( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR OLSU
( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR OLSU
selam arkadaşlar , burda okadar dolu okadar güzel günler yaşadımki,tabi zor geçen günlerimde oldu şüphesiz ama herşeye rağmen güzeldi. Eminönü sunucusunda başlayan yolculuğum orada 1.5 yıl sürdü ve tılsıma başladım tılsıma başladığımda oğlum 2 yaşındaydı ,şimdi ise 7 yaşında bakıyorumda zaman su gibi geçmiş gitmiş.bu geçen yıl içersinde kimisi okulu astı kimisi işini astı kimiside belkide çamaşır astı
ee gurbette olan vardır yada yatılı okuyan mutlaka
.herkezi çok özledim aranıza gelmeyeli çok oldu .bu oyunu bırakmak sigara bırakmaktan zor bunun da sebebi sadece ve sadece aekadaşlık bağı dostluk bağı tabiki .Nemutlu sizlere hala o dostluklar duruyorsa .Arada telde görüşüyorum arkadaşlarla ilk günki gibi heyecanlılar yeni yerler yeni itemler vb.
neyse yüce rabbim dosluğunuzu muhabbetinizi bozmasın Allaha emanet olun. (Alp paşa telini deyişmişsin bana ulaş bi zahmet .) Hunxhaşin . (irfan)
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Re: ( HAŞİN) TANIYAN TANIMAYAN TÜM TILSIM AİLESİNE SELAMLAR
Aleyküm Selam İrfan abim kendine iyi bak. Seni çok seviyorum, Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bütün işlerin rast gider abim. Kendine iyi bak Allah'a emanet ol. (Eski Godfreylerden Sercan nam-ı diğer Spider
)
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
As Dostum h g
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Aleyküm selam Reis .
İrfan Reis gelmiş , hoş gelmiş.
Reis görüşemiyoruz .
Nasılsın , keyifler nasıl.
İş güç ne alem de ?
Telefon numaramı , özeline atıcam görüşürüz inşallah , kal sağlıcakla Reis...
İrfan Reis gelmiş , hoş gelmiş.
Reis görüşemiyoruz .
Nasılsın , keyifler nasıl.
İş güç ne alem de ?
Telefon numaramı , özeline atıcam görüşürüz inşallah , kal sağlıcakla Reis...
Aleykum selam İrfan dayııı
Nasılsın abim benim? Bu oyunda özlediğim ve özleyeceğim nadir insanlardan birisin. Çok özlettin kendini. Hep soruyorum seni ama herkes bihaber bilmiyorum diyorlar. Bizler de oyunu bıraktık abilerimiz bıraktıktan sonra. Tılsım değişti bildiğin gibi değil. Sadece tılsım değil oyun ve bununla beraber insanlar da değişti. Yeni yeni kişiler var. Bunların içinde iyileri de var kötüleride. Bekleriz abim seni, eskisi gibi ifliss, solucan kesmiyoruz ama
(Yeniçerixrutkay~Amisosxxdüello)

aLpoS
xScHooLBoyx
Hoş bulduk arkadaşlar tşk ama bişeyi düzeltmek istiyorum yanlış anladınız ben oyuna devam etmiycem artık. konuyuda aslında hep soruyorlaedı nezaman geliceksin diye nasip kısmet inşşalah yakında dönücem diyordum ama hani derlerya yiyecek bir lokması içecek bir damla suyu kalmamış dünyada derler, o hesap benimkide oyunda içecek su nede yiyecek bir lokma kalmadı.ama yinede her fırsatta araya bildiyimi arıyor arayamadıgımıda aradığım kişilerden soruyorum . ALLAH hakkımızda herşeyin hayırlsını versin.iletişime geçmek isterseniz oyunda çok kişide tel numaram var başım gözüm üstüne . ALLAHA emanet olun.(alp paşa telini aldım müsait bi zamanda arıycam )
Benim sunucu Anka yazıyo yav bu nasıl olmuş 
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Umut Yolcuları
irfan abi hg missin daha gecen hafta konustuk senle bak gönlün var dönmeye :d alp sende ara beni biran önce
)
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
hg haşın kardeş
alp sen nerelerdesın dostum yaw özledım senı tlf nu da değişmisin bı ara özele atta
iki muhabbet edek paşam
iyi oyunlar canlar
alp sen nerelerdesın dostum yaw özledım senı tlf nu da değişmisin bı ara özele atta
iki muhabbet edek paşam
iyi oyunlar canlar
kanunixxbaşkan
Hayırlı geceler , hayırlı sahurlar herkese.
Ya arkadaşlar , bizi tanımayan biri konuya baksa Ne Alp ' miş be birader demez mi ?
Şaka bir yana , bende sizlerle geçen zamanları , telefondan muhabbetleri özledim.
Sefa ve Kadir özelinize telefon numara mı atıyorum.
Görüşürüz her daim , inşallah
Kalın sağlıcakla...
Ya arkadaşlar , bizi tanımayan biri konuya baksa Ne Alp ' miş be birader demez mi ?
Şaka bir yana , bende sizlerle geçen zamanları , telefondan muhabbetleri özledim.
Sefa ve Kadir özelinize telefon numara mı atıyorum.
Görüşürüz her daim , inşallah
Kalın sağlıcakla...