Dahil olduğum loncaya ve diğer arkadaşlara ulaşma fırsatı bulmadım. Önce eşyaları tek tek sildim sonra karakterleri sildim. Haberiniz olsun. Gerekçe ardı ardına aldığım uzun süreli hak etmediğim cezalardı.
Fetullah, Mehmet, Mustafa... Oyun içinde konuşamadım, biriniz bu forum mesajını görüp bana kızmazsınız artık. Hayatınızın geri kalanında başarılar dilerim.
Karakterimi Sildim | Gulyabani
Karakterimi Sildim | Gulyabani
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: Karakterimi Sildim | Gulyabani
Aramıza hoşgeldin kardeşimGulyabani yazdı:Dahil olduğum loncaya ve diğer arkadaşlara ulaşma fırsatı bulmadım. Önce eşyaları tek tek sildim sonra karakterleri sildim. Haberiniz olsun. Gerekçe ardı ardına aldığım uzun süreli hak etmediğim cezalardı.
Fetullah, Mehmet, Mustafa... Oyun içinde konuşamadım, biriniz bu forum mesajını görüp bana kızmazsınız artık. Hayatınızın geri kalanında başarılar dilerim.
- izlenimci
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tek Yürek
Gulyabani yazdı:Dahil olduğum loncaya ve diğer arkadaşlara ulaşma fırsatı bulmadım. Önce eşyaları tek tek sildim sonra karakterleri sildim. Haberiniz olsun. Gerekçe ardı ardına aldığım uzun süreli hak etmediğim cezalardı.
Oyun 1 nebze olsun rahatladı çok sevindim tekrar dönmemen dileğiyle hayatında başarılar.
- Magician
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Süper oldu çok sevindim şu anda inş bi daha da başlamaman dileğiyle
allahu ekber
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
görüşürüz
Eyvallah gençler. Sizlere iyi eğlenceler, oyuna asla geri dönmeyeceğimden emin olabilirsiniz 
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck