Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür

Mesaj gönderen Vandervaart »

quakex58 yazdı:Vander Emın ol o vs ler adam akıllı ayısız ıksırsz atıla sonucların yuzde 60 ı boyle olmazdı
Orası beni ilgilendirmez ne yasak ne serbest..Katılamıcan diye yaygara çıkardın.Katıldında ne oldu ?
Hicret
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hicret »

Yorukefe yazdı:xİMAMx / judge / mirkan / kanuni / punq /quake hariç herkesi yenebileceğimi düşünüyorum ama fazla iddalı olmayayım durumun neyi gösterceği velli olmaz. Rakibim punq ve diğerlerine tekrar başarılar diliyorum.
Alper Benide mi kesçen yoksa kanka :)
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yorukefe »

Hicret yazdı:
Yorukefe yazdı:xİMAMx / judge / mirkan / kanuni / punq /quake hariç herkesi yenebileceğimi düşünüyorum ama fazla iddalı olmayayım durumun neyi gösterceği velli olmaz. Rakibim punq ve diğerlerine tekrar başarılar diliyorum.
Kendi çarında olsan kesemem! ;) ;)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
blackearths
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: İKV KENDİ KAZDIĞI ÇUKURDA BOĞULUYOR

Mesaj gönderen blackearths »

İKV SEN TURNUVA YAPARAK ELİNDE OYUNCU TUTAMAZSIN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hicret
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hicret »

Yorukefe yazdı:
Hicret yazdı:
Kendi çarında olsan kesemem! ;) ;)
Ne fark edicek yNçeRixRiCHMeLL ile benim çarım arasında sadece gözlük farkı var sadece ondada finale çıkıcam inş. :D
Kullanıcı avatarı
MONEY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MONEY »

Yarı Finale Çıkan Arkadaşlara Tebrik ediyorum.Gerçekten Çekişmeli olacak Karşılaşmalar var iyi olan Kazansın .
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...

İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
Deathxjudge
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Mesaj gönderen Deathxjudge »

Yarı final karsılasmaları daha acıklanmadı ama ghost ws judge -- rıchmel ws ımam seklınde olacagını tahmın edıyorum sımdıden herkese basarılar :)
Deathxjudge TheNighTMaRee
Kullanıcı avatarı
kadim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen kadim »

KaPLaN yazdı:
Resim
Resim
Meran'ın cesur neferlerine selam olsun!

Düşmandan uzak olduğunda onu tanıyamazsın ama yakınındayken anlar ve zaaflarını bilirsin işte o an akıl oyunları başlar...

Şimdi herkes birbirine aynı soruyu soruyor acaba en iyi dövüşen silahına hakim savaşçı, en güçlü büyüleri yapan tehlikeli büyücü ve gerekirse can alan kudretli şifakar, kim olacak? Rakiplerine meydan okuyan neferlerin en iyi olanını belirlemek için kısa bir süre kaldı!

Sunucu Şampiyonası için yapılmış başvurular değerlendirildi ve bu başvurular arasından karşılaşmaları belirlemek üzere her sunucu için ayrı ayrı olmak üzere kur'alar List Randomizer yardımıyla çekildi.
Sunucu Şampiyonası için belirlenen fikstürü aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca yarı final ve final mücadeleleri elemelerin tamamlanmasının ardından yine bu konu altından duyurulacaktır.

SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI

Karakter Adı  
  -  
  -  
  Karakter Adı  
xİMAMx
  2  
  1  
Thetis
VAGRANTZeuS
  0  
  2  
xKaNuNi
IIxİBRaHiMxII
  1  
  2  
yNçeRixRiCHMeLL
YöRüKeFee
  2  
  1  
punq
ELEMİN
  0  
  2  
Choosensxghost
Kholpashalixloa
  2  
  0  
QuaKe
MirkanKIZIL
  0  
  2  
Deathxjudge
Tuzlaxteamxmurat
  2  
  1  
CryTek

]
  Yedek  
QuaKe
-
-
-
SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI - ÇEYREK FİNAL

Karakter Adı  
  -  
  -  
  Karakter Adı  
xİMAMx
  2  
  0  
xKaNuNi
yNçeRixRiCHMeLL
  2  
  0  
YöRüKeFee
Choosensxghost
  2  
  1  
Kholpashalixloa
Deathxjudge
  2  
  0  
Tuzlaxteamxmurat
BÜYÜCÜ KARŞILAŞMALARI
Büyücü sınıfından yeterli katılım olmadığı için Sunucu Şampiyonası Büyücü turu düzenlenmeyecektir.

ŞİFACI KARŞILAŞMALARI
Şifacı sınıfından yeterli katılım olmadığı için Sunucu Şampiyonası Şifacı turu düzenlenmeyecektir.

Neden böyle bir uygulama yapıldı? Turlarda Lonca savaşı gibi düzenlemeye neden gidilmiyor?
Katılımlara göre yapılan değerlendirmede Savaşçı ve Büyücü karşılaşmalarında büyük ödüle ulaşmak için 5 maç yapılırken, şifacı karşılaşmalarını katılımları göz önünde bulundurarak azalttığımızda daha az karşılaşma (örn. 2 maç) ile büyük ödüle ulaşılmasının diğer sınıflara haksızlık olacağı düşünülerek, yeterli katılımın olmadığı sunucularda bu turu iptal etme kararı alınmıştır.

Sunucu Şampiyonası düzenlenmeye devam edecek mi?
Evet.Sunucu Şampiyonası turnuvaları önümüzdeki aylarda düzenlenmeye devam edecek. Bunun yanı sıra etkinliğin işleyişi ve ödüllerde de farklılıklar görebileceksiniz. Bundan sonraki turnuvalarda kendine güvenen tüm oyuncularımız katılımlarını bekliyoruz.

Turnuvada yarışan tüm oyuncularımıza şimdiden başarılar diliyoruz.[/color]

YöRüKeFee ofasnıfi açmadığı için yneildi süresi vardı yoksa yörük laırdı
Resim

Resim
Hicret
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hicret »

kadim yazdı:
KaPLaN yazdı:
Resim
Resim
Meran'ın cesur neferlerine selam olsun!

Düşmandan uzak olduğunda onu tanıyamazsın ama yakınındayken anlar ve zaaflarını bilirsin işte o an akıl oyunları başlar...

Şimdi herkes birbirine aynı soruyu soruyor acaba en iyi dövüşen silahına hakim savaşçı, en güçlü büyüleri yapan tehlikeli büyücü ve gerekirse can alan kudretli şifakar, kim olacak? Rakiplerine meydan okuyan neferlerin en iyi olanını belirlemek için kısa bir süre kaldı!

Sunucu Şampiyonası için yapılmış başvurular değerlendirildi ve bu başvurular arasından karşılaşmaları belirlemek üzere her sunucu için ayrı ayrı olmak üzere kur'alar List Randomizer yardımıyla çekildi.
Sunucu Şampiyonası için belirlenen fikstürü aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca yarı final ve final mücadeleleri elemelerin tamamlanmasının ardından yine bu konu altından duyurulacaktır.

SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI

Karakter Adı  
  -  
  -  
  Karakter Adı  
xİMAMx
  2  
  1  
Thetis
VAGRANTZeuS
  0  
  2  
xKaNuNi
IIxİBRaHiMxII
  1  
  2  
yNçeRixRiCHMeLL
YöRüKeFee
  2  
  1  
punq
ELEMİN
  0  
  2  
Choosensxghost
Kholpashalixloa
  2  
  0  
QuaKe
MirkanKIZIL
  0  
  2  
Deathxjudge
Tuzlaxteamxmurat
  2  
  1  
CryTek

]
  Yedek  
QuaKe
-
-
-
SAVAŞÇI KARŞILAŞMALARI - ÇEYREK FİNAL

Karakter Adı  
  -  
  -  
  Karakter Adı  
xİMAMx
  2  
  0  
xKaNuNi
yNçeRixRiCHMeLL
  2  
  0  
YöRüKeFee
Choosensxghost
  2  
  1  
Kholpashalixloa
Deathxjudge
  2  
  0  
Tuzlaxteamxmurat
BÜYÜCÜ KARŞILAŞMALARI
Büyücü sınıfından yeterli katılım olmadığı için Sunucu Şampiyonası Büyücü turu düzenlenmeyecektir.

ŞİFACI KARŞILAŞMALARI
Şifacı sınıfından yeterli katılım olmadığı için Sunucu Şampiyonası Şifacı turu düzenlenmeyecektir.

Neden böyle bir uygulama yapıldı? Turlarda Lonca savaşı gibi düzenlemeye neden gidilmiyor?
Katılımlara göre yapılan değerlendirmede Savaşçı ve Büyücü karşılaşmalarında büyük ödüle ulaşmak için 5 maç yapılırken, şifacı karşılaşmalarını katılımları göz önünde bulundurarak azalttığımızda daha az karşılaşma (örn. 2 maç) ile büyük ödüle ulaşılmasının diğer sınıflara haksızlık olacağı düşünülerek, yeterli katılımın olmadığı sunucularda bu turu iptal etme kararı alınmıştır.

Sunucu Şampiyonası düzenlenmeye devam edecek mi?
Evet.Sunucu Şampiyonası turnuvaları önümüzdeki aylarda düzenlenmeye devam edecek. Bunun yanı sıra etkinliğin işleyişi ve ödüllerde de farklılıklar görebileceksiniz. Bundan sonraki turnuvalarda kendine güvenen tüm oyuncularımız katılımlarını bekliyoruz.

Turnuvada yarışan tüm oyuncularımıza şimdiden başarılar diliyoruz.[/color]

YöRüKeFee ofasnıfi açmadığı için yneildi süresi vardı yoksa yörük laırdı

ben o ws yi bileğimin hakkıyla aldım emin olabilirsin tekrar ws derseniz oyunda atabiliriz
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

ricmhel vs judge ..... final olur
ve ricmhel 2*1 kazanır
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır