Çar taşıtmak zorunda bırakmayın bizi

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Neowin
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çar taşıtmak zorunda bırakmayın bizi

Mesaj gönderen Neowin »

Meranda yasanan olaylar e.ö sunucusunda bır cok arkadasımızı derınden yaraladı ınternet uzerınden tek yapabılecegımız sey o lonca hangı klandaysa karsı klana gecıp oyunu dar etmek lafı cok uzatmak ıstemıyorum Bize çar taşıtmak zorunda bırakmayın gelirsek sancagınızda bıle nefes aldırmayız size...
NeoWIN
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Re: Çar taşıtmak zorunda bırakmayın bizi

Mesaj gönderen MackRuLz »

Söz konusu lonca adı batsın arz. Bu sunucuda da arzlar lodoslara oranla baya bi kalabalık arzların desteği olmadan zor yani
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

Olay nedir beyler ??
SerdarUSTA
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtadmin »

Boş ver arkadaşım bu lonca leş kargası zaten. Kafaya takmaya değmez. :)
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

sirjudgester yazdı: Olay nedir beyler ??
Konu Kürt isimli loncanın densizliği sanırsamki bu mevzu eminönü sunucu genel etkileşiminde de yer almış
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Meranda dün bunlar yine apo diye yazıyınca meran sakınleri dayanamyıp isyan eti buna karşılık gm EGELİM onlara değil o yazıyı niye yazıyorsunuz diyen oyunculara susturma ve ban vermiştir kürt loncası klandan küfür etmiş hiç bi ceza almamıştır gm oyundayken fotolar foruma atıldı ve fotolar 5 dk içerisnde kaldırıldı kınamak için saat 14:00 daherkesi bekleriz .. bütün sunucular katılcak e.ö sunucusunda bekleriz
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kardeşim , Meran ilk açıldığı günden beridir meran sunucusundayım . Allah bizi sınıyor mu bilmiyorum , o kadar *erefsiz , küfürbaz doldu ki sunucu bazen alıp loncamı başka sunucuya geçesim geliyo ama biliyorum orada da öyleleri vardır kaçmak onlara cesaret verecektir. Bunu bildiğimden bir yere gitmeyeceğiz onlar gidene kadar ...
Yönetim konusuna gelince . Oyunda eşitliği sağlamak için elinden geleni esirgemediğini idaa eden yönetimdeki arkadaşlara bu lafım . Oyun kuruldu destek verin dediniz , aranızda belki oyun acıldıgında oyundan haberı olmayan yöneticiler de olabilr ama biz vardık . Adamlar klandan dertleri nedir bilmem , bana ağza alınamyacak küfürler ediyorlar, adamı yasaklıyorum başka chara geçip gene küfrediyor artık dayanamayıp (dediğim laf aynen şöyle ne eksik ne fazla ) "*ötun yiyorsa gel bu lafı yüzüme söyle " . Sonuç , ben 1 hafta susturuluyorum , adamda tık yok küfretmeye devam ediyo . Beni şikayet eden 1 tek o vardır diye tahmin ediyorum onu belki 50*60 kişi ben ceza alıyorum o adamın küfretmesine göz yumuluyor .
Artık müdahale edecekseniz edin çünkü bu olanlar bardağı taşırdı . Sunucuda klanı kapatıp oynamaya çalışıyorum buna kimin hakkı var soruyorum burdan . Bizi 3*5 çapulcuya tercih ediyosanız söyleyin bari istenmediğimiz yerde durmayalım ...
DeaTHxSeDoO

Arkadaşlar lütfen tepkinizi ortaya koyun, ikv yönetimi bu gm ye gerekli cezayı vermeyecek mi. Bu olay fotolarla kanıtlanmış ama hemen kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Açıldığı İLK Günden BERİ MERAN OYUNCUSUYUM.
Öncelikle Olayın Sahibi lonca dünkü protesto yürüyüşünde gm'ler geldiğinde eline Türk bayrağı alıp Gmlerin gözlerini boyamıştır.Ve onlar çıkınca 1 level çarlarına geçip gene sloganlarını atmaya devam etmiştir.Dün akşam gm gene geldi meranda bu adamlara karşı çıkan ONLARCA adamı BLOK veya Susturma Cezasına çarptırdı.

AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM İKV YÖNETİCİLERİ !

BEN VE DİĞER ARKADAŞLARIM MERANDA OLDUĞUMUZ SÜRECE BU TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SAVUNAN ADAMLARI BARINDIRMIYACAĞIZ !

SİZDE 30 TL akçe alıyorlar diye bunları koruyun YAZIKLAR OLSUN ve haklarımız HARAM ZIKKIM OLSUN !
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Türkiye Cumhuriyeti Türk kanıyla kuruldu.Bu kanın üstüne basacak insan daha anasının karnından doğmadı !
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

Oyunda siyasi içerikli char , lonca vs açmak yasak değil mi kardeşim . Sizin yaptırımlarınız neye dayalı oluyor . Burdan konuşmak boş geliyo çünkü hiçbir adım yok . Son çare fuarda yüzyüze konuşmak bu konuyu yetkililerle . Artık adam akıllı çözüm bulamassanız o zaman günah bizden gider demedi demeyin şimdi sabrediyoruz . Ha bırakıp gitmek en kolayı , şu şartlarda yaptıgınız yoneticilik de bizi buna yapmaya zorluyor ama sırf o *erefsizlere meydanı bırakmamak için bir yere gitmiyeceğiz . Bu iş milliyetçilik falan değil belli sınırları aştı bunlar artık , oyun içinde adamlar Türkiye ' nin en büyük katilini övüyolar biz de bişey demeden öylece onları mı seyredeceğiz . Öyle düşünenler dediğim gibi fuara kadar sabrederim , hallettiniz hallettiniz yoksa kimsenin gözünün yaşına bakmıyacağız . Bizim amacımız oyun oynamak güzel vakit geçirmek , adamlar siyaset yapıyo nelerin döndüğünün farkında mı değilsiniz 3 maymunu mu oynuyosunuz , oynuyorsanız bunu neden yapıyorsunuz aklım almadı hala ...
SerdarUSTA
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön