bi yardımcı olurmusunuz yönetici arkadaşlar
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
bi yardımcı olurmusunuz yönetici arkadaşlar
Bundan 2 yıl felan önce mynet hesabım vardı şimdi oyuna döndüm Fakat şifremi kullanıcı bilgilerimifelan unuttum nası ala bilirim hesabı bi bilgi vere bilirmisiiz lütfen ..
Sonxşovalye
Re: bi yardımcı olurmusunuz yönetici arkadaşlar
ismini unttuysan daha yeni üyelik aç ztn 3 yıl mynete girmeyince herşey siliniyor.Asiveyakisikli yazdı:Bundan 2 yıl felan önce mynet hesabım vardı şimdi oyuna döndüm Fakat şifremi kullanıcı bilgilerimifelan unuttum nası ala bilirim hesabı bi bilgi vere bilirmisiiz lütfen ..![]()
![]()
Mesajlar felan
- ugurbicici40
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
kullanıcı adını bilmiyorsan yapabilecek bişe yok gibi sanırım kullanıcı adını bilmen gerekiyor
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Mynet ile sona eren anlaşmalar sebebiyle artık Mynet hesaplar ile İKV'ye giriş yapılmamaktadır. Mynet hesabınızdaki karakterlerinizi ücretsiz olarak yeni açacağınız Sobee hesabına ücretsiz ve anında aktarabilirsiniz.
Hesabınızı nasıl aktarabileceğinizi aşağıdaki forum bağlantısından görebilirsiniz:
viewtopic.php?f=47&t=75243
Mynet üyeliğiniz ile ilgili destek almak için 0212 328 15 15 numaralı Mynet Müşteri Temsilcileri ile iletişime geçiniz. İKV Destek takımının Mynet üyelik bilgilerine doğrudan erişim izni bulunmamaktadır.
Bilginize sunar, iyi forumlar.
Mynet ile sona eren anlaşmalar sebebiyle artık Mynet hesaplar ile İKV'ye giriş yapılmamaktadır. Mynet hesabınızdaki karakterlerinizi ücretsiz olarak yeni açacağınız Sobee hesabına ücretsiz ve anında aktarabilirsiniz.
Hesabınızı nasıl aktarabileceğinizi aşağıdaki forum bağlantısından görebilirsiniz:
viewtopic.php?f=47&t=75243
Mynet üyeliğiniz ile ilgili destek almak için 0212 328 15 15 numaralı Mynet Müşteri Temsilcileri ile iletişime geçiniz. İKV Destek takımının Mynet üyelik bilgilerine doğrudan erişim izni bulunmamaktadır.
Bilginize sunar, iyi forumlar.