Sevgili Nerull, saniyesinde foruma damlamasam konuyu başkası açardı sanırım
izdirapgrafik'e katılıyorum. Hatta lonca sistemimizi tanıtmak için sağlam lonca üyeleri ile poz verebiliriz
öyle yapmalarının sebebi sanırım oyunda düşük seviyelerde var yani oyuna yeni başlıyan oyuncularda var izlenimi vermektir ama dediğin gibi full dizili çarlar gösterilse daha iyi olurduizdirapgrafik yazdı:Eminönü'nde 10 level adamları gösterip oyuncu çekmeyi planlamak doğru bir hamle değil sanırım.Hangi oyun tanıtımında düşük seviye karakter gördünüz,ya da hangi reklamda ürünün hazır hale gelmeden önceki görüntülerini izlediniz? Doğru reklam filmi çekilecekse gidip Çemberlitaş çekilmeli,üzeri full karakterler yer almalı.ozaerdenn yazdı:
bloodthirsty yazdı:öyle yapmalarının sebebi sanırım oyunda düşük seviyelerde var yani oyuna yeni başlıyan oyuncularda var izlenimi vermektir ama dediğin gibi full dizili çarlar gösterilse daha iyi olurduizdirapgrafik yazdı:Eminönü'nde 10 level adamları gösterip oyuncu çekmeyi planlamak doğru bir hamle değil sanırım.Hangi oyun tanıtımında düşük seviye karakter gördünüz,ya da hangi reklamda ürünün hazır hale gelmeden önceki görüntülerini izlediniz? Doğru reklam filmi çekilecekse gidip Çemberlitaş çekilmeli,üzeri full karakterler yer almalı.ozaerdenn yazdı:
bende sesli güldümizdirapgrafik yazdı:atletli adamları televizyonda gören adam ne yapsın?
Cuma günü Eminönü sunucusunda aldığımız görüntüleri CNN Türk'te birden fazla programda kullanmak üzere gönderdik. Bu görüntüler doğrudan oyunumuzun tanıtımı için değildi. Böyle bir tanıtım videosu hazırlıyor olsaydık halihazırda tüm bölgelerden yüksek çözünürlüklü görüntü almış olurduk. CNN Türk'e gönderilen görüntüler Tüdof ve Türk Oyun sektörü ile ilgili haberlerde kolaj olarak kullanılacak.izdirapgrafik yazdı:Eminönü'nde 10 level adamları gösterip oyuncu çekmeyi planlamak doğru bir hamle değil sanırım.Hangi oyun tanıtımında düşük seviye karakter gördünüz,ya da hangi reklamda ürünün hazır hale gelmeden önceki görüntülerini izlediniz? Doğru reklam filmi çekilecekse gidip Çemberlitaş çekilmeli,üzeri full karakterler yer almalı.ozaerdenn yazdı:
Peki İKV için televizyonlarda gösterilmek üzere yüksek çözünürlüklü ve gerçekten şöyle izleyince adamlar yapmış abi denilebilecek bir tanıtım filmi hazırlanıp reklam olarak yayınlanacak mı. Özellikle şu OOK ları gösterip elini kollunu sallayanları değilde aksiyon sahneleri havada uçan savaşçılar büyücülerin görsel gösterisi felan şeklinde bir tanıtım filmi hazırlanıp en azından www.istanbuloyun.com ana sayfasına tanıtım filmi konulsa çok iyi olur .Nerull yazdı:Cuma günü Eminönü sunucusunda aldığımız görüntüleri CNN Türk'te birden fazla programda kullanmak üzere gönderdik. Bu görüntüler doğrudan oyunumuzun tanıtımı için değildi. Böyle bir tanıtım videosu hazırlıyor olsaydık halihazırda tüm bölgelerden yüksek çözünürlüklü görüntü almış olurduk. CNN Türk'e gönderilen görüntüler Tüdof ve Türk Oyun sektörü ile ilgili haberlerde kolaj olarak kullanılacak.izdirapgrafik yazdı:Eminönü'nde 10 level adamları gösterip oyuncu çekmeyi planlamak doğru bir hamle değil sanırım.Hangi oyun tanıtımında düşük seviye karakter gördünüz,ya da hangi reklamda ürünün hazır hale gelmeden önceki görüntülerini izlediniz? Doğru reklam filmi çekilecekse gidip Çemberlitaş çekilmeli,üzeri full karakterler yer almalı.ozaerdenn yazdı:
İlk habere buradan ulaşabilirsiniz:
http://video.cnnturk.com/2012/bilim-tek ... e-harekati
Havada uçan savaşçılar değilde uçan kaçan silahlar olabilir zaten her gün görüyoruz oyunda daha gerçekçi olur böylece :mrgreen: :mrgreen:ORHANBEY yazdı:Peki İKV için televizyonlarda gösterilmek üzere yüksek çözünürlüklü ve gerçekten şöyle izleyince adamlar yapmış abi denilebilecek bir tanıtım filmi hazırlanıp reklam olarak yayınlanacak mı. Özellikle şu OOK ları gösterip elini kollunu sallayanları değilde aksiyon sahneleri havada uçan savaşçılar büyücülerin görsel gösterisi felan şeklinde bir tanıtım filmi hazırlanıp en azından http://www.istanbuloyun.com ana sayfasına tanıtım filmi konulsa çok iyi olur .Nerull yazdı:Cuma günü Eminönü sunucusunda aldığımız görüntüleri CNN Türk'te birden fazla programda kullanmak üzere gönderdik. Bu görüntüler doğrudan oyunumuzun tanıtımı için değildi. Böyle bir tanıtım videosu hazırlıyor olsaydık halihazırda tüm bölgelerden yüksek çözünürlüklü görüntü almış olurduk. CNN Türk'e gönderilen görüntüler Tüdof ve Türk Oyun sektörü ile ilgili haberlerde kolaj olarak kullanılacak.izdirapgrafik yazdı:Eminönü'nde 10 level adamları gösterip oyuncu çekmeyi planlamak doğru bir hamle değil sanırım.Hangi oyun tanıtımında düşük seviye karakter gördünüz,ya da hangi reklamda ürünün hazır hale gelmeden önceki görüntülerini izlediniz? Doğru reklam filmi çekilecekse gidip Çemberlitaş çekilmeli,üzeri full karakterler yer almalı.ozaerdenn yazdı:
Nerull yazdı:Cuma günü Eminönü sunucusunda aldığımız görüntüleri CNN Türk'te birden fazla programda kullanmak üzere gönderdik. Bu görüntüler doğrudan oyunumuzun tanıtımı için değildi. Böyle bir tanıtım videosu hazırlıyor olsaydık halihazırda tüm bölgelerden yüksek çözünürlüklü görüntü almış olurduk. CNN Türk'e gönderilen görüntüler Tüdof ve Türk Oyun sektörü ile ilgili haberlerde kolaj olarak kullanılacak.izdirapgrafik yazdı:Eminönü'nde 10 level adamları gösterip oyuncu çekmeyi planlamak doğru bir hamle değil sanırım.Hangi oyun tanıtımında düşük seviye karakter gördünüz,ya da hangi reklamda ürünün hazır hale gelmeden önceki görüntülerini izlediniz? Doğru reklam filmi çekilecekse gidip Çemberlitaş çekilmeli,üzeri full karakterler yer almalı.ozaerdenn yazdı: