sefacım burda sizi görmek ben ölmedim daha yaşıyorum demeniz bana çok çok yeterli oyunda neymiş ıyyylazkopatxxx yazdı:irfan abi hg missin daha gecen hafta konustuk senle bak gönlün var dönmeye :d alp sende ara beni biran önce)
( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR OLSU
Re: ( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR
la hani arıycaktın ilk işin sabah aramaktıordubeyi yazdı:insan bukadar erken ararmı ya uykumdan ettinNedenben yazdı:As Irfan Abı H:g Nezamandan BeLLı Gorusemıyorduk SenLe TeLden :hazır HatırLatmısken Sabah ILk Isım Senı Aramak OLucakordubeyi yazdı:selam arkadaşlar , burda okadar dolu okadar güzel günler yaşadımki,tabi zor geçen günlerimde oldu şüphesiz ama herşeye rağmen güzeldi. Eminönü sunucusunda başlayan yolculuğum orada 1.5 yıl sürdü ve tılsıma başladım tılsıma başladığımda oğlum 2 yaşındaydı ,şimdi ise 7 yaşında bakıyorumda zaman su gibi geçmiş gitmiş.bu geçen yıl içersinde kimisi okulu astı kimisi işini astı kimiside belkide çamaşır astıee gurbette olan vardır yada yatılı okuyan mutlaka
.herkezi çok özledim aranıza gelmeyeli çok oldu .bu oyunu bırakmak sigara bırakmaktan zor bunun da sebebi sadece ve sadece aekadaşlık bağı dostluk bağı tabiki .Nemutlu sizlere hala o dostluklar duruyorsa .Arada telde görüşüyorum arkadaşlarla ilk günki gibi heyecanlılar yeni yerler yeni itemler vb.
neyse yüce rabbim dosluğunuzu muhabbetinizi bozmasın Allaha emanet olun. (Alp paşa telini deyişmişsin bana ulaş bi zahmet .) Hunxhaşin . (irfan)
)) ilk işi beni aramakmış hahahaha
la preler uçuşuyo hala sende sen uyanamadın galiba
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Abı Ozur Unutmusumordubeyi yazdı:la hani arıycaktın ilk işin sabah aramaktıordubeyi yazdı:insan bukadar erken ararmı ya uykumdan ettinNedenben yazdı:As Irfan Abı H:g Nezamandan BeLLı Gorusemıyorduk SenLe TeLden :hazır HatırLatmısken Sabah ILk Isım Senı Aramak OLucakordubeyi yazdı:selam arkadaşlar , burda okadar dolu okadar güzel günler yaşadımki,tabi zor geçen günlerimde oldu şüphesiz ama herşeye rağmen güzeldi. Eminönü sunucusunda başlayan yolculuğum orada 1.5 yıl sürdü ve tılsıma başladım tılsıma başladığımda oğlum 2 yaşındaydı ,şimdi ise 7 yaşında bakıyorumda zaman su gibi geçmiş gitmiş.bu geçen yıl içersinde kimisi okulu astı kimisi işini astı kimiside belkide çamaşır astıee gurbette olan vardır yada yatılı okuyan mutlaka
.herkezi çok özledim aranıza gelmeyeli çok oldu .bu oyunu bırakmak sigara bırakmaktan zor bunun da sebebi sadece ve sadece aekadaşlık bağı dostluk bağı tabiki .Nemutlu sizlere hala o dostluklar duruyorsa .Arada telde görüşüyorum arkadaşlarla ilk günki gibi heyecanlılar yeni yerler yeni itemler vb.
neyse yüce rabbim dosluğunuzu muhabbetinizi bozmasın Allaha emanet olun. (Alp paşa telini deyişmişsin bana ulaş bi zahmet .) Hunxhaşin . (irfan)
)) ilk işi beni aramakmış hahahaha
la preler uçuşuyo hala sende sen uyanamadın galiba
)

-
- FareAdam Düşmanı
ordubeyi yazdı:Hb arkadaşlar tekrar sizlerde hgeldiniz yavaş yavaş olmuşları dökülüyo maşşalah maşallah.bu arada orduluyum emre .
Bi tane hemşehrim daha çıktı oyundaDD :mrgreen: :mrgreen:
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı
Sana selam olsun az biraz hayırsız güzel insan gözlerinden öpüyorum.