Karakterimi Sildim | Gulyabani

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Karakterimi Sildim | Gulyabani

Mesaj gönderen Gulyabani »

Dahil olduğum loncaya ve diğer arkadaşlara ulaşma fırsatı bulmadım. Önce eşyaları tek tek sildim sonra karakterleri sildim. Haberiniz olsun. Gerekçe ardı ardına aldığım uzun süreli hak etmediğim cezalardı.
Fetullah, Mehmet, Mustafa... Oyun içinde konuşamadım, biriniz bu forum mesajını görüp bana kızmazsınız artık. Hayatınızın geri kalanında başarılar dilerim.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Re: Karakterimi Sildim | Gulyabani

Mesaj gönderen Splash »

Gulyabani yazdı:Dahil olduğum loncaya ve diğer arkadaşlara ulaşma fırsatı bulmadım. Önce eşyaları tek tek sildim sonra karakterleri sildim. Haberiniz olsun. Gerekçe ardı ardına aldığım uzun süreli hak etmediğim cezalardı.
Fetullah, Mehmet, Mustafa... Oyun içinde konuşamadım, biriniz bu forum mesajını görüp bana kızmazsınız artık. Hayatınızın geri kalanında başarılar dilerim.
Aramıza hoşgeldin kardeşim
Kullanıcı avatarı
izlenimci
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Tek Yürek

Mesaj gönderen izlenimci »

Gulyabani yazdı:Dahil olduğum loncaya ve diğer arkadaşlara ulaşma fırsatı bulmadım. Önce eşyaları tek tek sildim sonra karakterleri sildim. Haberiniz olsun. Gerekçe ardı ardına aldığım uzun süreli hak etmediğim cezalardı.

Oyun 1 nebze olsun rahatladı çok sevindim tekrar dönmemen dileğiyle hayatında başarılar.
Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Magician »

Süper oldu çok sevindim şu anda inş bi daha da başlamaman dileğiyle
allahu ekber
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Eyvallah gençler. Sizlere iyi eğlenceler, oyuna asla geri dönmeyeceğimden emin olabilirsiniz :)
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck

“Genel Sohbet” sayfasına dön