( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR OLSU

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ordubeyi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: ( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR

Mesaj gönderen ordubeyi »

lazkopatxxx yazdı:irfan abi hg missin daha gecen hafta konustuk senle bak gönlün var dönmeye :d alp sende ara beni biran önce :))
sefacım burda sizi görmek ben ölmedim daha yaşıyorum demeniz bana çok çok yeterli oyunda neymiş ıyyy :)
ordubeyi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ordubeyi »

ordubeyi yazdı:
Nedenben yazdı:
ordubeyi yazdı:selam arkadaşlar , burda okadar dolu okadar güzel günler yaşadımki,tabi zor geçen günlerimde oldu şüphesiz ama herşeye rağmen güzeldi. Eminönü sunucusunda başlayan yolculuğum orada 1.5 yıl sürdü ve tılsıma başladım tılsıma başladığımda oğlum 2 yaşındaydı ,şimdi ise 7 yaşında bakıyorumda zaman su gibi geçmiş gitmiş.bu geçen yıl içersinde kimisi okulu astı kimisi işini astı kimiside belkide çamaşır astı :)ee gurbette olan vardır yada yatılı okuyan mutlaka :).herkezi çok özledim aranıza gelmeyeli çok oldu .bu oyunu bırakmak sigara bırakmaktan zor bunun da sebebi sadece ve sadece aekadaşlık bağı dostluk bağı tabiki .Nemutlu sizlere hala o dostluklar duruyorsa .Arada telde görüşüyorum arkadaşlarla ilk günki gibi heyecanlılar yeni yerler yeni itemler vb.:)neyse yüce rabbim dosluğunuzu muhabbetinizi bozmasın Allaha emanet olun. (Alp paşa telini deyişmişsin bana ulaş bi zahmet .) Hunxhaşin . (irfan)
As Irfan Abı H:g Nezamandan BeLLı Gorusemıyorduk SenLe TeLden :hazır HatırLatmısken Sabah ILk Isım Senı Aramak OLucak :)
insan bukadar erken ararmı ya uykumdan ettin :))) ilk işi beni aramakmış hahahaha :) la preler uçuşuyo hala sende sen uyanamadın galiba :D
la hani arıycaktın ilk işin sabah aramaktı :))
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

ordubeyi yazdı:
ordubeyi yazdı:
Nedenben yazdı:
ordubeyi yazdı:selam arkadaşlar , burda okadar dolu okadar güzel günler yaşadımki,tabi zor geçen günlerimde oldu şüphesiz ama herşeye rağmen güzeldi. Eminönü sunucusunda başlayan yolculuğum orada 1.5 yıl sürdü ve tılsıma başladım tılsıma başladığımda oğlum 2 yaşındaydı ,şimdi ise 7 yaşında bakıyorumda zaman su gibi geçmiş gitmiş.bu geçen yıl içersinde kimisi okulu astı kimisi işini astı kimiside belkide çamaşır astı :)ee gurbette olan vardır yada yatılı okuyan mutlaka :).herkezi çok özledim aranıza gelmeyeli çok oldu .bu oyunu bırakmak sigara bırakmaktan zor bunun da sebebi sadece ve sadece aekadaşlık bağı dostluk bağı tabiki .Nemutlu sizlere hala o dostluklar duruyorsa .Arada telde görüşüyorum arkadaşlarla ilk günki gibi heyecanlılar yeni yerler yeni itemler vb.:)neyse yüce rabbim dosluğunuzu muhabbetinizi bozmasın Allaha emanet olun. (Alp paşa telini deyişmişsin bana ulaş bi zahmet .) Hunxhaşin . (irfan)
As Irfan Abı H:g Nezamandan BeLLı Gorusemıyorduk SenLe TeLden :hazır HatırLatmısken Sabah ILk Isım Senı Aramak OLucak :)
insan bukadar erken ararmı ya uykumdan ettin :))) ilk işi beni aramakmış hahahaha :) la preler uçuşuyo hala sende sen uyanamadın galiba :D
la hani arıycaktın ilk işin sabah aramaktı :))
Abı Ozur Unutmusum :D VaLLa Yaz Sezounu Basımızı KaLdıramıyoruz Isten Ama Ararsam Busefer Topuk Mevsunu Ben yapıcam Sana BıLEsın :)
Resim
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

ordubeyi yazdı:Hb arkadaşlar tekrar sizlerde hgeldiniz yavaş yavaş olmuşları dökülüyo maşşalah maşallah :).bu arada orduluyum emre .

Bi tane hemşehrim daha çıktı oyundaDD :mrgreen: :mrgreen:
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Sana selam olsun az biraz hayırsız güzel insan gözlerinden öpüyorum.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön