Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manifesto]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Re: Bıçak Sırtı Muhabbetler,Gidişat ve Bay Özeleştiri[Manife

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

izdirapgrafik yazdı:
VBMaSTeR yazdı:Umut herzaman haklısın ama yapıcak birşey yok. Ben oyunu bırakalı tam 1 sene oldu ki neleri vermedim bu oyun için ben. Ama oyuna öyle bir şans sistemi geldi ki artık dayanamadım ve bıraktım. Şuanda kafam çok rahat item düşürcem diye günde 3 saat uykuyla gezmiyorum. Oturmaktan k.çım ağrımıyor. İyi bir oyuncuydum ama şansım hiç olmadı. 1 senede 1 pantolon bile düşüremedim tek karakterle oynamama rağmen. Sen biliyorsun maraton ayakkabı tam 1 sene sonunda düştü. Biz bu oyunu lagdan 5 sn kitlendiği zamanlardan beri oynadık ama bizim oyuna verdiğimiz emek ve değerin karşılığını bize vermediler. En azından ben alamadım.
Çok haklısın Burak ama keşke bırakmasaydın bir maraton ayakkabı için,şimdi Topkapı'da 100m'den satılıyor :twisted:
Maratonu düşürmüştüm sonunda da hiç mor pantolonum olmamıştı :D Yeni zırhı düşürememeyi bırak alternatör ve kıyamet zırhım bile yoktu :D Sonuç olarak yıllarca emek verdim tüm eksilerine rağmen arkdaşlarımın o saçma oyunu niye oynuyorsun demesine rağmen oynadım ama insan verdiği emeğe karşılık bekliyor oyun bile olsa :) Oyun içinde tek özlediğim şey arkadaşlarım ve muhabbetlerim gerisi boş. Bu saatten sonra da oyuna dönmem artık nişanlı bir adamım ve eskiden yaptığım gibi nişanlıma göstermem gereken ilgiyi oyuna harcıyamam.

Ha bunlar benim fikirlerim herkez farklı düşünür farklı hareket eder ama şu var ki oyuna ayrılan 2 saatten fazlası boşa. Hayat sınırlı bu oyunun sınırlı olduğu gibi ama zaman akıyor, oyun başından kalkıp yapılacak çok daha güzel şeyler var. Birsürü gencimiz bu oyunlar başında asosyalleşip beyinlerini köreltiyorlar. Sınırı bilmek lazım :shock:
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Boris
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Boris »

Yapılacak şey şu;
Oyundaki dengesizlikleri, hataları, olması gereken veya olmaması gereken şeyleri bir kişinin düzenli bir şekilde yazıya döküp forumda konu açması. Açılan konuda bu düşüncede olan kişileri örgütleyip belirlenen tarihte, belirlenen saatte Sobee sitesine hazırlanan yazıyı kopyala-yapıştır yöntemiyle göndermektir. Forumda açılan şikayetler, hata bildirimleri oyun yöneticileri tarafından dikkate alınmıyorsa Sobee'ye doğrudan gönderilecek olan binlerce aynı mesaj dikkatlerini çekecektir.

http://www.sobee.com.tr/iletisim.html
Resim
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Eqwador »

Yazdıklarının hepsine katılıyorum!..
Güncel
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Boris yazdı:Yapılacak şey şu;
Oyundaki dengesizlikleri, hataları, olması gereken veya olmaması gereken şeyleri bir kişinin düzenli bir şekilde yazıya döküp forumda konu açması. Açılan konuda bu düşüncede olan kişileri örgütleyip belirlenen tarihte, belirlenen saatte Sobee sitesine hazırlanan yazıyı kopyala-yapıştır yöntemiyle göndermektir. Forumda açılan şikayetler, hata bildirimleri oyun yöneticileri tarafından dikkate alınmıyorsa Sobee'ye doğrudan gönderilecek olan binlerce aynı mesaj dikkatlerini çekecektir.

http://www.sobee.com.tr/iletisim.html
Sen onların bunları bilmediğini mi sanıyorsun. Onlar GM tagı altında oyuna girmiyorlar ama hepsi oyunda farklı hesaplarla sürekli dolaşıyorlar. Hepsi herşeyin farkında. Hani biz burda cırılıyoruz ya çoğu boşa. Şöyle söyliyim sana oyunda bir sürü GM var ancak bu GM lerin çoğu bırakın oyun geliştirmeyi, programlama adına bihaber insanlar. Yani demek istediğim şu ki, oyun geliştiricisi kadrosunun yetersiz olduğunu düşünüyorum ben. 5 sene önce içimden diyordum acaba bu oyunu ne kadar ileri götürebilecekler, kadrolarına kaç uzman katıcaklar diye. Ama belli ki aralarına bir ODTÜ bilgisiyar mezunu yerine, yıllarca oyuna emek vermiş insanları aldılar. O insanlarda napıyor etkinlik yapıyor kontrol ediyorlar test yapıyorlar falan filan. Kombinasyonların sınırlı olduğu tekdüzelikle ayakta kalmaya çalışan bir oyun. 49 seviye aynı itemlere sahip 2 oyuncuyu birbirinden ayıracak tek şey bilgisayarın kalitesi, bağlantı hızı ve sadece kişiye bağlı olan parmak hızı :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Boris
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Boris »

VBMaSTeR yazdı: Sen onların bunları bilmediğini mi sanıyorsun. Onlar GM tagı altında oyuna girmiyorlar ama hepsi oyunda farklı hesaplarla sürekli dolaşıyorlar. Hepsi herşeyin farkında. Hani biz burda cırılıyoruz ya çoğu boşa. Şöyle söyliyim sana oyunda bir sürü GM var ancak bu GM lerin çoğu bırakın oyun geliştirmeyi, programlama adına bihaber insanlar. Yani demek istediğim şu ki, oyun geliştiricisi kadrosunun yetersiz olduğunu düşünüyorum ben. 5 sene önce içimden diyordum acaba bu oyunu ne kadar ileri götürebilecekler, kadrolarına kaç uzman katıcaklar diye. Ama belli ki aralarına bir ODTÜ bilgisiyar mezunu yerine, yıllarca oyuna emek vermiş insanları aldılar. O insanlarda napıyor etkinlik yapıyor kontrol ediyorlar test yapıyorlar falan filan. Kombinasyonların sınırlı olduğu tekdüzelikle ayakta kalmaya çalışan bir oyun. 49 seviye aynı itemlere sahip 2 oyuncuyu birbirinden ayıracak tek şey bilgisayarın kalitesi, bağlantı hızı ve sadece kişiye bağlı olan parmak hızı :)
GMler zaten programlama bilen kişiler değildir. Sadece oyunu kontrol ederler, aşırı programlama bilgilerine gerek yoktur. Birçok oyunda bu böyledir.GMlere ait yönetim paneli tarzı veya sadece GMlerin kullanabileceği, oyunu ve oyuncuları yönetebilecek kodları vardır. Mesela oyuncuyu kendi yanına çekme gibi.
Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Konu mükemmel . Oyunun adının daha kısa olması fikrine de katılıyorum. "Kıyamet Vakti" çok daha güzel bir isim.Ayrıca eksik yerlere de nokta atış yapmışsın.
Benim fikrime göre de diğer mmorpg lerdeki gibi GM 'lerden bağımsız günün belli saatlerinde otomatik etkinlikler bulunmalı ve bunlardan " GERÇEK ANLAMDA " güzel hediyeler verilmeli.

Ör : Bir savaş alanı yapılarak (Gözünün alabildiğince geniş ve gereksiz bina vb. şeylerin olmadığı )bu savaş alanında Lodos ve Arz ların savaşabilmesi ve bunun sonunda oyunda kıymetli olan Materyallerden hediye olarak Kazanan tarafa verilmesi , Kazanan klanın gün boyunca tecrübe puanı klan parası artımı gibi özelliklere sahip olması düşünülebilir.Bunlar oyuna canlılık getirir.Öyle ufacık haritada 12 kişi EM de kapıştırılarak sonunda ne düşeceği belirsiz bir savaşlar Türk Oyuncusunu açmaz ;)

Tebrikler
Kullanıcı avatarı
senikon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen senikon »

Resim alakası ne diyeceksiniz ama amacım konuyu güncel tutmak ve haritayı herkeze göstermek
maratonadam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen maratonadam »

Ölen oyunu kaldıracak bir şifacı aranıyor...
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

maratonadam yazdı:Ölen oyunu kaldıracak bir şifacı aranıyor...
"Bu kalkar"
CMYLMZ
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

Güncel.
Kısacası BLanK ;)