Kadim hidra

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sivas
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Kadim hidra

Mesaj gönderen Sivas »

ya arkadaşlar bir hayırsever çıksanda bana şu kadimi kesse kaç ay oldu hala kesemedim :D
Eskiler tanınır yeniler örnek alır !
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Re: Kadim hidra

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Sivas yazdı:ya arkadaşlar bir hayırsever çıksanda bana şu kadimi kesse kaç ay oldu hala kesemedim :D

iNŞ. bir kaç grup hayırsever çıkar. Teşkilat kadim hidra görevlni para ile yapıyor loo 10 m cik vermeye kıyamayanlar bekliyor tabii normal bişi.

Kadim hidra görevi için 1,600.000.000 oyun parası harcayan varmıdır sizce.?
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Sivas
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sivas »

ARZLODOS yazdı:
Sivas yazdı:ya arkadaşlar bir hayırsever çıksanda bana şu kadimi kesse kaç ay oldu hala kesemedim :D

iNŞ. bir kaç grup hayırsever çıkar. Teşkilat kadim hidra görevlni para ile yapıyor loo 10 m cik vermeye kıyamayanlar bekliyor tabii normal bişi.

Kadim hidra görevi için 1,600.000.000 oyun parası harcayan varmıdır sizce.?
10m param olsa dururmuyum :D yaptırırım ama oda yok
Eskiler tanınır yeniler örnek alır !
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Desqualders »

Kadim Kesmek Cok Kolay ya . 1 tane Full Taskanat Savascı Bulunur Gaffar Kolaylastıgı zaman herkese Düşmustur. 3 Ejder 1 Şifa Al git Kadime Eskisi Gibi 3/4/5 grubla Gitmen Gerekmıyor.
Siz Kismis Pi ?
Kullanıcı avatarı
basar2626
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gladio

Mesaj gönderen basar2626 »

ARZLODOS yazdı: 1,600.000.000

Hayal gücün iyiymiş yavrucuğum :)
Başar(49)
ResimResim
Her zaman BAŞARılı olacaksın !

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

basar2626 yazdı:
ARZLODOS yazdı: 1,600.000.000

Hayal gücün iyiymiş yavrucuğum :)
Hayal gücüm iyimiş diye bişi yok gercek bu sen hayal kurmaya çalış bence.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
EndopLazmikBuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Gece Süvarileri

Mesaj gönderen EndopLazmikBuyu »

Dün kestik gece 1de 26 kişiye kadim kesilmiştir

EndopLazmikBüyü , SeRKeŞ ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
alim240
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alim240 »

EndopLazmikBuyu yazdı:Dün kestik gece 1de 26 kişiye kadim kesilmiştir

SeRKeŞ dediğin arkadaş Spickylowe karakterimi aldı yeşil kesicez diye tam 45 dk grupta bekledim hiç bişi yazmadı bir baktım kadim kesiolar 45 dk boşa bekletti kısacası sizin yaptığınız kimine iyilik kimine kötülük 45 dk az bir süre değil . :ugeek:

Ha şunuda belirteyim Yaptığın ayıp beklettin dediğimde sanane ulan deyip yasaklamıştıda. :shock:
Kullanıcı avatarı
EndopLazmikBuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Gece Süvarileri

Mesaj gönderen EndopLazmikBuyu »

alim240 yazdı:
EndopLazmikBuyu yazdı:Dün kestik gece 1de 26 kişiye kadim kesilmiştir

SeRKeŞ dediğin arkadaş Spickylowe karakterimi aldı yeşil kesicez diye tam 45 dk grupta bekledim hiç bişi yazmadı bir baktım kadim kesiolar 45 dk boşa bekletti kısacası sizin yaptığınız kimine iyilik kimine kötülük 45 dk az bir süre değil . :ugeek:

Ha şunuda belirteyim Yaptığın ayıp beklettin dediğimde sanane ulan deyip yasaklamıştıda. :shock:
Senin şuanda laf ettiğin adamla 3 kez yeşil 4 kez kadim kestik 2 yeşili lodoslar için 1 yeşili ise SADECE TEK KİŞİ OLAN ARZ İÇİN 1 arz için kestik neyin kafasındasın sen ? Ve biz önce yeşil sonra kadim kestik hepside en fazla 10 dakika sürdü sen nasıl 45 dakika bekliyorsun ? Sonra bizim kadim kestiğimizi görüyorsun . Boş lafla gelme bana gel kadimi keseyim fazla laf yapma . O SeRKeŞ dediğin adam oyunda görebileceğin en baba adamlardan . Ona laf atacaksan önce bana atacaksın . Ben dün 26 kişiye kadim kestim . Ve sadece 1 arz için yeşil kestim gidip sorabilirsin ismi de Kimyaçı c ile değil ç ile ;) Ve 5 kere yazdık başka görevi olan var mı diye son grubu 2 kişi için kestik bana boş lafla gelme canımı ye .

ENDOPLAZMİKBÜYÜ
Resim
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

EndopLazmikBuyu yazdı: Senin şuanda laf ettiğin adamla 3 kez yeşil 4 kez kadim kestik 2 yeşili lodoslar için 1 yeşili ise SADECE TEK KİŞİ OLAN ARZ İÇİN 1 arz için kestik neyin kafasındasın sen ? Ve biz önce yeşil sonra kadim kestik hepside en fazla 10 dakika sürdü sen nasıl 45 dakika bekliyorsun ? Sonra bizim kadim kestiğimizi görüyorsun . Boş lafla gelme bana gel kadimi keseyim fazla laf yapma . O SeRKeŞ dediğin adam oyunda görebileceğin en baba adamlardan . Ona laf atacaksan önce bana atacaksın . Ben dün 26 kişiye kadim kestim . Ve sadece 1 arz için yeşil kestim gidip sorabilirsin ismi de Kimyaçı c ile değil ç ile ;) Ve 5 kere yazdık başka görevi olan var mı diye son grubu 2 kişi için kestik bana boş lafla gelme canımı ye .

ENDOPLAZMİKBÜYÜ
kadim kestim diye reklam yapıp egosunu tatmin ediyor arkadaş. 2 tane itemin var diye millete lanlu lunlu konuşamazsın yavrum. ha görevine yardım ediyorsan bunu hava atmak, reklam yapmak için yapma. milleti ezme yani. el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. serkeş dediğin velet 3-5 kişiye kadim kesecem diye yapmadığı reklam kalmadı bolgeden. abi mi diyelım? kralsınız sizmi diyelim? oyuna kendini fena kaptırmışsın koçum. geçen birine rica ettim gittik 4-5 kişi kestik tek laf etmedi adam. işte ben buna adam gibi adam derim. sizin yaptığınız gibi bölgeden milleti küçük düşürerek ve başa kalkarak yapmadılarda. demem o ki bu çapulculara 1 görev için itibar etmeyin beyler. sonra kendilerini fasulye sanıyorlar.

imzaya bak 2311 fizik yazmış. birde altını çizmiş sonradan görme. ben buz ve elektrık itemlerinide yazmanı beklerdım senın gibi ego sahibi birinden ama hayret ettim sanırım daha tamamlamadın onları. tamam abi kralsın sen fiziğin yeter mi diyelım imzanı gorunce? oyun bunlara kaldı işte cok yazık.
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.

“Genel Sohbet” sayfasına dön