Meranda saat 14:00 protesto yapılcaktır

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Meranda saat 14:00 protesto yapılcaktır

Mesaj gönderen merandanx »

meran sunucusunda yaklaşık 1 haftadır klandan bölgden apo diye bağıran kürdistan kurulcak diyen KÜRT loncasını kınamak için saat 14:00 meran sunucusu jandarma alide herkesi bekleriz..

Meranda dün bunlar yine apo diye yazıyınca meran sakınleri dayanamyıp isyan eti buna karşılık gm EGELİM onlara değil o yazıyı niye yazıyorsunuz diyen oyunculara susturma ve ban vermiştir kürt loncası klandan küfür etmiş hiç bi ceza almamıştır gm oyundayken fotolar foruma atıldı ve fotolar 5 dk içerisnde kaldırıldı kınamak için saat 14:00 daherkesi bekleriz .. bütün sunucular katılcaktır kuklacıyıda bekliyoruz
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Meranda saat 14:00 protesto yapılcaktır

Mesaj gönderen ahsu6344 »

Ben de kürdüm ailem de kürt.cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK bu topraklarda yaşayan ermenisi çerkezi kürdü ne olursa olsun TÜRK'tür dedi.bu vatan kolay kazanılmadı.ülkemiz suriye ırak filistin gibi mi olsun.partizanlık ayrımcılık yapan herkesi kınıyorum.Allah cc.insanları bir ve eşit yaratmıştır.ırkçılık yapanları bir insanı diğer bi insandan üstün gören kişileri lanetlemiştir.oyna lütfen siyasi,cinsel icerikli yazı,video vb yazmayalım GM tarafından yasak olduğunu biliyorsunuz.saygımlarımla.iyi oyunlar.
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön