Sunucu Şampiyonası - Fikstür
Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
En son Fuerte tarafından 24 Tem 2012 22:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tahrik, kişileri tartışmaya çekme.
Sebep: Tahrik, kişileri tartışmaya çekme.
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
mrnikotin yazdı:KEMALİZM bir kere sen vermedin ws yi çarda o gün arkadaşın vardı TÜRKİSGENCE yide tanırım ayrıca ilk wsmden sonra benden taktik isteyende sendin bunu hatırlatırım zaten ws şans işi veridim aldım yenerim diye bişey yok şansı yaver gden alır herkeste var 5244 hasar ben gibbi bi kaç kişininde 4946 hasarile 30/30 zırhı olyor tek fark o oda şansın yaver gitmezse kaybediyorsun
CELLAT sonunda yarın belli olucak kazanan kim bir sen kazanıyosun bir ben çeyrek finalden beri atığımız vslerde
kimse alınmasın gücenmesin sadece milletin çıkıp ben şöyleyim ben böyleyim demesine dayanamıyorum
Hayırlı Forumlar
Benim Maxım seninkinden fazla olması ve zırhımın 30/30 olmasına rağmen ve üstüne yücelen iksir içtiğim halde 3 ara vuruşumda ıska geçiyorsa kimse bilek ve alın teri demesin.Herkes bilir zamanında alın teri ile yapılan eşyalarla kimleri kimleri kestiğimizi.O yüzden hiç başka şeylere yormaya gerek yok tüm her şey ŞANS a dayalı.Ne kadar doğru ve mantıklı düşünenler düşünsün artık..
XXCEZAXX
- heysorry66
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Rıse Ofthe Machınes
kyLex götürür bu turnuvayı Allahdan bişey olmaz ise 
heysoRRy
Onursa Onur, Gurursa Gurur. Hiç Taklit Yapmadım Benim Aslım Budur. Dostum Olan Yanımda, Karaktersizler Kapımın Ardında Durur..!
Onursa Onur, Gurursa Gurur. Hiç Taklit Yapmadım Benim Aslım Budur. Dostum Olan Yanımda, Karaktersizler Kapımın Ardında Durur..!
yazdığım cevap neden silindi??? forum kurallarına aykırı herhangi bir cümle yoktu içinde.
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Lonca: Mevlana
zırhının 30/ 30 olması için yücelen solucan kolye yüzük takarsın oda hasarın en fazla 4946 olur daha fazla olması imkansız zırhım 30 30 olmasın diyorsan 5244 olur hasarın en fazlaXCEZAX yazdı:mrnikotin yazdı:KEMALİZM bir kere sen vermedin ws yi çarda o gün arkadaşın vardı TÜRKİSGENCE yide tanırım ayrıca ilk wsmden sonra benden taktik isteyende sendin bunu hatırlatırım zaten ws şans işi veridim aldım yenerim diye bişey yok şansı yaver gden alır herkeste var 5244 hasar ben gibbi bi kaç kişininde 4946 hasarile 30/30 zırhı olyor tek fark o oda şansın yaver gitmezse kaybediyorsun
CELLAT sonunda yarın belli olucak kazanan kim bir sen kazanıyosun bir ben çeyrek finalden beri atığımız vslerde
kimse alınmasın gücenmesin sadece milletin çıkıp ben şöyleyim ben böyleyim demesine dayanamıyorum
Hayırlı Forumlar
Benim Maxım seninkinden fazla olması ve zırhımın 30/30 olmasına rağmen ve üstüne yücelen iksir içtiğim halde 3 ara vuruşumda ıska geçiyorsa kimse bilek ve alın teri demesin.Herkes bilir zamanında alın teri ile yapılan eşyalarla kimleri kimleri kestiğimizi.O yüzden hiç başka şeylere yormaya gerek yok tüm her şey ŞANS a dayalı.Ne kadar doğru ve mantıklı düşünenler düşünsün artık..
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
Yarı finalde rakbim Verderverememi tebrik ederim güzel ws ydi en çok zevk aldıgım ws buydu diyebilirim hatta. finaldeki rakibim oguzu turu geçtigi için tebrik eder başarılar dilerim 
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Lonca: Mevlana
çok sağol hüseyin finalde s2nle karşılaşmak benim için büyük zevk olucak seninde başarından dolayı bende seni tebrik ederim final ws si en zevkli geçeni olucak video alalım da ws nasıl atılır görsünler
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Hayırlısı be gülümFerhatreyizzzz yazdı:1.belli
AGeZeR ve AGeZeRR 2. kim onu düşünüyorum .. :geek:
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Megaloman
HA HA HA HA harikasın be canımyaLnizadam66 yazdı:Hayırlısı be gülümFerhatreyizzzz yazdı:1.belli
AGeZeR ve AGeZeRR 2. kim onu düşünüyorum .. :geek:![]()
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
İnan AGeZeRR ' i 2*0 yenmene rağmen bütün sunucu biliyor ki ..ADANALIYIKGARDAŞ .. RELAXEEFENDYY her zaman senden daha iyi büyücü. Niye mi kyLex ..niyesini çok merak ediyosan 5*1 .. 5*4 .. ve hani 150m vermediğin 7*2 leri buralara sereyim .Az daha gevezelik yapta görelim. Benle konuşurken 3 defa düşün 17 yaşındaki kyLex azda büyüklerine saygın olsun .Bütün sunucu senden nefret ediyor.Merandan zaten kaçışın ayrı bir facia neyse..hadi eyvAllah. 
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<