OZEL RAMAZAN PAKETI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ferdi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

OZEL RAMAZAN PAKETI

Mesaj gönderen ferdi »

bugun cemberlıtas kutu yukledım hesabıma ama onunla b ırlıkte geldı sanırım ozel ramazan paketı geldı ısım degıstırme hakkı ve 1 aylık plus paket verıyor fakat ısım degıstırmeyı denedıgımde hakkınız yok dıyor nasıl bır celıskı nasıl bır sacmalıktır bu. paketın suresının dolmasına 30 dk kaldı su an ıtıbarı ıle ama ne destek den cevap alabıldım hede kullanabıldım kardesım bı hedıye verdınız onuda kullandırtmıyosunuz.
Kullanıcı avatarı
Index
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca Beta

Re: OZEL RAMAZAN PAKETI

Mesaj gönderen Index »

kardeşim onlar birbirinden farklı paketler kutu alana onlar filan veren yok kutu kendi içerisindekilerle sınırlı diğerleride bir indirimli ürün paketidir.
Eminönü ---> İndex

Resim
ferdi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ferdi »

tmm da kardes su anda benım urumlerım bolumunde gorunuyor bu paket hesaba tanımlanmıs olarak ozel ramazan paketı adı altında detayına baktıgımda 1 aylık plus paket ve ısım degıstırme hakkı goruyorum fakat ısım degıstırme yapmıyor paket nerden geldı bılmıyorum urunlerım bolumunden gorebıldıgıme gore kullanabılmem lazım
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ferdi yazdı:bugun cemberlıtas kutu yukledım hesabıma ama onunla b ırlıkte geldı sanırım ozel ramazan paketı geldı ısım degıstırme hakkı ve 1 aylık plus paket verıyor fakat ısım degıstırmeyı denedıgımde hakkınız yok dıyor nasıl bır celıskı nasıl bır sacmalıktır bu. paketın suresının dolmasına 30 dk kaldı su an ıtıbarı ıle ama ne destek den cevap alabıldım hede kullanabıldım kardesım bı hedıye verdınız onuda kullandırtmıyosunuz.

O hediye degil indirmli bir paket 2300 akçe ödedinmikide isim değiştirme hakkımı kullnamıyom diyon loo.

Kutu yükledisen onun plsunu kulanıyorsun.
Ürümlerimde gözküyor dedgin Simdiki hediye Ramazan Hediye paketi isimler yer değiştirmiş Bende 4 tane Özel ramazan paketi gözküyor bende 4 defa isim değiştrime hakkımı oluyor senin düğşüncenle akçeli ürün o akçe ile alacan onu normal Ramazan hediye paketi beleş yani eski aDI İLE öZEL RAMAZAN PAKETİ simdki yeni adı ramazan hediye paketi.

Neyse destekten cevap bekleme da o paket o paket degil yani sana isim kullanma hakkı veren bir ürün yok beleş oalrak.
sen daha önceden aldığın için o gözküyor sende o bitince yeni bir tane alınca o zaman ramazan hediye paketi oalrak gözükecek.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

HEDİYE PAKETİ!
Ramazan ayı boyunca her gün Dükkan'dan ücretsiz olarak alabileceğiniz Ramazan Hediye Paketinin sağladığı avantajlardan sadece sahurda değil tüm gün yararlanabileceksiniz! Hem de bu avantajlar Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Yağma, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara da ekleniyor!

Hediye Paketinde neler var?
Sarraf Şans Artırıcı (%30)
Maden Şans Artırıcı (%30)
Lokman Şans Artırıcı (%30)
Sığınaklar Yağma Arttırıcı (%30/%30)
Migrat Yağma Arttırıcı (%30/%30)
Lonca Puanı ve EXP Bonus (%20) Arttırıcı

23.07.2012-29.07.2012
Plus Paket ve Karakter Adı Değiştirme Hakkı tek bir pakette! Özel Ramazan Paketinde her iki ürüne de %30 indirimle sahip olabileceksiniz! Hafta boyunca erişebileceğiniz bu özel paketi kaçırmayın!
İçeriğinde 1180 Akçe değerinde 1 Aylık Plus Paket ve 1990 Akçe değerinde Karakter Adı Değiştirme Hakkı (1 Karakter) ürünlerini barındıran Özel Ramazan Paketi sadece 2250 Akçe!

2250 akçe varmı arkdaş cantanda ozaman bunu alacan yoksa hediye ile yetinecek kısacası bu hata yok sende.Kutu bugun yüklediğinde gözüktü diye bişi yok almısın zati ürünü daha önceden yani simdki adı hediye paketi 30 dakika sonra bitince o aldığın ürün Ramazan hediye paketi olarak gözükmese gel yanıma döv beni.

Varbe millet ne kadar hassamış ha Nerul abisi Özel ile hediye arasındaki fark neymiş beee.
Özeli sonradan hediye yaaprsanız oalcagı bu milletin aklı karışır.
A R Z L O D O S
ferdi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ferdi »

O hediye degil indirmli bir paket 2300 akçe ödedinmikide isim değiştirme hakkımı kullnamıyom diyon loo.

Kutu yükledisen onun plsunu kulanıyorsun.
Ürümlerimde gözküyor dedgin Simdiki hediye Ramazan Hediye paketi isimler yer değiştirmiş Bende 4 tane Özel ramazan paketi gözküyor bende 4 defa isim değiştrime hakkımı oluyor senin düğşüncenle akçeli ürün o akçe ile alacan onu normal Ramazan hediye paketi beleş yani eski aDI İLE öZEL RAMAZAN PAKETİ simdki yeni adı ramazan hediye paketi.

Neyse destekten cevap bekleme da o paket o paket degil yani sana isim kullanma hakkı veren bir ürün yok beleş oalrak.
sen daha önceden aldığın için o gözküyor sende o bitince yeni bir tane alınca o zaman ramazan hediye paketi oalrak gözükecek.
ferdi yazdı:bugun cemberlıtas kutu yukledım hesabıma ama onunla b ırlıkte geldı sanırım ozel ramazan paketı geldı ısım degıstırme hakkı ve 1 aylık plus paket verıyor fakat ısım degıstırmeyı denedıgımde hakkınız yok dıyor nasıl bır celıskı nasıl bır sacmalıktır bu. paketın suresının dolmasına 30 dk kaldı su an ıtıbarı ıle ama ne destek den cevap alabıldım hede kullanabıldım kardesım bı hedıye verdınız onuda kullandırtmıyosunuz.

güzel kardesım sence bı paketı gorup de ıcerıgıne bakmayı beceremeyecek kadar acızmıyız detayına bakıyorum ramazan hedıye paketınde sarrraf loman arttırıcı felan var kenan junon cart curt. hemen yanında ozel ramazan paketını goruyorum hesabımda tanımlanmıs olarak. detayın bakıyorum 1 aylık plus paket ve ısım degıstırme var. hesabımda yuklu olan bı seyı kullanmak ıstemek hakkım dıye dusunuyorum
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Varsa kullan alla alla bizde yok öyle bişi diyoruz bendede 4 adet var diyorum bende acizmiyimde kullnmayacak isim değişikliğinden boyle bir sonuç ortaya çıktı hani senin hesabında 2250 akçe ödemedisen boyle bişiden faydalanmanın imkanı yok diyoruz kötü bişide demiyoruz yardımcı olak diyoruz. Anlamıyorsunuz. Ben ne yapam gökdelendenmi atam kendimi.

Sen ürümlerin bolumunden degilde Akçe hareketlerinden bakmış olmasın ürümlerim bolumunde gözküyorsa Destekten gelen cevabı bekle artık.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön