As Irfan Abı H:g Nezamandan BeLLı Gorusemıyorduk SenLe TeLden :hazır HatırLatmısken Sabah ILk Isım Senı Aramak OLucakordubeyi yazdı:selam arkadaşlar , burda okadar dolu okadar güzel günler yaşadımki,tabi zor geçen günlerimde oldu şüphesiz ama herşeye rağmen güzeldi. Eminönü sunucusunda başlayan yolculuğum orada 1.5 yıl sürdü ve tılsıma başladım tılsıma başladığımda oğlum 2 yaşındaydı ,şimdi ise 7 yaşında bakıyorumda zaman su gibi geçmiş gitmiş.bu geçen yıl içersinde kimisi okulu astı kimisi işini astı kimiside belkide çamaşır astıee gurbette olan vardır yada yatılı okuyan mutlaka
.herkezi çok özledim aranıza gelmeyeli çok oldu .bu oyunu bırakmak sigara bırakmaktan zor bunun da sebebi sadece ve sadece aekadaşlık bağı dostluk bağı tabiki .Nemutlu sizlere hala o dostluklar duruyorsa .Arada telde görüşüyorum arkadaşlarla ilk günki gibi heyecanlılar yeni yerler yeni itemler vb.
neyse yüce rabbim dosluğunuzu muhabbetinizi bozmasın Allaha emanet olun. (Alp paşa telini deyişmişsin bana ulaş bi zahmet .) Hunxhaşin . (irfan)
( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR OLSU
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: ( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR

- Ayhilallll
- Cin Avcısı
Aselam EmMi...
SEn Foruma Girermıydın ya
Gerceği ne zamandıR Bende girmiyoruM ama Telde Foruma Bir Şeyler Yazdım Deyince Merak Etdim Bakayım Bir Dedim Oyuna Dönersen Senlik Bir Savaşcı Dizdim ama Max HasaR Sen Elementi SeversiN
Fazla Yazmaya Gerek Yok Telle Görüşürüz.....
SEn Foruma Girermıydın ya
Gerceği ne zamandıR Bende girmiyoruM ama Telde Foruma Bir Şeyler Yazdım Deyince Merak Etdim Bakayım Bir Dedim Oyuna Dönersen Senlik Bir Savaşcı Dizdim ama Max HasaR Sen Elementi SeversiN
Fazla Yazmaya Gerek Yok Telle Görüşürüz.....
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
-
- FareAdam Düşmanı
As hg mişsen üstad..
Bu arada Ordu lumUsuunDD
Bu arada Ordu lumUsuunDD
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

Hb arkadaşlar tekrar sizlerde hgeldiniz yavaş yavaş olmuşları dökülüyo maşşalah maşallah
.bu arada orduluyum emre .
insan bukadar erken ararmı ya uykumdan ettinNedenben yazdı:As Irfan Abı H:g Nezamandan BeLLı Gorusemıyorduk SenLe TeLden :hazır HatırLatmısken Sabah ILk Isım Senı Aramak OLucakordubeyi yazdı:selam arkadaşlar , burda okadar dolu okadar güzel günler yaşadımki,tabi zor geçen günlerimde oldu şüphesiz ama herşeye rağmen güzeldi. Eminönü sunucusunda başlayan yolculuğum orada 1.5 yıl sürdü ve tılsıma başladım tılsıma başladığımda oğlum 2 yaşındaydı ,şimdi ise 7 yaşında bakıyorumda zaman su gibi geçmiş gitmiş.bu geçen yıl içersinde kimisi okulu astı kimisi işini astı kimiside belkide çamaşır astıee gurbette olan vardır yada yatılı okuyan mutlaka
.herkezi çok özledim aranıza gelmeyeli çok oldu .bu oyunu bırakmak sigara bırakmaktan zor bunun da sebebi sadece ve sadece aekadaşlık bağı dostluk bağı tabiki .Nemutlu sizlere hala o dostluklar duruyorsa .Arada telde görüşüyorum arkadaşlarla ilk günki gibi heyecanlılar yeni yerler yeni itemler vb.
neyse yüce rabbim dosluğunuzu muhabbetinizi bozmasın Allaha emanet olun. (Alp paşa telini deyişmişsin bana ulaş bi zahmet .) Hunxhaşin . (irfan)
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Ooo İrfan Ustam sen nerelerdesin ya kaç zamandır gözlerim arıyordu sseni şimdi anladm neden göremediğini
bu oyunda sevdiğim değer verdiğim iyi niyetli bir dostumuz oldun hep yine öylesin kendine dikkat et Rabbime emanetsin.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
-
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
haşim arada böyle göster kendini özletme biz bildiğin gibi buralardayız.kendine çok iyi bak
ALLAH ömür verdiyi müttetce buralarda olcaz hep inşşallah ,tılsım değişsin başka karakterlerde gelsin fark yapmıyor bizler değişmiyoruz inşşalah bundan emin olalım yeterRuTkaYx yazdı:Aleykum selam İrfan dayıııNasılsın abim benim? Bu oyunda özlediğim ve özleyeceğim nadir insanlardan birisin. Çok özlettin kendini. Hep soruyorum seni ama herkes bihaber bilmiyorum diyorlar. Bizler de oyunu bıraktık abilerimiz bıraktıktan sonra. Tılsım değişti bildiğin gibi değil. Sadece tılsım değil oyun ve bununla beraber insanlar da değişti. Yeni yeni kişiler var. Bunların içinde iyileri de var kötüleride. Bekleriz abim seni, eskisi gibi ifliss, solucan kesmiyoruz ama
(Yeniçerixrutkay~Amisosxxdüello)
Benim gözler çok aradı seni paşa vardiya deyişti şimdi sen ara eccükkurtreis yazdı:Ooo İrfan Ustam sen nerelerdesin ya kaç zamandır gözlerim arıyordu sseni şimdi anladm neden göremediğinibu oyunda sevdiğim değer verdiğim iyi niyetli bir dostumuz oldun hep yine öylesin kendine dikkat et Rabbime emanetsin.
hoşbulduk Defne tşk senide buralarda görmek güzel sizi gördükçe sankim oyuna gelesim geliyo , ama yok girmiycemdafnehazal35 yazdı:haşim arada böyle göster kendini özletme biz bildiğin gibi buralardayız.kendine çok iyi bak
En son ordubeyi tarafından 25 Tem 2012 00:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.