Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
illegall
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Mesaj gönderen illegall »

[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
En son Fuerte tarafından 24 Tem 2012 22:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tahrik, kişileri tartışmaya çekme.
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER.. ;) illegall yollardan >> Relaxeefendyy ;)

Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim :D
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen XCEZAX »

mrnikotin yazdı:KEMALİZM bir kere sen vermedin ws yi çarda o gün arkadaşın vardı TÜRKİSGENCE yide tanırım ayrıca ilk wsmden sonra benden taktik isteyende sendin bunu hatırlatırım zaten ws şans işi veridim aldım yenerim diye bişey yok şansı yaver gden alır herkeste var 5244 hasar ben gibbi bi kaç kişininde 4946 hasarile 30/30 zırhı olyor tek fark o oda şansın yaver gitmezse kaybediyorsun

CELLAT sonunda yarın belli olucak kazanan kim bir sen kazanıyosun bir ben çeyrek finalden beri atığımız vslerde

kimse alınmasın gücenmesin sadece milletin çıkıp ben şöyleyim ben böyleyim demesine dayanamıyorum
Hayırlı Forumlar

Benim Maxım seninkinden fazla olması ve zırhımın 30/30 olmasına rağmen ve üstüne yücelen iksir içtiğim halde 3 ara vuruşumda ıska geçiyorsa kimse bilek ve alın teri demesin.Herkes bilir zamanında alın teri ile yapılan eşyalarla kimleri kimleri kestiğimizi.O yüzden hiç başka şeylere yormaya gerek yok tüm her şey ŞANS a dayalı.Ne kadar doğru ve mantıklı düşünenler düşünsün artık..
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
heysorry66
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Rıse Ofthe Machınes

Mesaj gönderen heysorry66 »

kyLex götürür bu turnuvayı Allahdan bişey olmaz ise :D
heysoRRy

Onursa Onur, Gurursa Gurur. Hiç Taklit Yapmadım Benim Aslım Budur. Dostum Olan Yanımda, Karaktersizler Kapımın Ardında Durur..!
Kullanıcı avatarı
illegall
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen illegall »

yazdığım cevap neden silindi??? forum kurallarına aykırı herhangi bir cümle yoktu içinde.
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER.. ;) illegall yollardan >> Relaxeefendyy ;)

Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim :D
Kullanıcı avatarı
mrnikotin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Mevlana

Mesaj gönderen mrnikotin »

XCEZAX yazdı:
mrnikotin yazdı:KEMALİZM bir kere sen vermedin ws yi çarda o gün arkadaşın vardı TÜRKİSGENCE yide tanırım ayrıca ilk wsmden sonra benden taktik isteyende sendin bunu hatırlatırım zaten ws şans işi veridim aldım yenerim diye bişey yok şansı yaver gden alır herkeste var 5244 hasar ben gibbi bi kaç kişininde 4946 hasarile 30/30 zırhı olyor tek fark o oda şansın yaver gitmezse kaybediyorsun

CELLAT sonunda yarın belli olucak kazanan kim bir sen kazanıyosun bir ben çeyrek finalden beri atığımız vslerde

kimse alınmasın gücenmesin sadece milletin çıkıp ben şöyleyim ben böyleyim demesine dayanamıyorum
Hayırlı Forumlar

Benim Maxım seninkinden fazla olması ve zırhımın 30/30 olmasına rağmen ve üstüne yücelen iksir içtiğim halde 3 ara vuruşumda ıska geçiyorsa kimse bilek ve alın teri demesin.Herkes bilir zamanında alın teri ile yapılan eşyalarla kimleri kimleri kestiğimizi.O yüzden hiç başka şeylere yormaya gerek yok tüm her şey ŞANS a dayalı.Ne kadar doğru ve mantıklı düşünenler düşünsün artık..
zırhının 30/ 30 olması için yücelen solucan kolye yüzük takarsın oda hasarın en fazla 4946 olur daha fazla olması imkansız zırhım 30 30 olmasın diyorsan 5244 olur hasarın en fazla
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkishqe »

Yarı finalde rakbim Verderverememi tebrik ederim güzel ws ydi en çok zevk aldıgım ws buydu diyebilirim hatta. finaldeki rakibim oguzu turu geçtigi için tebrik eder başarılar dilerim :)
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
mrnikotin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Mevlana

Mesaj gönderen mrnikotin »

çok sağol hüseyin finalde s2nle karşılaşmak benim için büyük zevk olucak seninde başarından dolayı bende seni tebrik ederim final ws si en zevkli geçeni olucak video alalım da ws nasıl atılır görsünler
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Ferhatreyizzzz yazdı:1.belli
AGeZeR ve AGeZeRR 2. kim onu düşünüyorum .. :geek:
Hayırlısı be gülüm 8-)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
mutevazi23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Megaloman

Mesaj gönderen mutevazi23 »

yaLnizadam66 yazdı:
Ferhatreyizzzz yazdı:1.belli
AGeZeR ve AGeZeRR 2. kim onu düşünüyorum .. :geek:
Hayırlısı be gülüm 8-)
HA HA HA HA harikasın be canım
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü

Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı

Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

İnan AGeZeRR ' i 2*0 yenmene rağmen bütün sunucu biliyor ki ..ADANALIYIKGARDAŞ .. RELAXEEFENDYY her zaman senden daha iyi büyücü. Niye mi kyLex ..niyesini çok merak ediyosan 5*1 .. 5*4 .. ve hani 150m vermediğin 7*2 leri buralara sereyim .Az daha gevezelik yapta görelim. Benle konuşurken 3 defa düşün 17 yaşındaki kyLex azda büyüklerine saygın olsun .Bütün sunucu senden nefret ediyor.Merandan zaten kaçışın ayrı bir facia neyse..hadi eyvAllah. 8-)
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön