadaşım bu oyun 5 senelik 9 değil.
SPeKüLaSYoN
dangerousIII
Gırtsıklağını
Aydeniz
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

9 sene boşa gidemez ki oyun 9 senelik değil. Oyunun yeni gelenlere acımasız olduğu doğru ;)
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen umutabi »

Bu kadar ağlayacağınıza şah eser uretmeye maden çekerek şimdi başlayabilirsiniz.Ben saraf artırıcıyla 4 gunde bastım ejderi.Yani o kadar zor bir şey değil o zamanlar menekşe 30 35m di şimdi en fazla 5m gunde en az 3 menekse 3 akik çekersin eminonunde.2 gunde tamamlarsın.Sonra yer altında 2 gunde 18 mavi çekersin aynı poşetden 2 kere ust uste 2 kere çıktıgı oluyor yani çok kolay çıkıyor.Alex i de alırsın nolacak tane 500 bin.Kadim hidra grwleri vb için de 1 tane yeni çar aç kas.2 Carınında görevlerini yap al sana ejder cok mu zor ?
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

umutabi yazdı:Bu kadar ağlayacağınıza şah eser uretmeye maden çekerek şimdi başlayabilirsiniz.Ben saraf artırıcıyla 4 gunde bastım ejderi.Yani o kadar zor bir şey değil o zamanlar menekşe 30 35m di şimdi en fazla 5m gunde en az 3 menekse 3 akik çekersin eminonunde.2 gunde tamamlarsın.Sonra yer altında 2 gunde 18 mavi çekersin aynı poşetden 2 kere ust uste 2 kere çıktıgı oluyor yani çok kolay çıkıyor.Alex i de alırsın nolacak tane 500 bin.Kadim hidra grwleri vb için de 1 tane yeni çar aç kas.2 Carınında görevlerini yap al sana ejder cok mu zor ?
evet haklısın ejder artık eskisi gibi zor değil zaten ejder bas gir sığınağa bir iki kkere igirinc adamlar seni arıyor zaten artık çok sızlanmayın
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

9Ay demek istedim herhalde
Ray malifalitiko

“Genel Etkileşim” sayfasına dön