Arkadaşlar bildiğiniz gibi İKV 1 Aylık Plus Paketi 1180 Akçe.1180 akçe için maalesef en az 1500 akçe yüklememiz gerekiyor hesabımıza.Bunun yaşanmaması için 1 Aylık Plus Paketinin 1000 akçe yani 10 TL olmasını öneriyorum.Tabii ki kalıcı olarak bir indirim söz konusu olması gerekiyor.
Bununla ilgili İKV desteğe 2. defa öneride bulundum.
Sizinde desteklerinizi bekliyorum.Lütfen bu konuya yorum yapmak yerine İKV destek-iletişim/İKV Dükkan bölümünden benim ve bir çok arkadaşımızın önerisine destek olun.
Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
İKV 1 Aylık Plus Paketi ?
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İKV 1 Aylık Plus Paketi ?
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
-
- FareAdam Düşmanı
Re: İKV 1 Aylık Plus Paketi ?
Destek takımının verdiği cevap ;
Merhaba,
İKV Plus Paket, şu anda Özel Ramazan Paketi adı altında 1995 Akçe değerindeki Karakter Adı Değiştirme ürünü ile birlikte çom özel bir indirimle Dükkan'da satışa sunulmuştur. Bu paket içerisinde Plus Paketi neredeyse 1/3 fiyatına alabilirsiniz.
Ayrıca Çemberlitaş Kutu ve 3 Aylık Plus Paketle birlikte aylık Plus Paketi daha ucuza alabilirsiniz.
İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Merhaba,
İKV Plus Paket, şu anda Özel Ramazan Paketi adı altında 1995 Akçe değerindeki Karakter Adı Değiştirme ürünü ile birlikte çom özel bir indirimle Dükkan'da satışa sunulmuştur. Bu paket içerisinde Plus Paketi neredeyse 1/3 fiyatına alabilirsiniz.
Ayrıca Çemberlitaş Kutu ve 3 Aylık Plus Paketle birlikte aylık Plus Paketi daha ucuza alabilirsiniz.
İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Kesinlikle indireceklerini sanmıyorum. Bu durum onların yararına olan bir şey. Neden 15 lira kazanmak varken 10 lira kazanmak istesinlerki ?
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
IKV1 yaz 7999 a gönder hala olmuyormu o , kalkmış olabilir
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
-
- FareAdam Düşmanı
Pes etmek yok.1 aylık plus paketi için 1500 akçe vermek istemiyorum.Ben ve çoğu arkadaşım bu fiyattan rahatsız.Fiyatı 1000 akçe yani 10tl yapmaları onların yararına olur.Satışları artar ve oyuncular mutlu olur.XxDiDaSxX yazdı:Kesinlikle indireceklerini sanmıyorum. Bu durum onların yararına olan bir şey. Neden 15 lira kazanmak varken 10 lira kazanmak istesinlerki ?
- unkurabiyesi
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
1 Aylık plus paketin 1000 akçe olması konusuna bende katılıyorum. Bu fikri destekliyorum, bu tüm oyuncuların yararına olacak birşey çünkü. Umarım destek ekibide bunu anlar ve yuvarlak cevaplarla savuşturmak yerine, taleplere cevap vermelerini ve destek ekibi olarak kime destek olduklarını unutmamalarını hatırlatmak isterim.
unKURABİYESİ
Tarçın
Tarçınlıkurabiye
Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır.
Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.
http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0
Tarçın
Tarçınlıkurabiye
Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır.
Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.
http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0
-
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar önerime sıcak bakanlar lütfen Destek İletişim/İKV Dükkan adresinden bu öneriyi yollamaları rica olunur.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bu işin onlar için esprisi burada zaten.Ordaki 180 akçe için 5 tl kazanıyorlar işte
Bunu değiştirmezler heralde.
-
- FareAdam Düşmanı
1000 akçe olması hem onların hem bizim yararımıza olur.Böyle bir indirimin gerçekleşmesi imkansız değil.Auril yazdı:İKV YONETIMI- nasıl para kazanırım ???