Yeter artık be yeter. Ejder'i olmayan insan değilmi ?
Yeter artık be yeter. Ejder'i olmayan insan değilmi ?
uzun zaman sonra oyuna tekrar başladım. dolayısıyla ejderim yok ama azat itemlerim yok. kimse beni sığınaklara yada migrata almıyor. 4 ejder 1 şifa'lı grup vardı söyledim benide alırmısınz diye adamların dediği cümle: bu grupta eziklere yer yok. o an öyle küfürler geçtiki içimden. ne yani bu oyunda ejderimiz yada kıyamet türü itemlerimiz yok diye doğru dürüst oynayamıycakmıyız ? bizde istiyoruz sizin gibi amplikatörleri takmayı. kenandan düşen itemleri giymeyi. ama fırsat vermiyolar. çoğu oyuncu bundan muzdarip. Allah rızası için diyorum artık ya şu soruna bi çare bulun. soğuttular oyundan o derece. lütfen biraz daha tolerans gösterin ejderi olmayan oyunculara. bizde girebilsek grup bölgelerine belki düşürebileceğiz yeni itemler. :evil:
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- NothingManxI
- İri Fare Avcısı

Re: Yeter artık be yeter. Ejder'i olmayan insan değilmi ?
Grup bölgesi artık
Grup bölgesi değil ,
İnsanların gözünü hırs bürümüş. Ben çok iyi bilirim sığınak ilk geldiğinde 300-500 ekektrikli charlar ile "KOŞTURMA" taktiğini kullanarak 2 kişi bir slotu 2 kişi bir slotu , tank bir slotu ipüzerine alıp yaptiğımız kesimleri.
Şimdi öylemi? Dk cı büyücümle şifayı yanıma alıp tek başıma , 5 slot kesiyorum. Zaten adam başına 1 grup düşmüş oluyor bu mantıkla.
Yani demek istediğim şey şu ; eskiden bir zorluk takımlaşma eğlence varken
Şimdi
Yakında dostlarınla girmezsen sohbet kanalında klan panelinden , sarı yazılardan başka birşey yok.
Ben çok grup kurdum , tek çemberli dizili ben ve şifacı dostum, geri kalan 3 büyücü 500-600 elektrikli, birde tank alıyorum farabi solucan eldiven için.
Peki sonra ne oldu?
Çt den 1 gaffarda fullenip Yeni charlarıma / mıza ezik demeye başladılar.
Değmez. Artık kimseyi içeri BEN sokmuyorum,+900 elektriğin varmı? Yoksa kolay gelsin.
Grup bölgesi değil ,
İnsanların gözünü hırs bürümüş. Ben çok iyi bilirim sığınak ilk geldiğinde 300-500 ekektrikli charlar ile "KOŞTURMA" taktiğini kullanarak 2 kişi bir slotu 2 kişi bir slotu , tank bir slotu ipüzerine alıp yaptiğımız kesimleri.
Şimdi öylemi? Dk cı büyücümle şifayı yanıma alıp tek başıma , 5 slot kesiyorum. Zaten adam başına 1 grup düşmüş oluyor bu mantıkla.
Şimdi
Yakında dostlarınla girmezsen sohbet kanalında klan panelinden , sarı yazılardan başka birşey yok.
Ben çok grup kurdum , tek çemberli dizili ben ve şifacı dostum, geri kalan 3 büyücü 500-600 elektrikli, birde tank alıyorum farabi solucan eldiven için.
Peki sonra ne oldu?
Değmez. Artık kimseyi içeri BEN sokmuyorum,+900 elektriğin varmı? Yoksa kolay gelsin.
Since 15 Ekim 2007.
Banlanma durumlarında burdayım..
NothingxSeries forum kullanıcı adı ile
NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI [*][/color][/i][/center]
Banlanma durumlarında burdayım..
NothingxSeries forum kullanıcı adı ile
Nothing Series =>
NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI [*][/color][/i][/center]
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Kardesim sendede hiç bisey yok diz azat cevo maden basında bekle al ejdersizlerle motorin kes item düşür sonra arkadas yap az gir gruplara ben öyle yaptım
eline sağlık kardeşim çok güzel yazmışsın. ama herkes o 'Çt den 1 gaffarda fullenen' kesimde değil. yani en azından ben ve birçok tanıdığım değil. bizde imkan bulsak ve keşke migrat yada sıgınaklara girebilsek. ama o imkanı bulamıyoruz. dediğin gibi eskiden KOŞTURMA taktiğini kullanarak kesilirdi ve birlik beraberlik vardı. şimdi herkes bireyselleşmiş ve egoları tavan yapmış insanların. çok yazık. bizim gibi oyunculara yazık oluyoNothingManxI yazdı:Grup bölgesi artık
Grup bölgesi değil ,
Şimdi
Peki sonra ne oldu?
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
azat itemlerim var birader ama yinede almıyolar. ejderin yok diyolar. sığınak yapıcak ejdersizleri bulmakta çok zor. ejder yapmak istiyorumda olmuyor işte maden çekemiyorum çıkmıyor yani. itemle olur sanıyorum ama onada fırsat vermiyolarSanaLBeLa yazdı:Kardesim sendede hiç bisey yok diz azat cevo maden basında bekle al ejdersizlerle motorin kes item düşür sonra arkadas yap az gir gruplara ben öyle yaptım
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
cok sacma konusuyorsunuz ya bu oyuna bi emek sarf etmeden bi yere gelemessinz yok ejdersiz neden girilmio biz m4lmyz ki para harcayp ejder uretiyorz sende hazIra konma pesindesin tabi bi halt yapmadan grba girmek ordan kenanI fullemek sonra miqrat yok oyle yagma emek vericeksinki karsiligini alasn ben zorundamym kenani 3o dk de kesmek varken 1 saate keseym isim var gucum var siz anca bos konusursunz...
Kısacası BLanK 
rahat ve hızlı yüksek hasarlı oyuncularla kesmek varken niye düşük hasarlı oyuncu alayım grubuma?
Ejder üreten de haklı, üretmeyen de. Ortası yok yani bu olayın. Eğer girmek istiyorsan ejder üret.
Sana ayrı bir tavsiyem daha olacak:
Hiç grup bölgeleriyle uğraşma. Eğer sıkılmıyorsan otur maden başına. Onları sat para gelsin. Sonra da reçete alıp gerekli itemleri üret. Üstünü dizdikten sonra da "zevk" için istediğin grup bölgesine gir. Yoksa "şanssızlık"dan felan da çok yanar canın. Hiç gerek yok can sıkmaya. Oyun bu.
Sana ayrı bir tavsiyem daha olacak:
Hiç grup bölgeleriyle uğraşma. Eğer sıkılmıyorsan otur maden başına. Onları sat para gelsin. Sonra da reçete alıp gerekli itemleri üret. Üstünü dizdikten sonra da "zevk" için istediğin grup bölgesine gir. Yoksa "şanssızlık"dan felan da çok yanar canın. Hiç gerek yok can sıkmaya. Oyun bu.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşim isyanları oynama.bende senin gibi düşüyordum.şimdi ejderi olmayanı bende almam.emin ol sende ejder üretsen sende almazsın.30 dk yolu 2 saate çekmek istermisin.kıyamet asa bastım 900 fizik hasarı veriyor.49 bi büyücü üstünü dizse 730 yapıyor.emin ol sen ejder üretsen seni cemberliye bile zor alırlar.1500 hasarın olsa zor girersin.dost acı söyler.
İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Bende sana bir tavsiye vereyim (Menekşedir Ganoderma 4 Yapraklıdır) yüksek getirisi olan madenleri çekerek para biriktir ve kendine kıyamet asa üret.Daha sonra yapabiliyorsan ona + bas . Emin ol üstüne bakmadan sırf o elindeki kıyamet asa var diye seni gruba alacaklar . Çoğu oyuncu üstündeki kıyafete değil silaha bakıyor