Maratonu düşürmüştüm sonunda da hiç mor pantolonum olmamıştıizdirapgrafik yazdı:Çok haklısın Burak ama keşke bırakmasaydın bir maraton ayakkabı için,şimdi Topkapı'da 100m'den satılıyor :twisted:VBMaSTeR yazdı:Umut herzaman haklısın ama yapıcak birşey yok. Ben oyunu bırakalı tam 1 sene oldu ki neleri vermedim bu oyun için ben. Ama oyuna öyle bir şans sistemi geldi ki artık dayanamadım ve bıraktım. Şuanda kafam çok rahat item düşürcem diye günde 3 saat uykuyla gezmiyorum. Oturmaktan k.çım ağrımıyor. İyi bir oyuncuydum ama şansım hiç olmadı. 1 senede 1 pantolon bile düşüremedim tek karakterle oynamama rağmen. Sen biliyorsun maraton ayakkabı tam 1 sene sonunda düştü. Biz bu oyunu lagdan 5 sn kitlendiği zamanlardan beri oynadık ama bizim oyuna verdiğimiz emek ve değerin karşılığını bize vermediler. En azından ben alamadım.
Ha bunlar benim fikirlerim herkez farklı düşünür farklı hareket eder ama şu var ki oyuna ayrılan 2 saatten fazlası boşa. Hayat sınırlı bu oyunun sınırlı olduğu gibi ama zaman akıyor, oyun başından kalkıp yapılacak çok daha güzel şeyler var. Birsürü gencimiz bu oyunlar başında asosyalleşip beyinlerini köreltiyorlar. Sınırı bilmek lazım :shock: